🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #6: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 664
  • 2 165
  •   1
Отговори
# 1 920
Не знам кое ме втрещява повече, че АМ е спрягана за красива или за умна. Мен ако питат не е нито едното, нито другото, ама знам ли… щом толкова народ го твърди, сигурно са я препитвали на някой тест…

# 1 921
Аз съм убедена , че Мартин е привлечен от Даниела  .

# 1 922
Видяхте как изглежда Йоана, бившата жена на Мартин, Емануела...наистина ли вярвате, че ще си падне по Даниела или Мартина...Все някак трябва да си заслужи парите, с по-дъртичките и отраканите е по-удобно, те знаят как да влезнат в сценария.

Ако е за парите защо не?
Много знае някой дали след предаването ще останат заедно.

# 1 923
Видяхте как изглежда Йоана, бившата жена на Мартин, Емануела...наистина ли вярвате, че ще си падне по Даниела или Мартина...Все някак трябва да си заслужи парите, с по-дъртичките и отраканите е по-удобно, те знаят как да влезнат в сценария.

Видяли сме ги - същите са като Даниела - по калъп при доктора. Ти пък за големи красавици ли ги имаш?

# 1 924
Бившата жена на Мартин си е красавица и то естествена, Емануела също беше , в момента изобщо , ама изобщо не ми харесва .

# 1 925
Не знам кое ме втрещява повече, че АМ е спрягана за красива или за умна. Мен ако питат не е нито едното, нито другото, ама знам ли… щом толкова народ го твърди, сигурно са я препитвали на някой тест…
Четох статия, че баща й бил източил пари от фонд Земеделие, съдили го за къща в центъра на Банско, брат й и майка й също били на държавни позиции. То това обяснява доста неща за бизнесдамата.

# 1 926
Бившата жена на Мартин, от която има деца и брак, е уникално красива и естествена. Има страхотно тяло и общо взето да се чуди човек как ще изневериш на такава жена, освен ако като характер не е зле, иначе нямам обяснение. А, всъщност сещам се, че Мартин каза, че за спорта се случвало да изневерява, та не знам дали и тогава е бил такъв случая, но определено не си е заслужавало…

# 1 927
А, всъщност сещам се, че Мартин каза, че за спорта се случвало да изневерява, та не знам дали и тогава е бил такъв случая, но определено не си е заслужавало…

Мъж-мечта! Те за това и си му казват "ценоразписа" си.
Като ще кръшка поне да кешира.

# 1 928
В писмото на Даниела пише - "да не се ангажира толкова много с обществените очаквания за брак, деца и норми".

Освен с обществените очаквания и норми да е със силиконов бюст, издялкан нос, хиалуронови устни и скули, Даниела май с нищо друго не се е ангажирала, какво лъже и се оплаква.

# 1 929
Кой ви е казал, че са се разделили заради изневери?

# 1 930
Аз също вярвам, че е привлечен. Но си мисля, че е само физически(а и с тази "суша" там) и не би имал с нея връзка. По погледа му съдя, че не му се нравят много от "принципите, границите, валидациите.." и тем подобни искания. Абсолютно усеща, че тя иска да ръководи играта и се съгласява само защото са там. Така смятам може и да бъркам.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:58 от *Амбър*

# 1 931

Е какво значение има за какво са се разделили?
Колко трябва да ти е акъла да кажеш пред жени, които уж искаш да спечелиш, че изневеряваш за спорта?!

# 1 932
Ами из целия интернет има статии, че уж с Емануела е изневерил, но дали е така, само те си знаят.

# 1 933
  • София
Candy, аз също вярвам, че е привлечен. Но си мисля, че е само физически(а и с тази "суша" там) и не би имал с нея връзка. По погледа му съдя, че не му се нравят много от "принципите, границите, валидациите.." и тем подобни искания. Абсолютно усеща, че тя иска да ръководи играта и се съгласява само защото са там. Така смятам може и да бъркам.
Аз пък мисля че е привлечен точно от играта ѝ, изисквания, дърпане, претенции. Свикнал на Йоани и Мартини, различно му е.

# 1 934
Гледам с половин око/ ухо🤣, но това , че изневерявал с 78282 жени беше препратка към неша , които е говорила Емануела .
И аз съм на същото мнение , повечето мъже , които имат женско внимание харесват такъв тип жени .

Общи условия

Активация на акаунт