🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 317
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 530
# 1 531
Мартин и Виктор явно са станали много близки след предаването, само се базикат един с друг със сторита

# 1 532
Красотата наистина се трансформира много спрямо излъчването. В началото Виктор ми изглеждаше дяволски красив, изписани черти, тяло, идеален образ. Поведението му скапа сякаш тая работа. Новият ерген, според мен, не е голям красавец, но излъчването му на мъж на място вече му е един плюс пред другите двама. Мартин е симпатичен,  висок и уверен.. Чувството му за хумор печели. Неговата обаятелност идва от умелата му комуникация с хората, владеенето на ситуацията като цяло. И накрая какво стана...най идеалният на снимка  е най-малко привлекателен in action.

# 1 533
Абе какво се подиграват на Ади, че и точно кои.
Дианка-луканка? И на мен ми направи много грозно впечатление. На фона на нейното криндж поведение и чупки и на това, че грам внимание не й обръщат, това човече тръгнало да коментира едно от малкото свестни момичета.

# 1 534
Бранимира е поканена , никой не го е крил . Елвира е говорила , че имат връзка , познанство не е равносилно на връзка .

# 1 535
Аз мисля, че Марто и Виктор си допаднаха отначало. Виктор възприе позицията на по-младо и неопитно братле, те нямаха и конкуренция за жените си, оформиха се тиймове, мисля, че са близки наистина. Реално, са прекарали под един покрив бая време, много повече, отколкото с жените. Освен това, Виктор ми изглежда компромисно и добро момче, не мисля, че е създавал каквито и да било проблеми, по-скоро се е оставил да бъде воден.

# 1 536
  • София
Мартин и Виктор явно са станали много близки след предаването, само се базикат един с друг със сторита
Е, малко ли питиета изпиха заедно 😂 И колко ли пъти са се уверявали, че се уважават 😂

# 1 537
На фона на недодялания Виктор и кръчмарско-хитряшко-хлъзгаво поведение на Мартин, новия мъж ми се струва изискан направо. Може би е просто резервиран сега в началото. На мен на външен вид ми прилича на испанец, португалец по от Mediterranean страни .

# 1 538
И аз чета коментарите във фейсбук, смях се на тези два:
Скрит текст:

Тази година срещите са доста скучни, най-вероятно заради бюджета. Искам да видя повече от Шри Ланка, пейзажи, природа... А то едни и същи улици и магазинчета показват, бюджетни "игри" на плажа и по някоя разходка, романтично им кръжат рояк комари около главите и туй то. Да бяха направили спонсори Аутан.

# 1 539
Той си се снима с дрон от високо сам себе си? Доста нарцистично и себелюбиво Grinning
https://www.instagram.com/p/ChT98p3IREv/

# 1 540
Ау, днешното стори е много добрo Grinning

# 1 541
  • София
И от мен "да" на новия ерген. По някакъв начин ми напомня на Андрей Баташов.

# 1 542
За усмивка като на Виктор ли казват gummy smile?
Тук му казваме "конска усмивка" Bowtie
Всъщност научно това е един от елементите на хубавата, грабваща усмивка, не тип Никол Станкулова, когато горната устна се сплесква и покрива изцяло венеца. При Виктор е въпрос предимно на някаква леко психо изцъкленост и ококореност.
Справка Джордж Клуни https://www.huffpost.com/entry/george-clooney-smile_n_4059702
Зинедин Зидан https://www.forbes.com/sites/bobbymcmahon/2017/09/19/zidane-sign … after-suspension/

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 13:52 от Linda*kiss

# 1 543
  • София
Много са ми странни всички момичета под 30 вътре, липсва ми лекота в общуването им, една такава детска спонтанност, сякаш нямат  живец. Но може и да е от избраните кадри, които излъчват.
Роси излъчва неувереност, дори очният й контакт е на неуверена в себе си жена.
И тази философия да се опитваме да се предпазим от всичко ми е много непонятна. И какво като си пише книгата, теб нали те привлича тази жена, впускаш се и каквото стане.

# 1 544
Е какво говориш - Косара не е ли под 25 даже, а вече "знаела как да под/ходи към един мъж" (каза го при синхрона дали ревнува от Любомира)...
Ти младежка свежест търсиш. Всичко е отрепетирана поза. Те затова после на 32 приличат на 42.

Общи условия

Активация на акаунт