🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 641
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 650
# 1 651
  • Stockholm
Иавинявам се, помислих, че някой ме  пита кой  Joy и оговарям този:
https://www.youtube.com/watch?v=u0uwzDTdlR8

# 1 652
Не харесвам Даниела хич, обаче повечето и рокли са много хубави. Някой да знае дали не рекламира нечии бранд?
Бялата рокля е  от беанда на Мария Луиза , lyiza bg май в сайта , не съм сигурна , виж и инстраграма , да не те подведа . Беше качила за черната рокля стори , но не запомзних откъде е .
Като цяло такъв тип рокли , както и на Мартина бялата от срещата има в oh Polly и house of cb. Разгледай , ако искаш , много голямо разнообразие и хубави модели имат , ако не ти се рови ми пиши на лично -имам в кошницата , ще пратя 😘

# 1 653
А според мен всички са навързани като свински черва и повечето се познават и от преди, играят “връзки”, шуробаджанащина и т.н.
Възможно е, но конкретно това, че му е харесала клипчето, нищо не значи. Вчера съфорумки писаха, че също са го виждали, макар да не познават Васил. Било е вайръл преди някакво време - 3 милиона гледания хич не са малко.

# 1 654
Разбра ли се защо Данка гледаше като препикано мушкато като влезе Васил.
Има нещо и там.
Връщам се да ви чета, много сте изписали.
Според мен, започна да си преосмисля приоритетие в главата Grinning
Хубав и млад/перспективен срещу окeй изглеждащ,но с 2 деца и живот зад себе си, но и доста богат, а и също със слава на играч забравих да кажа Grinning
Между другото,  забелязах на Мартин нежната страна към Даниела и Мартина и като цяло сега вече мога да разбера защо си го харесват жените. Когато е мил, е съвсем различен.

Последна редакция: пт, 21 мар 2025, 18:31 от BobbyDyl

# 1 655
Според мен Даниела се държа така , за да види Мартин , че има интерес само към него

# 1 656
  • Пловдив
Ако това е истина за Даниела, може би заради това е сменила и името си.

Бричове като на Ива не съм видяла с фитнес да изчезват 🤣 отделно така ги коментираме все едно половината сме мис Олимпия, а сигурна съм, че повечето сме далеч от това.

# 1 657
Скрит текст:
Ако това е истина за Даниела, може би заради това е сменила и името си.

Бричове като на Ива не съм видяла с фитнес да изчезват 🤣 отделно така ги коментираме все едно половината сме мис Олимпия, а сигурна съм, че повечето сме далеч от това.
И по-добре, че не сме мис Олимпия да ти кажа

Мис Олимпия 2024
Скрит текст:

Който си коментира, знае как е, ама хайде да не се показваме, че ще се засенчим прекрасните ни ергенки.

# 1 658
Помня миналата година Горджъса как нахока хората от коментарите, че "като не са наясно с начина ѝ на трениране и са некомпетентни, да не коментират". 😄

# 1 659
Между другото,  забелязах на Мартин нежната страна към Даниела и Мартина и като цяло сега вече мога да разбера защо си го харесват жените. Когато е мил, е съвсем различен.
Това го разбрах още първите епизоди.Мартин не е твърдият мачо за който се представя,напротив доста любвеобилен е как нежно ги докосва,когато гушне някоя е с цяло тяло и плътно.Изобщо е топъл човек,но със слаби ангели и афинитет към лековати жени.Но и затова си има обяснение,не му се връзва пак с брак изживял си го е и затова отбягва сериозни и стабилни жени.Гледа си купона,а пък и е свързано с бизнеса му да виси все в Джанъм, прави си рекламки на заведението,децата са големи... и живота си тече.

# 1 660
Никой не отрази момента, в който Виктор, обяснявайки се на Клаудия, ѝ каза, че има избор " ей ти там, един 50 (!!!) годишен, един 29 годишен...". Обичайната представа на 20+ годишните, че минеш ли 40 си за оня свят Laughing Мартин, ако беше го чул, панаир щеше да стане. Пък снощи го е гледал, още ли са си толкова близки след тоя коментар, се чудя? Grin

# 1 661
Помня миналата година Горджъса как нахока хората от коментарите, че "като не са наясно с начина ѝ на трениране и са некомпетентни, да не коментират". 😄
Сетих се. 😂 В интерес на истината Горджъса отнесе повече подигравки, отколкото трябваше - играта беше за вдигане на тежести, а тя беше 20-тина килограма по-слаба от опонентката си. Нооо поведението ѝ беше просто ужасно.

Все пак понякога ми липсват лицата от предишните сезони… Сега няма кой с кого да се за’апе. 😁

# 1 662
Въобще не ми изглежда топъл човек или емоционално интелигентен, Мартин. Просто им се радва на жените както хищник на плячка. Облизва си ги, маркира си ги, радва им се като на домашен любимец или трофей. Целувките с Данчето бяха много безчувствени, макар да преплитаха езици.
Колкото по-труден му е 'улова' на Мартин, толкова по-сладка му е победата, съответно повече се радва. Също така харесва жените според това колко са желани от други. Иска да му завиждат за трофея. В жена без известност, скандалност никога не би инвестирал напъни за ухажване, ако ще да е по-красива от всички.
Викито по-може да се влюби, но при него има много бъгове неотработени, които му пречат за реална оценка на партньорите и си избира такива с бъгове като неговите, да се подпират взаимно, което е лоша стратегия.
Надеждите са ми в последния ерген. Дано се разгърне подобаващо с жените.

# 1 663
Никой не отрази момента, в който Виктор, обяснявайки се на Клаудия, ѝ каза, че има избор " ей ти там, един 50 (!!!) годишен, един 29 годишен...". Обичайната представа на 20+ годишните, че минеш ли 40 си за оня свят Laughing Мартин, ако беше го чул, панаир щеше да стане. Пък снощи го е гледал, още ли са си толкова близки след тоя коментар, се чудя? Grin
Никой не отрази момента, защото повечето от нас спират да слушат, когато Виктор започне да говори… Скука.

# 1 664
Сори,но нито жена му е била известна нито Йоана.Тази теория издиша.

Общи условия

Активация на акаунт