🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 752
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 770
Онзи ден , бях на гости в родителите ми , хванах майка ми да погледаме. За Даниела каза, че е потресаващо грозна . На мен пък ми е много красива, съжалявам, прилича ми на екзотична индианка , мексиканка , радва ми погледа. Та по вкуса и цвет явно и роднини нет , пък камо ли приятели . Така , че хора,хайде да си уважаваме вкусовете, без да ги приемаме или налагаме на друг Hug

# 1 771
А, аз не мисля, че имат бъдеще двамата извън предаването. Мартин може да си хване много добре пипнати тупалки от калибъра на Йоана, както и естествени, непроблематични красавици като бившата съпруга (и всъщност само за такава се е женил досега). Даниела е просто забавление, ей така, между другото. Бирения фъстък между сьомгата за обяд и еленския стек за вечеря. Нали знаете, понякога на човек му се хапва джънк.

# 1 772
  • Вестерос
Ана Мария за мен е по от Даниела, хитра, интелигентно и прочие. Какъв номер се опита да направи на Мартин, много се смях.

Това, че пишат и представят Даниела за писател е ОБИДА за всички писатели по света!

# 1 773
Онзи ден , бях на гости в родителите ми , хванах майка ми да погледаме. За Даниела каза, че е потресаващо грозна . На мен пък ми е много красива, съжалявам, прилича ми на екзотична индианка , мексиканка , радва ми погледа. Та по вкуса и цвет явно и роднини нет , пък камо ли приятели . Така , че хора,хайде да си уважаваме вкусовете, без да ги приемаме или налагаме на друг Hug
Така е. Ако всички харесвахме едни и същи (жени, мъже, книги, филми, храни - все тая) светът щеше да е много скучно място.

# 1 774
# 1 775
# 1 776
В това клипче за "ше и ще"-то един път да ми стои естествено Вико и добре го изигра.Grinning

# 1 777
Даниела е трофейна съпруга само в собствените си очи. От всички ергенки досега само Валерия Втори Сезон може да се похвали с тая титла. Даниела е посредствена, но хитра жена, която чрез връзките си е додрапала до най-гледаното реалити. Сигурна съм, че осъзнава, че не изглежда добре и не е интересна в сравнение с младите попълнения тип Йоана, които и дишат във врата. Целта на Даниела НЕ е Мартин, защото първо, има две деца, които винаги ще са му приоритет финансово и второ, неговите родители и неговата среда едва ли ще я приемат. Целта на Даниела е да стане известна и известността да и намери богат чичо/дядо, който да и поеме издръжката. С хитрост, пластични операции и тъпи женски похвати очевидно не са станали нещата. В предаването ми е леко дразнеща, интересно ми е какво ще стане с нея след това.

# 1 778
М, какво ще стане с Даниела след предаването…

Ще си стане бг селебрити (оставям на вас да прецените хубаво нещо ли е това). Ще я представят като Елена, Шермин и тн. - “участник в еди кой си сезон на ергена”. Ще издаде още книги и ще мине в категория Кобилкина.

Ако и потръгне, вероятно ще е някъде из ОАЕ, поне откъм финансови претенции и нейната представа за “потръгване”

Иначе има нещо приятно в нея, поне разчупи Руската школа с подлагането на всеки муж, щом има пари. Даниела поне ги учи, че мъжът трябва да ти харесва, иначе не се занимавай.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 14:08 от .Hazel.

# 1 779
Едва ли се опитват баш нас да заблуждават. А и ние като сме се заблудили. Просто са си научили урока, и знаят , че не се гледа с добро око от страна на продукцията, на участнички , които не се правят на безумно влюбени. Пък и по между си , когато се опитват да се замерят с кал, е добър довод за изгонване пред ергените . Неписани правила ,които си знаем от сезон едно, няма какво да се правим и ние на Убидени .
Тъкмо за пияна на куче се вклювах , но тогавашната "любимка" на публиката , беше отхвърлена жена и никой не го правеше на въпрос Joy

# 1 780
Не е баш така. Даниела не се прави на влюбена, а е фаворитка. Бранка също е бутана от продукцията, а само дето още не е набила Виксата. Капитонката също не е изглеждаше влюбена, пък даже спечели. С тази братска прегръдка накрая беше яко криндж.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 14:54 от Lilly_85

# 1 781
  • София
Всъщност кои Ергенки се реализираха (някои продадоха) добре на интимния фронт след участието си в Ергена?

С1
Елвира се омъжи.
Карина роди.
Ниа-Косара роди.
Капитонова има ли си чичо-спонсор в момента?

С2
Валерия е с богат дядо, въпреки че не изглеждаше това да й е целта.
Айлин май си има богато гадже?
Елена обвързана ли е в момента?
Ирина се омъжи и роди.

Сашка, Дениз май не ги щат. Маги също, Надежда май се изгуби. Пропускам ли някоя важна?

Ана Мария за мен е по от Даниела, хитра, интелигентно и прочие. Какъв номер се опита да направи на Мартин, много се смях.

Това, че пишат и представят Даниела за писател е ОБИДА за всички писатели по света!

Ана-Мария е, но е очевидно, че не й върви с мъжете. Изглежда като жена, която доста е била отхвърляна, а трите й истории от писмото, освен неясни, звучаха и поизмислени.

# 1 782
Даниела и другите също твърдят , че са там за любов . На Йоана и вярвам , че е увлечена . Дали от его , дали от незрялост  , иска си го Усмъртин . На 20 всичко , което те засърби се бърка с любов .У Ферай не бях усетила Флюбеност , гадината е там за да си хапва и нищо да не и се лепи . Само тази предизвиква в мен зла завист Grinning

# 1 783
Александра е обвързана също, похвали се наскоро в един подкаст.

# 1 784
Всъщност кои Ергенки се реализираха (някои продадоха) добре на интимния фронт след участието си в Ергена?
Скрит текст:
С1
Елвира се омъжи.
Карина роди.
Ниа-Косара роди.
Капитонова има ли си чичо-спонсор в момента?

С2
Валерия е с богат дядо, въпреки че не изглеждаше това да й е целта.
Айлин май си има богато гадже?
Елена обвързана ли е в момента?
Ирина се омъжи и роди.

Сашка, Дениз май не ги щат. Маги също, Надежда май се изгуби. Пропускам ли някоя важна?
Капитонка нали е с някакъв от 7 години, сигурно още са си заедно. Най-вероятно е женен, щом го крие толкова много. Елена излизаше с някакъв пианист от Лондон последно. А Надежда не се е изгубила - скоро ще отваря второ студио. Прави ремонт и явно активно се включва, защото от време на време пуска снимки и е запретнала ръкави.

Не ги следвам вече старите - преди новия сезон ги бях добавила за малко, за да видя дали няма да ни дадат някой спойлер. После ги махнах.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 18:15 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт