Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 862
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Много е рано да се говори за финал според мен но и аз мисля че ще са Тоби и Мартин

# 586
  • Буркина Фасо
за мен никой не трябва да спечели, особено от жените. 2 месеца не се научиха да си крият косите.
Ангелов се дразни ако има 1 кост от рибата, което би било нормално за това животно, а не му е напавило впечатление ако има косъм в чинията, което не е нормално.

# 587
Сервират на ВИП гостите не кости а косми ....супер кво все пак е кухнята на ада

# 588
  • Sofia
Това,което пишат в спойлерите за Виктория 💍,дали е вярно?

# 589
  • Буркина Фасо
не казвам, че сервират косми, но не ми се вярва от толкова косища да не е паднал нито един за 2 месеца.

# 590
Кое че се е сгодила или че годеникът я е изхвърлял

# 591
Буболина Направо си го написала 1към1 с мойте мисли и чуства 🫣🤣. Съгласна съм с мнението. Много ще се радвам Мартин да спечели, но все си мисля,че ще го оставят на второ място.

# 592
  • Sofia
Кое че се е сгодила или че годеникът я е изхвърлял
второто

# 593
Аз пак се измъчих с подкаста на Станислав, но ми се иска да разбера повече за участниците извън предаването.
Че той продължава да се излага е ясно, но и Радослав ме разочарова донякъде. Добряк е, но не си подбираше правилно думите - често използваше "оная", посочвайки например Тоника, и когато Станислав го питаше коя има предвид - поясняваше - "мъжката" (или нещо от сорта). Естествено водещият въобще не го попита за Яница, предвид че в последните предавания се завъртя и тази линия, че Радо си я харесвал и искал да я гледа като писано яйце. Е, в подкаста разбиранията му се оказаха съвсем различни - трябвало жената да е домакиня и да е винаги вкъщи, като се прибере мъжът.
Не се изказа никак ласкаво за Едуард, оплю и Патрицио, че не ставал за готвач, но уж били приятели.
Искал да си отвори нещо свое в София, още не знае какво - ресторант или бързо хранене.

# 594
  • Другата България
За мен тези разбирания не са изненада, и Яница сподели за манталитета на ромския етнос.
А и в Галиче какви разбирания да има, след като съжителства с хора с такива разбирания....ако се откъсне от средата, има надежда за някаква промяна.

# 595
Станислав не става изобщо да бъде водещ на този подкаст. Не умее да води разговор, а още по-малко да извлече интересното от събеседника.

# 596
Ще ви споделя аз какво видях в последния епизод, този Ивайло изглежда е нарцист.
Цялата ситуация беше като нагласена от него - Ивайло.
Според мен, той е знаел през цялото време какво прави и какво се случва и нарочно използва момента да се “представи в най добрата светлина” на хилядите зрители и да си изгради “алиби”, как той си е супер и жертвата, а тя - лошата.
Не казвам, че тя не постъпи тъпо когато се метна в леглото на Тоника, преди да си прекрати настоящите отношения (да беше поискала телефон, да му звънне в ефир и да го отреже, пак щеше да е тъпо, но по добре и едва ли щяха да ѝ откажат - те обожават драма на запис),
но тя изглежда леко наивна девойка с лека форма на аутизъм, а такива са любимото предястие на нарцисти от типа на приятеля ѝ.

Само като каза “любов от пръв поглед” и ми се включиха червените лампи - lovebombing, за много хора в България “романтично”, но няма нищо романтично да се хвърлиш в личното пространство на някой, без да им дадеш възможност да те опознаят.

После, как “не романтичния” Ивайло, изведнъж цветя, комплименти, подаръци, пръстени. И всичко изгледаше нагласено от него, този човек никога не е искал да ѝ предлага брак, просто си организира една кампания на нейн гръб.

Лично ми направи силно впечатление , как Виктория беше изненадана, че Ивайло е положил толкова много усилия и каза, че по принцип той не е такъв - това е класически ход на нарцист, да се покаже пред абсолютно непознати хора като “супер личност”, а да се държи с близките си като предмети, които не заслужват вниманието му след като са му вече в “капана”.

И мисля, че точно поради факта, че Ивайло се държеше толкова “перфектно” в нейните очи, както тя винаги е желала, тя просто не видя друга опция освен да му играе по сценария и да каже “да”.

И как за пет години не ѝ предложил и изведнъж пред тв камера реши, че ще ѝ предлага?

Смърди от далече цялата история. И според мен не са му платили, да го прави по сценарий, ами съвсем хладнокръвно си го аранжира той.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 20:19 от Баба Ви Ягата

# 597
  • София
Айде сега, от 20 минути, в които ни го показаха, много се разбра... Ми може би не е романтичен и ако не са се разделяли за такова време, е решил да я зарадва, да е премислил някакви неща... Много неща може да са, притрябвало му е на някой си неизвестен да се унижава публично.

# 598
Баба Яга, не би трябвало той да знае изобщо какво е станало между Виктория и Тоника, защото предаването се излъчва с 2-3 седмици назад. Той не знае, че двете имат отношения, че да реши да й предлага.

# 599
Вие го изкарахте Макиавели тоя Ивайло. Решил да предлага брак, че да се изкара жертва... Между другото, думата е "нарцисист".

Общи условия

Активация на акаунт