🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 807
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 635
Въпрос към Мартин - колко литра на ден се съдържат в изречението “Аз пия само когато съм на дискотека?”

# 1 636
Шго обидиш

# 1 637
Даниела е имала голям комплекс от зъбите си преди, защото няма нито една снимка, на която да се усмихва. Има и няколко видеа с нея, не се усмихва и дори си крие зъбите като говори. А те не са били криви, но горната челюст е била леко изпъкнала напред и може би това я е притеснявало. За сметка на това, сега не спира да се усмихва и да говори през и със зъби. Даже като говори кътниците и някак тракат точно като на череп и изглежда супер зловещо. И като почне да върти една и съща плоча (искам да ме глезиш), картинката става още по-гротескна. Сори, но тя е антипример за корекции, нито една от корекциите и не е сполучлива. Устни, зъби, нос, скули... нищо не се е получило. Жени като Даниела пълнят гушите на самозабравили се лекари, които работят на парче, вместо да  гледат пропорциите на лицето и да преценят кое би подхождало и кое не. Тя е жертва на боди/фейс дисморфия и на естетичната индустрия.

# 1 638
Само аз ли не намирам Ивет и Адриана за красиви? Може и да нямам вкус, но и двете изобщо не ми харесват като външност. В Любомира не ми харесва косата - много рядка, с огромно чело и когато е на опашка, създава усещане за плешивина. Не че харесвам губера на главата на Мартина, но една Даниела, например, има хубави екстеншъни. За ужас на някои, аз харесвам Бранка като външност. В лицето не е нищо особено, но е висока, има стегната фигура и като цяло добре изглежда. Косара ми е най-красива отвсякъде, също харесвам и Роси. Даниела е неестествена в лицето, аз дори грозна не мога да я нарека. Ако има начин да махне скулите и да сложи по-малки ченета, може и да пооправи положението. За мен носът и не е чак толкова зле. Мартина е добре в тялото, но в лицето изглежда много по-възрастна, отколкото е. Не знам на какво се дължи.

# 1 639
Когато се храни или отхапва го прави неуверено, плахо, едва дъвче. Имам чувството, че цялата горна челюст ще хлопне върху долната Sad И трака, да.
Вероятно е ходила в Турция, там всички корекции - от зъби до нос и бюст се правят за ден. То затова и резултатите са зловещи Sad

# 1 640
Репликата беше „имаш много хубаво...лице...“, в смисъл, с пауза преди „лице“. Имаше предвид „дупе“ по принцип (точно в този момент започнаха да ѝ масажират дупето), ама в ефир просто се пошегува. Както и после с онова за джентълменството - дали да се обърне или да си гледа свободно

Точно такъв тип, макар и игриви, свалки относно части от тялото на жената са ми много противни и не ги търпя, но е факт, че има мъже, които си шестват с тях и постигат успехи. Много просташко ми се видя това от негова страна, казано честно и въобще не мисля, че е ок. Също толкова просташко беше и когато мажеше гърдите на Мартина с крем, но тя беше на седмото небе. Не знам каква му е средата на Мартин, но за мен такива комплименти не показват класа, макар и да са водени от добри намерения.

# 1 641
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.

Може би се познават. Коментирала му е клип в Инстаграм преди около половин година.

# 1 642
Пусна е такова емоджи под едно негово смешно клипче - 😂. Заедно с още хиляди хора. Не мисля, че се познават, защото не се следваха преди да го обявят.

# 1 643
Даниела е имала голям комплекс от зъбите си преди, защото няма нито една снимка, на която да се усмихва. Има и няколко видеа с нея, не се усмихва и дори си крие зъбите като говори. А те не са били криви, но горната челюст е била леко изпъкнала напред и може би това я е притеснявало. За сметка на това, сега не спира да се усмихва и да говори през и със зъби. Даже като говори кътниците и някак тракат точно като на череп и изглежда супер зловещо. И като почне да върти една и съща плоча (искам да ме глезиш), картинката става още по-гротескна. Сори, но тя е антипример за корекции, нито една от корекциите и не е сполучлива. Устни, зъби, нос, скули... нищо не се е получило. Жени като Даниела пълнят гушите на самозабравили се лекари, които работят на парче, вместо да  гледат пропорциите на лицето и да преценят кое би подхождало и кое не. Тя е жертва на боди/фейс дисморфия и на естетичната индустрия.

Интересното е, че във видеа 2020-2022 в нейния тик-ток виждам, че носи брекети, защо после е сложила изкуствените челюсти - нямам обяснение.

# 1 644
# 1 645
  • # супернатурална #
На мен Даниела не ми харесва "на снимка", но като говори, смее се, общува...ми не ми е никак зле. Така че, не се съмнявам, че Мартин е искрено привлечен от нея. Забелязала съм и нещо друго- в много случаи, жените, с леко фригидно излъчване, са много по-желани от мъжете, отколкото тези, със заявяваща се сексуалност (Мартина). Обяснението ми е, че се обострят инстинктите им на ловци, харесва им да си мислят, че само те ще могат да събудят страстта им, докато при другите едва ли не всеки знае къде е копчето и може да го натисне.

# 1 646
Може би се познават. Коментирала му е клип в Инстаграм преди около половин година.
Видях и аз клипчето, но си го обяснявам с факта, че просто е добило популярност и е станало достояние на повече хора, оттам - 3 млн преглеждания, над 150 хил харесвания и хиляда коментара.🙂 Алгоритъмът на IG му е дал доста голяма трибуна, дори предполагам, че Даниела изобщо не се е поинтересувала чие клипче е харесала и коментира.

# 1 647
А според мен всички са навързани като свински черва и повечето се познават и от преди, играят “връзки”, шуробаджанащина и т.н.

# 1 648
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.

Коой?

# 1 649
  • Stockholm
Някой гледа ли Надкаст, който тече LIVE в момента? Коя е тази с тях? Да не е Денис от сезон 1?

Общи условия

Активация на акаунт