Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 882
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Аз ли съм глуха, но почти нищо не й разбирам на Марина… освен това е доста ограничена, чак плашещо.

# 571
И ние не разбираме Wink

# 572
Тогава проблемът не е у мен 😊😆.

# 573
Тогава проблемът не е у мен 😊😆.
Зъбките и джуките й пречат. Някой трябва да й го каже и да си оправи устенцата, за да проговори нормално.
А и да прочете не малко книжки, че милата Наполеон бърка с паста.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 09:25 от Fatalina

# 574
Аз продължавам да си държа на моето че Владов трябваше да си тръгне,нито Шкодров нито Радослав.

# 575
# 576
Аз ли съм глуха, но почти нищо не й разбирам на Марина… освен това е доста ограничена, чак плашещо.

Вероятно има и друг дефект, но може да не е обърнато внимание. Не отваря устата, не артикулира, говори през зъби.
Много ме е яд за Радо. Иначе висят сополи някакви.

# 577
  • София
++
Мартин
Това е моят топ фаворит за сезона. Дано да спечели момчето. Истински мъж и лидер!

+
Яница, Марина, Тоника, Тоби, Цецо, Грозев и Владов

= / +
Патрицио

=
Ивайло и Шкодров

= / -
нямам

-
Виктория

--
Едуард

Прогнози за черни куртки (топ 6)
Мартин, Едуард, Яница, Марина, Тоби и Тоника

Все още си мисля, че жена ще спечели сезона.
Ако е така, то трябва да има някакво противопоставяне на характери, да има съперничесто между жена и мъж или между две жени. А такова не виждам между двата отбора. Всичките дрязги са вътре в самите отбори и със съвсем различни участници. Естествено може тепърва да се разгърнат. Но аз давам прогноза сега. Няма как да гадая дали ще има или няма да има конфликти между най-добрите.

Потенциални финали изхождайки от историята на шоуто и начина на мислене на продуцентите
Тоби - Мартин (това е най-логичния финал, така че вече имам съмнения за такъв, хаха)
Тоби - Тоника (тук вече си има локално съперничество, въпреки че няма открит конфликт между двете)
Мартин - Едуард (класически мъжки финал, има си и конфликт, но не го виждам Едуард финалист, макс черна куртка за него, а може и да изгърми дори)

Най-големите фаворити за голямата награда са Мартин и Тоби
Веднага след тях слагам Тоника
Ако спечели някой друг извън тези тримата аз лично ще съм изненадан.

Възлагах големи надежди на Владов, докато беше при зелените, но явно няма да го бъде.

# 578
  • Другата България
И за мен Мартин и Тоби ще са на финал.
Но аз продължавам да си мисля дали няма да ни “изненадат“ с още един победител.
Ако това е така, то прибавям и именно Тоника.
Продължава да ми е мистерия Ивайло, не знам дали ще облече черната куртка, много кротичък ми се струва.
Иначе и моята финална шестица беше същата, или подобна.
Според мен обаче един от двамата - Шкодров или Марина, ще са в нея.

# 579
Аз все си мисля, че ще е Грозев на финал.
Мартин, Тоби и Тоника ги виждам в топ 4.

# 580
Вярно ли годеникът на Виктория я отследвал в Инстаграм? Попаднах на такъв коментар, но не мога да го проверя.

И аз съм разочарована от отпадането на Радо и оставането на Владов. Жалко, защото момчето имаше потенциал, но явно не беше достатъчно интересно. Реално остават все хора около които се върти някаква интрига, скандал, сюжет, а не толкова талант и развитие.

# 581
Виктория не го следи в инста.

# 582
На финал виждам Мартин и Тоби. Ако има двама победители този сезон пак смятам, че ще са те.
Марина дава големи заявки вече с две водения на кухнята, затова я виждам с черна куртка. Набиват ни много в лицето Яница и Едуард, така че и те ще са с черно.

Ивайло и Цветомир ще си тръгнат като скучни персонажи, като има вариант Цветомир като наистина добър готвач да остане и да стигне до черна куртка.

Владов и Шкодров са пътници скоро, но за момента ги държат, защото Владов яде и не отразява никакви ситуации, което буди бесовете на съотборниците му, а Шкодров седи заради любовната му линия с Марина.

# 583
  • На брега на реката
Мартин е и моят фаворит, още от самото начало. Харесах го това момче и все повече ми допада. Държи се достойно, справя се отлично и ако не са синхроните в които са "задължени" да бръщолевят нещо, щяхме да го чуваме, само когато има какво да каже! Много, ама много ми допада. Мъжкарско поведение, без да е арогантен, като Едо.

Марина и Шкодрова са сладури. На нея голяма част от казаното не ѝ разбирам, но е чаровна, а пък той си е хубавец, нищо, че някой го оприличи на "бозав". Справя се добре, но не е атрактивен.

Грозев ми е страшно дразнещ. Егати мрънкавия чичак /аз съм по-голяма от него май/. Все той щял да учи младите, затова бил влязал, а се сърди като мако дете. Май си е въобразил, че  може да го провъзгласят за заместник на шеф Ангелов.

Яница и Радо са сладури. Жалко , че го махнаха. Спокойно можеха да махнат, мрънкащия чичо или тромавия Владов.

Бих се радвала на финал да са Тоби и Мартин, като победител да е Марто!

# 584
Аз залагам на финал да са Мартин - Тоби или Тоника - Тоби. И със сигурност ще спечели жена.

Общи условия

Активация на акаунт