🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 756
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 875
За известност стоят всички, не че умират за ергените. Grinning Пък и Косара не мисли за доброто на Мартин, както се вижда и след предаването - с АМ са приятелки, явно и вътре са били близки.

# 1 876
Много мъничък, а тя има дълго лице. Не съм убедена, че ще ѝ стои добре.
Ау, точно това си помислих. И такъв вирнат, тип Барби не смятам, че е за нейното лице. Аз не намирах нищо фрапантно със стария й нос. Подозирам, че се е предала един вид и си е казала: “ето, явно и аз трябва да лягам под ножа, за да съм вървежна и да си хвана мъж”.

Настрани от темата, има ли изобщо хирург, който прави естествено изглеждащи, ПРАВИ носове? С тия чупки дето им правят, ми изглеждат сякаш като пързалки от ски състезанията.

За незапознатите с ринопластики да поясня като човек, който е имал. Simple Smile
Първо прочетох преди няколко страници препоръки за български лекари за ринопластика, огромна грешка. Дори Джамбазов, за който в групата за Ринопластика във фб има над 50 мнения какъв некадърник е и колко окепазява хората. Моя позната е с 3 ринопластики именно заради него (2 от 3, втората уж за корекция на свършеното).
Носът се прави умишлено по-вирнат, защото сляга във времето и ако се направи така както искате да е финално, след година ще сте с провесен нос.
В България няма добри специалисти по ринопластика, има на много други разкрасителни ,но не и на тази.
Най-сложната операция в пластичната хирургия е именно тази. Носът расте цял живот, както и често в годините променя формата си, не е константа. След ринопластика крайният резултат се вижда минимум след 1 година, често и до 2г.
Критиките за Даниела - ноздрите не могат да станат напълно различни от нейните първоначални. Моите ноздри също са “леко сплескани” по рождение. Що критики изяде по този повод… Често несъразмерността на носа не идва от неговият размер, а от останалите черти на лицето. Масово брадичките са леко хлътнали и вместо да се оразмерят, те правят джуки, с което още повече изпъква несъразмерността.

# 1 877
Косара голояма хитрушана.  Ясно е , че повече се интересува от Мартин отколкото от Виктор. Играе го обаче от лагера на Вики за да подразни Мартин. Колко самоотвержено се впусна да хвърля камъни в градината на Фаворитката. Хитра лисичка от малка . Силвия е ясна , играе го Пиарка на Мартина , явно видя , че от мъжете хаир няма получи, та да стане френдка , с някоя от вървежните мадами . Но Косарчето го играе за себе си. Лъска си егото с момците , нито един не е за нея, умна е и го знае, но също си играе игрички
Като е хитрушана, не може ли да предвиди, че Мартин не прощава измяната. Според мен няма шанс вече при Мартин, тя си избра така. Косара няма интерес да доносничи, ще заприлича и тя на френд.
Единствено Анна Мария може да ги е изпратила двете на  мисия. Пък може и случайно да е, видели са писателката да пише.

# 1 878
  • София
Силвия постоянно плюе Ана Мария пред Мартин, тя иска да я злепостави, а не да работи в нейна полза. Не вярвам тя да е изпълнява поръчка на Ана Мария.

# 1 879
Видях двамата ергена … движат заедно Simple Smile
Ооо, значи са обявили общ фронт срещу новия SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 1 880
Видях двамата ергена … движат заедно Simple Smile
Ооо, значи са обявили общ фронт срещу новия SatisfiedSatisfiedSatisfied
Обявили те, хвалипръцковци!
По скоро никоя мома, не ги искаше, ама нали щот са длъжни.....накрая пак сами си джиткат.

# 1 881
Е ще бъде наслада за нас зрителите, ако новият налети на Даниела, Мартина, Косара и Бранимира.

# 1 882
Силвия работи за Мартина , не за АМ. А Косара от лично его иска да привлече Мартин, интересен и е , колкото и да се прави на дръпната и привлечена от Виктор. Иска да се пробва да го привлече измъквайки го от ръцете на отраканата кака , не , че ще го ползва за нещо , просто да си докаже . Наясно е че Мартин също я харесва , дори мисля че му е на второ място дори пред Мартина. Но и той там не смее , едно заради възрастта, втори да не излезе крадец на чужди жени (нали е мъж на честта) , а и тя също е стоун фейс и втора "опасна" , ще му дойде в повече. За това държи сигурната Мартина, и напълно безопасната Ана Мария

# 1 883
Може Косара да е знаела за влизането на третия ерген, затова да се дърпа и на двамата досегашни. Може и други момичета да са знаели.

# 1 884
A не смятам, че Косара се “дърпа “чак толкова на Виктор.

# 1 885
Всички са знаели за всичко, сега ни разиграват цирк, ама ние такива маймуни вече сме гледали.

# 1 886
A не смятам, че Косара се “дърпа “чак толкова на Виктор.
Дърпа се наужким - това имах предвид, важи и за двамата ергена.

# 1 887
Косара голояма хитрушана.  Ясно е , че повече се интересува от Мартин отколкото от Виктор. Играе го обаче от лагера на Вики за да подразни Мартин. Колко самоотвержено се впусна да хвърля камъни в градината на Фаворитката. Хитра лисичка от малка . Силвия е ясна , играе го Пиарка на Мартина , явно видя , че от мъжете хаир няма получи, та да стане френдка , с някоя от вървежните мадами . Но Косарчето го играе за себе си. Лъска си егото с момците , нито един не е за нея, умна е и го знае, но също си играе игрички
Като е хитрушана, не може ли да предвиди, че Мартин не прощава измяната. Според мен няма шанс вече при Мартин, тя си избра така. Косара няма интерес да доносничи, ще заприлича и тя на френд.
Единствено Анна Мария може да ги е изпратила двете на  мисия. Пък може и случайно да е, видели са писателката да пише.
За разлика от Силвия и Ана Мария го прави доста по-хитричко. Освен това е и красива и така лесно мъжете не вкарват красивите жени във френд зоната . Елвира сподели в подкаст , че основен принос за изгонването и освен Мартин са изиграли Косара и Ана Мария . . Много и симпатизирах , но вече започвам да забелязвам как действа.
За известност и последователи разбира се, ергените са само фон, да бъде забелязана

Тогава , какъв и е проблема, че някой си пишел книга ?

# 1 888
Виктор има голям интерес към Бранимира , а вече и към Любомира , Косара в след тях , така че не смятам , че се “дърпа”.

# 1 889
Според мен Косара я е гнус от Мартин и затова се залепи за Виктор. Все пак и тя като всяка уважаваща себе си мутреска, има нужда от валидацияYumYumYum и затова все е на всяка манджа мерудия – без нейните коментари няма да разберем какво се случва.

Общи условия

Активация на акаунт