Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 34 427
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Грозев, Едуард и любовниците Виктория и Тоника да си ходят. Другите не ме дразнят така. Тоника и Виктория му бяха приятни преди тази любовна линия. Няма епизод, в който да не ни ги показват в едно легло. Яница от ужасена вече каза, че това е любов и им се радват…

# 361
  • София

https://webcafe.bg/mediacafe/hell-s-kitchen-presoli-mandzhata-2-0.html

Както писах по едно време снощи: хейтът също е раздвижване и реклама. Продукцията явно е заложила в тази посока. Да видим докога...

# 362
Грозев много се е взел насериозно. Още в началото на вечерната резервация как се надвеси над Патрицио и му говори като на някакъв низш ... "ще има ли намазване на ските? Ще има ли флугхафен?". Ама възможно най-снизходително и подигравателно? Чак ме е яд, че Патрицио не му се опъна. Да ми го беше казал на мен, такъв щях да му забия, не ми пука после дали ще ме изгонят от предаването. То бива бива комплексари, ама Грозев е нещо уникално. И как се превъзнася от това, че камерите (и евентуално наличие на охрана в близост) му дават някаква сигурност. Пълен смешко. А сцената с Едуард на двора да не я коментирам. По този начин като ти влезе някой уж да се изяснявате... ами то е ясно, че резултатът ще е такъв. Едуард поне не му мълчи.

# 363
Не харесвам Едуард и смятам,че е еследващият, който трябва да си тръгне,но в този случай Грозев се държа отвратително. Нарежда му Седни,Стани,и т.н.Много си е повярвал чичака.
   В началото на епизода раздаваше команди, станции редеше, той носел оговорност,той щял да опитва...а осле пак все някой му крои шапката.И все някой друг виновен.
   Изумявам,профи готвачи , така и не се научиха,че пюре не се прави с пасатор,ньоките не се бланшират от прения ден......
  По време на мастър класа, за всимки само един ринг и един пасатор ли имаше? Продукцията така ли закъсаха? И защо се предполага ,че трябва да са на отговорно пазене при Грозев и само за него?

# 364
Много се радвам че тази циркаджийка Светла си тръгна. Горката картофи не правела,палачинки,омлети .... Ми хайде заминавай си у вас с твойте драми и циркове,вече не си интересна и надали някога ще бъдеш!

# 365
Тя един път да не си направи устата “аз никога не съм правила еди си какво” и те взеха, че я изхвърлиха. Grinning Предните пъти казваше, че никога не е правила омлет и палачинки.

# 366
  • Пловдив
Да бе, нали се изтъкна, че тя правела други неща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 367
Да де правела,ама надали има кандидати вече...

# 368
Тези плеймейтки между 20 и 25 са добре, обаче след това положението е плашещо! Джугани и Светлана изглеждат почти наборки на Петя Бу. Златка просто изглежда много мъжествено и има много остри черти. Другите две обаче са просто ужааасни.

# 369
Джулката има повече корекции и то плашещи. Забриличала е на онова Барби,забравих и името с едни голееееми червени джуки
А Светлана си е просто грозна и отчаяна,надали някой ще я извика някъде вече не е интересна с тази семейна драма . Ще мине развода и айде в девета глуха
А г- жа Бу е много дразнеща с поведение,хваление молитви и благодарности. Не се трае

# 370
  • у нас
Г-жа Бу много й се пиеше, след като изгониха член от нейния отбор. Много превъзбудена беше и с голямо настроение.

# 371
Кой знае колко е обърнала....то такава глътка и се отвори

# 372
  • у нас
Видимо беше много щастлива. Докато другите бяха унили, но все пак си намери с кой да си каже наздраве.

# 373
На мен ми идва прекалена завистта на Златка към Мегз.

# 374
Г-жа Бу много й се пиеше, след като изгониха член от нейния отбор. Много превъзбудена беше и с голямо настроение.
Ами, естествено. Спечели си награда жената.
За изгонената-това си е част от играта. Няма да реват за всеки един.

Общи условия

Активация на акаунт