🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 793
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 800
Виктория от С3 си е направила ринопластика и се възстановява - сега ми излезе с опаковано носле в ТикТок.

И аз не мисля, че Косара освен хиалурон има друго правено по нея. В един епизод беше с някакво горнище, което отстрани да кажем никакво го нямаше и й се виждаше предостатъчно от бюста, за да си личи, че не е правила нищо. Колкото и да е топло и влажно там, защо толкова голи ходят, не мога да разбера.

Според мен Анна-Мария е креативна - картината и беше много готина. Но ми е натоварваща и ми направи странно впечатление какво е писала в писмото си. Нейното май беше първото прочетено, та го слушах цялото. Ами то предимно за мъже говори. И куфари, да. Но нима мъжете са най-важното нещо в живота й, което според нея й е предопределила пътя и каква е станала и тн. На мен като им дадоха задачата ми напомни на песента на Little Mix - Little Me, която ми е супер любима. И някак очаквах да пишат за малко по-различни неща. А те, доколкото слушах и другите - все връзки и мъже. Май само на Любомира беше една идея по-различно.

Точно се тази новина идвам и аз. Пак в Турция. Още една Майкъл Дж.😂😂😂

# 1 801
  • # супернатурална #
Тя наистина имаше нужда. Сега да си изправи зъбките, да спре да помпа джуките, да тръгне на логопед...то не и е останало

# 1 802
Носът и веднага след операцията от профила на доктора..
https://www.instagram.com/p/DHd5o1CI0ob/?img_index=1
Скрит текст:

# 1 803
Много мъничък, а тя има дълго лице. Не съм убедена, че ще ѝ стои добре.

# 1 804
Не, от зъболекар имаше нужда и от мозък, ама явно няма да дочакаме ни едно от двете.

# 1 805
Много мъничък, а тя има дълго лице. Не съм убедена, че ще ѝ стои добре.

По-голям, никак не и стои добре, лицето и е малко..

# 1 806
На мен пък изобщо не ми е направило впечатление носът ѝ да не е бил наред. Брекети ѝ трябваха, не операции.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 21:48 от Lilly_85

# 1 807
Ня мен пък изобщо не ми е направило впечатление носът ѝ да не е наред преди. Брекети ѝ трябваха, не операции.

Първо от мозък имаше нужда и после от брекети, нос и т.н... и пак не съм сигурна дали ще и помогне за лошотията..

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 18:19 от SHE_IS

# 1 808
Както и предполагах ! Това с този тип носове е някаква лудост. След половин година ще е още по- малък ,като на череп💀 Сега и скули да си монтира, ама по- остри...👽

# 1 809
Аз от Виктория си спомням само как мигаше с очи едно след друго Grinning

# 1 810
Това са жени с много комплекси... Ама лошото е, че проблема им е в главата и явно в обкръжаващата ги среда. Жалко, че все повече хора се правят фалшиви.

# 1 811
Това са жени с много комплекси... Ама лошото е, че проблема им е в главата и явно в обкръжаващата ги среда. Жалко, че все повече хора се правят фалшиви.
Въпрос на среда. Като се върти само покрай футболистчета и риалити участници, според които трябва да имаш минимум 11 корекции (нужни или ненужни), иначе си втора ръка човек… Ще се комплексираш. Но извън тези среди, не забелязвам масово да са тръгнали да правят скули, устни или носове - дори напротив.

# 1 812
Не беше ли точно това задачата? Да напишат писмо до по-малкото си аз за любовта и връзките?
Оо, може и така да е било. Това обяснява нещата 😄
Но пак, не съм доволна, някак очаквах повече за тях си да кажат, пък то като че ли беше едно такова никакво...

# 1 813
От показаните на снимката на мен нито една не ми харесва като тяло, Ива пък е просто потрес, разбира се, не е нужно всяка жена да е фиданка и да й се броят кокалите, но явно тя разчита на симпатичното си лице, светли очи и максимата "русо гладно няма" 😅
Косара и Мартина хитро са подбрали плажните си тоалети, за да покрият части от тялото, които не си харесват или не са много за изрязани бански.
Ако на първата снимка вляво е Диана, просто нямам думи, тя май на фламенко танци е тръгнала, не на плаж 😅😅

Любомира с този тип долна част на банския не си прави услуга, не мисля че е за нея, а и цветът в комбинация със светлата й кожа - не,не.

Бранимира е комична, аз имах такъв розов бански като дете, тя май си останала по душа такова...грам женственост и харизма няма в нея, каква балерина, какви 5 лева.
А шалът/полата/каквато е там това синьото, даже не искам да го коментирам.

Даже и Косара се и докарала малко на лелка 😵
Адриана си е все така невзрачна.

Linda*kiss, специално за теб оставям два кадъра за сравнение, иначе всеки може сам да си прави изводите коя с какво тяло е и колко тренирана

Ива най-малкото трябва да тренира, за да си махне бричовете на краката, стойката също не е добра. Толкова ли е неочевидно, което пиша?

# 1 814
Най-вероятно операцията ѝ е била предложена безплатно или с отстъпка, защото напоследък е популярна в ТикТок. Нали Сузи и Рени (от ИВ) разказваха как се свързвали с тях да им предлагат ринопластика и те като обидено отвръщали, че си харесват носовете, почвали да им предлагат друга операция.
На Виктория не носът ѝ е проблемът във външния вид, а устата и зъбите. Не знам дали е предприела ортодонтско лечение, но устните със сигурност не ги е разградила.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 18:43 от Clouded

Общи условия

Активация на акаунт