🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 112 893
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 515
Joliette , на абсолютно същото мнение съм за Даниела .

# 1 516
Добре. Нека да е увиснал задникът на Даниела. Пожелавам си и на мен също толкова увиснал Smiley
А аз направо ще съм гръмна, ако изведнъж се окажа с този задник. Който си има оформено щръкнало дупе, ще ме разбере.

Място за Вашата реклама? 😁
По-притеснително от "увиснал" задник са суицидните намерения, макар и силно преекспонирани. И изобщо това фиксиране върху задници, с извинение.
Много си мила обаче Joy

# 1 517
Точно такава ми е асоциацията с Даниела. Създадена от AI. Изкуствено  име, изкуствено тяло, изкуствен интелект. Точно, като онези мацки от филмите, създадени от AI.

# 1 518
Даниела, ако не беше приятелка на този и онзи, щеше да види внимание от Ергена и екранно време през крив макарон. Айде, да не я превъзнасяме чак толкова много. Ние другите не ги знаем какво могат и какво не могат, защото никой не им дава шанс да покажат себе си. Даниела си е с връзки и личи още от първия епизод. Аз лично нямах нужда да ми го казват в спойлернатс тема, за да го разбера. Да излязат, да хване Мартин и да го ожени за себе си, пък тогава ми я хвалете.

# 1 519
[quote author=Snowche link=topic=1755684.msg49482355#msg49482355 И в провинцията хората се дразнят на софиянци като кажат да "ходиме", "правиме", "чушки" на пипера и про., но не ви се натяква всеки ден по няколко пъти, нали?

[/quote]

А моля моля чушката се използва и в източна България 😁 и е правилното обозначаване на зеленчука, пипера си се ползва за подправка или лютите чушки ( Чили пипер - от англ ), но това са подробности де 😁 всеки може да си говори както иска, все пак не е от най- интелектуалните предавания, говора на участничките им е най- малкия проблем, Косара е от Стара Заговора там си се славят с мьекане, а това е трудно за изкореняване.

# 1 520
  • Обран бостан ;)
Новия според мен ще отвее Виктор. Ще ми е интересно, ако придърпа Бранка, как ще реагира Виктор.

Ей така Trollface

# 1 521
Ох , не може Мартин да хареса Даниела трябва да има все някакви конспирации.Grinning

# 1 522
Мммм, не съм сигурна че бройките са гаранция за качество...
От видяното до сега е сигурно, че Мартин има много повече бройки и същевременно много по-качествени или ще е в пъти по-добър от Виктор с над 10гпд разлика.
 Вижда се и сега дори, бившите на Мартин и с какви се занимава Виктор.

# 1 523
Ох , не може Мартин да хареса Даниела трябва да има все някакви конспирации.Grinning
Започна новият сезон на “Заедно са СИ” 😂

# 1 524
не ми интересува въобще дали са заедно , но е очевидно ,че има интерес към нея .

# 1 525
Не харесвам Даниела хич, обаче повечето и рокли са много хубави. Някой да знае дали не рекламира нечии бранд?

# 1 526
Може да е изписано по предните страници (не съм видял), но в "Преди обед" Жаклин Таракчи призна, че е запознала Виктор с Бранимира. Обясниха точно как са спасили малко котенце-бебе, което е мяучило жално, пуснали обява във ФБ кой иска да го осинови и т.н., Виктор и Бранимира си разменили контактите и така...

Но изгониха Елвира, затова, че си позволи да "излъже", че се Виктор се познава с Бранимира отпреди.. и че Марто се познава с Мартина отпреди?

# 1 527
Васил трябва спешно да се подстриже.Така пораснала косата му стърчи във всички посоки.На снимките с по-къса коса изглежда  по-добре

# 1 528
Даниела ми е супер неестествена, чак ме дразни. Според мене, Мартин си беше поставил за цел да я свали. А и липсата на "кекс" го кара да е още по-настоятелен. Но може така да изглежда, не знам.
Бранимира пък съвсем не я разбирам. Няма такова дърво. Знам, че звучи крайно, но каквото повикало (от нейна страна), такова отговорило. Ако харесваш един мъж, няма нужда да се дърпаш. Любовта трябва да е взаимна, ако я има.

# 1 529
  • София
Новият ерген е доста по-хубав от двамата стари. Виктор с тия ушаци...Joy Много развалят работата.
А Мартин поначало не е красив мъж, мое мнение. Много ми е подпухнал в лице и сладникав.
Васил си е супер, красавец. Като поведение тепърва ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт