🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 317
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 500
Косарката ми е фаворитката тоя сезон, но и аз мисля, че диалектът и е брутален. Миналогодишната Маги как се беше ошлайфала, Косара също може.

# 1 501
Мисля, че прекалени надежди залагате на новия ерген. На мен ми е малко, като сестрите американки. Празнота....По говор и теч на мисълта ми напомни на Евгени, мъка. Не очаквам да се случи нищо по двете любовни линии с влизането на новия, така че ми е безмислено. Единствено, че още едно момиче ще има шанс да блесне.

# 1 502
За усмивка като на Виктор ли казват gummy smile?

Тук му казваме "конска усмивка" Bowtie

# 1 503
# 1 504
Моето усещане беше, че на Мартин му се изопна физиономията, когато влезе новият, а Викито ще осмисля видяното още ден-два.

# 1 505
Даниела има предвид ,че нейното отношение ще е огледално на отношението на мъжа към нея.

# 1 506
  • София
Коя зодия е новият ерген Васил?

Търсих на първата страните информация, но още не сте го сложили барабар с другите ергени. Simple Smile

# 1 507
мисля, че писаха - Овен

# 1 508
Коя зодия е новият ерген Васил?

Търсих на първата страните информация, но още не сте го сложили барабар с другите ергени. Simple Smile
Овен

# 1 509
Има предвид тя (Даниела). Държи се като някакво женско роботче, на което е пуснат апрограма боркиня за женски права.
Какво огледало, какво слушане, всичко е – ама ти н амен какво ще ми дадеш, направиш, ако аз еди какво си. Мега елементарно и плоско държание. Все едно сме на пазар.
//
Клаудия ми е мега дразнещо същество – не понасям жени, които извиват ръце през сръдни и цупене. Детинско и незряло, дори садистично.
Като виждаш, че не ти обръща внимание и не те харесва достатъчно – отдръпни се с достойнство. С тръшкане не става.
//
Ана-Мария. Милата. Нищо женствено няма в нея. А с тези театри на абсурда и сценки – хептен няма мъж да я хареса. Може би е добре да пробва с жени тя.

# 1 510
Само аз ли считам Косара за доста злобна и интригантка. Само тя ходи да доносничи на Мартин и то доста разпалено.

# 1 511
  • София
Мда, пращят от обща култура участниците в шоуто... Едната нечувала за "Първичен инстинкт", другият за ефекта на пеперудата - "Чувал съм, ама го забравих" Stuck Out Tongue Winking Eye Все повече си мисля, че АМ е най-подходяща за Мартин като личност, пък и корекции има Grinning, какво не ѝ харесва не знам. Колкото и да ми е жал за Мартина, която явно му се надява.

Много надежди възлагате на новия петел, но ако си спомняте, и Евгени, и Алеко отначало бяха приети възторжено, а после какво се оказа...

Задникът на Даниела не ми хареса във вертикално положение. Grin

# 1 512
Мен това ме дразни и как се възмущава, че и давал роза.Grinning

# 1 513
Тази година, понеже има и ''нормални'' момичета, а не само плеймейтки, моделки и от този род, могат да се направят някои изводи:
1/ От поведението на Бранимира: мъжете са по-просто устроени същества и ако някои се държи объркващо, надменно, комплексарски, дава ту назад, ту напред, мъжът ще се отдръпне, колкото и да те харесва. Никой не ти е длъжен. Така че премного пози, не са всъщност граници, както си мисли Бранимира, а са чисто и просто комплекси. Също - когато не си превъзмогнал старата любов, стой и си страдай, после започвай нови неща, не се упражнявай на нов човек. 
2/ Като цяло има една категория жени, които чакат мъжа да направи нещо. Чакат, чакат, чакат, така са научени, че мъжът е ловец и ще дойде принцът на бял кон, ще им поиска ръката. Имам усещането, че Диана и Синтия са от този род, че даже и Ивет. Пасивни са твърде, а може и да са интересни хора.
3/ Когато си объркан и не знаеш как се чустваш - Роси. Тя наистина се зариби по Виктор, но от вчерашния разговор стана ясно, че не желае да признае никое от чувствата си. Първо, че ревнува, второ, че й е гадно заради това, че той я заряза и трето, че се е влюбила ( малко или много). Ако имаше повече самочувствие, щеше да се държи по друг начин, още от онази история с целувката,  дано чете мненията, за да види, че в очите на зрителите е много харесвана поради естествения си и приятен вид и поведение.
4/ Даниела - въпреки посредствеността си, ако съумееш да повярваш, че си кралица, ще се чувстваш кралица, държиш като такава и ще заявиш позиции. Макар всъщност да си съшита от АI, отвътре и отвън, нищо автентично. Всъщност, тя не се натискала на Мартин като миналогодишни участнички никога, но го накара да я забележи, открои се и му влезе под кожата. Извод - българската жена има определено нужда от повече самочувствие, по-висока самооценка, повече ясни заявки, без да граничи с поведение на лека жена, както имаше подобни изцепки мин.години. Щом една прекроена жена без образование и съмнително минало го може, защо да не го могат и останалите жени.

# 1 514
Може пък някоя от ергенките да го омотае.
Мисля, че прекалени надежди залагате на новия ерген. На мен ми е малко, като сестрите американки. Празнота....По говор и теч на мисълта ми напомни на Евгени, мъка. Не очаквам да се случи нищо по двете любовни линии с влизането на новия, така че ми е безмислено. Единствено, че още едно момиче ще има шанс да блесне.

Общи условия

Активация на акаунт