🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 304
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 410
Ох ще ме изядете  с парцалите , но поведението на тихата Ивет на мен ми е по-евтино от това на Даниела . 😬

# 1 411
За мен най -дразнеща е Даниела. Мартин какво толкоз загадъчно и ценно откри в човек, който на всяка дума иска да се увери, че ще го глезят и ще паразитира спокойно в живота на някого. Много неприятно ми е да гледам Даниела,..още по-неприятно  ми е, че Мартин издига на пиедестал  и величае някакъв толкова повърхностен човек..Хубаво, има интрига и игра, но доколко си заслужава човека срещу теб....Ще ме глезиш, ще ме слушаш, ще ми правиш масажи, аз нищо няма да правя, ще пътувам, ти ще ме чакаш...И на това Мартин,  дето е толкоз голям играч, казва...искам тази жена.
Иначе новият ерген е голяма скица. Малко бавен, малко странен, но доста стабилен, вдъхва доверие и сигурност. Това качество винаги привлича жените

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 04:57 от friends

# 1 412
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ох ще ме изядете  с парцалите , но поведението на тихата Ивет на мен ми е по-евтино от това на Даниела . 😬

Въобще няма да те изям с парцалите,защото мисля същото като теб.
Все по-крипи ми става тази Ивет. Да не се окаже и тя "агентка на недвижими имоти" в Дубай?

# 1 413
Като проскубана кокошка е с тази бяла рокля Дана.

# 1 414
Жалко изглежда Ивет , Даниела може да е всякаква , но си показа на Мартин , че иска специално отношение и не и е на всяка цена . Ивет се опитва да е провокативна и секси , но за мен не и се получава , срещата им с Виктор беше доста измъчена работа .

# 1 415
Не мисля, че Марто трябва да се притеснява, че някой ще му отмъкне Черепа.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 07:01 от Labubu8

# 1 416
Някой пита за тоалети на Косара-лайкнала съм тази страница и от самото начало се хвалят, че е с техни рокли denicaboutique com

# 1 417
  • София
Ааа, моля ви се, снощи на два пъти беше подчертано как докато Мартин обръщал внимание само на 2-3, Виктор искал да опознае всички. Убягнало ми е, ама щом казват...

# 1 418
  • София
Ааа, моля ви се, снощи на два пъти беше подчертано как докато Мартин обръщал внимание само на 2-3, Виктор искал да опознае всички. Убягнало ми е, ама щом казват...
Явно излъчват само това, което са си определили като сюжетна линия и се пропускат неща. Ето например снощи не показаха писмото, с което Данка за пореден път отиде на среща. Не винаги са добри с монтажите.

Имам надежда, че Васил ще внесе малко разнообразие във формата. Дано извън предаването да не е и той обвързан и там само за 5 минути слава.

# 1 419
На мен Мартин ми хареса, че покани Даниела на танц, чак сладко ми стана. Може да са всякакви, ама той наистина до момента ѝ угажда на желанията и ми допада това, че я валидира пред всички. Сладко сладко.

За нещо друго сега се сетих -Даниела реагира странно на влизането на Васил. Погледът ѝ беше интересен, сякаш ѝ е неприятно, че точно този е влязъл. Дали има зад/предикулисна история там? 😁

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 12:39 от Не се сърди, човече

# 1 420
  • София
В сайта им част от дрехите са снимани със самата Косара. Simple Smile Няма лошо, стоят ѝ хубаво.

# 1 421
Рекламата на циктридина също беше нелепа..
Е, недей така – какво е Ергенът без реклама на Цикатридина (нищо, че докторите не са го чували)? В първите епизоди просто ни липсваше. Все пак трябва да има свързваща нишка с предните сезони. SobSobSob

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 10:00 от LadyCharming

# 1 422
Снощи всички моми ми бяха много хубави, общото впечатление беше бляскаво. Е, се пак нов Ерген влиза, но хубаво бяха нагласени. Ергените и те.
Старите ергени малко се спекоха, новия пък се опита да се разчупи, но не виждам "химия" между старите и новия. Васко май няма да играе в един отбор с тях. Те се шегуват през зъби, той криво се усмихва и сякаш прави опити да ги захапва, тъй лекинко, но.. на прима виста не са от една коза ярета. Sunglasses

Интригите не ми харесват.
Мартина съвсем се скапа милата. Не остана много от първоначалната и самоувереност и самочувствие. Още се напъва, но не е същата. Жал ми е някак за нея, тя мисля наистина харесва Мартин и аз все още я намирам за най подходяща за него.
Ивет е оле мале, много грозно беше това "сластно" поведение в промото. Тия ергени с тоз похват, ммм неее, твърдо не!
Силвето и текат лигите по ергените и сега по новия проточи лига, но е напълно наясно, че и там най много до ниво "приятелче" може да го докара, но си мисля, че с новия и дотам няма да додрапа.
Новия още не мога да го "усетя", но е различен от другите двама, въпреки, че е рано още за някакви по генерални заключения.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 08:16 от Джаста Праста

# 1 423
Новият ерген ми е голямо дърво. Чувство за хумор не виждам. И ще отричам, че съм го казала, но дори Мартин мие по-симпатичен.

# 1 424
Новият Ерген беше изключително притеснен, до степен на вдървен. Заключен глас, ръце, близко до тялото, лицето му беше даже стегнато, иначе визуално е красиво момче. Според мен, не е лигльо, това със сигурност. Разговорите му с жените бяха малко лексиконни. Адриана ми е любимка, но вчера не беше нейният стайлинг. Интригата с книгата на Даниела е режисирана от шоуто, явно са забравили, че самата Даниела си каза на Мартин, че тя си пише тук книгата. Той им играе играта, макар че много добре го знае това и дори и да е налапал по Даниела - какво от това, че тя си пише книгата. Браво на Марто за актьорската игра и влизане в схемата на НН. Иначе, той я желае, тя според мен - не толкова. Обратното е при Виктор и Любомира - тези се харесват. Виктор няма самочувствие и поради тази причина не държи дамата му да е “кралицата” на бала, ьа разлика от Мартин, който измежду 10 жени би избрал само тази, която се счита за такава, за да отразява визията му за него самия. Бранимира - много неадекватно и объркано момиче, което може да стъжни живота на един мъж. Правилно се пренасочи Виктор, Любомира има леко и приятно поведение, шегува се, въобще, нищо общо. Клавдия е тотален криндж за мен. АНа -Мария са й прошепнали да бъде по-активно харесваща Марто, не вярвам да не знае, че там шанс няма. Косара ми е неприятна напоследък, има махленско държание, тип свекървичка или лелка, което й сваля акциите.

Общи условия

Активация на акаунт