Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога обикновено започват да се появяват "истинските" коремни тумбаци по време на бременност?
Какво означава да видите жълто мехурче по време на ултразвуков преглед по време на бременност?
Какви са признаците за пола на бебето по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога обикновено започват да се появяват "истинските" коремни тумбаци по време на бременност?
Появата на "истински" коремни тумбаци по време на бременност е индивидуална за всяка жена. Обикновено се очаква коремът да започне да се появява към средата на четвъртия месец, но това може да варира. Някои жени може да имат по-изразен корем, докато други може да изглеждат почти плоски. Всичко това е нормално и не трябва да предизвиква притеснение.
-
Какво означава да видите жълто мехурче по време на ултразвуков преглед по време на бременност?
-
Какви са признаците за пола на бебето по време на бременност?
Признаците за пола на бебето по време на бременност, като например пъпки, често се основават на фолклора и нямат научна основа. Например, ако една жена наддава много тегло, това може да означава момиче или момче. Тези вярвания не са подкрепени от научни доказателства и не могат да се използват като надеждни индикатори за пола на бебето.
-
Какво означава да видите два мехурчета по време на ултразвуков преглед по време на бременност?
-
Какво трябва да направи една майка, чието бебе има варицела, когато съпругът й ще бъде с детето за 4-5 дни?
Направо съм изумена, лекарката не ми обясни какво точно значи това, може би не искаше да ми каже че са били два плода и единият не се е развил, но май е станало точно това. И сега трябвало да се види дали ще се слепи този мехур за стените на ембриона или пък теоретично имало възможност със закъснение да се развие втори ембрион. Моля, кажете какво мислите? 
но се си мисля, че ще е момиче моето мишле но каквото е да е живо и здраво
за мъничко поне....
, всеки ден ми се гади - особено вечер, но...не се оплаквам
обикновенно ми излизаха преди да ми дойде, ама сега ми излизат все едно непекъснато ще ми идва
Козметичката ми каза: 'Споко, т'ва са хормони, скоро ще се нормализират' Е, надявам се да е наистина скоро
И понеже доки каза, че една чашка вино не е проблем...та изпълних норматива
, не очаквах! Все пак нали не се знае какви резултати ще бъдат от изследвания