Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Всичо показано през ТВ /НЕТ може да е режисирано. Въпросът е колко ще ми платите, за да...

# 601
  • София / Пловдив
Само мен ли ме дразни безумно образът, който ни набиват на Яница?  Тя е в 90% от синхроните, последна инстанция по всички теми, аман!
Ясно ми е, че продукцията се ползва от трите мозъчни клетки на героинята, но наистина прекаляват според мен, тя говори повече от шефа със сигурност.

# 602
  • Димитровград
Е, тези бракове и предложения нали извадиха наградата на Здравко и жена му в ББ едно време. Старата манджа, претоплена и воала.

# 603
Ще ви споделя аз какво видях в последния епизод, този Ивайло изглежда е нарцист.
Цялата ситуация беше като нагласена от него - Ивайло.
Според мен, той е знаел през цялото време какво прави и какво се случва и нарочно използва момента да се “представи в най добрата светлина” на хилядите зрители и да си изгради “алиби”, как той си е супер и жертвата, а тя - лошата.
Не казвам, че тя не постъпи тъпо когато се метна в леглото на Тоника, преди да си прекрати настоящите отношения (да беше поискала телефон, да му звънне в ефир и да го отреже, пак щеше да е тъпо, но по добре и едва ли щяха да ѝ откажат - те обожават драма на запис),
но тя изглежда леко наивна девойка с лека форма на аутизъм, а такива са любимото предястие на нарцисти от типа на приятеля ѝ.

Само като каза “любов от пръв поглед” и ми се включиха червените лампи - lovebombing, за много хора в България “романтично”, но няма нищо романтично да се хвърлиш в личното пространство на някой, без да им дадеш възможност да те опознаят.

После, как “не романтичния” Ивайло, изведнъж цветя, комплименти, подаръци, пръстени. И всичко изгледаше нагласено от него, този човек никога не е искал да ѝ предлага брак, просто си организира една кампания на нейн гръб.

Лично ми направи силно впечатление , как Виктория беше изненадана, че Ивайло е положил толкова много усилия и каза, че по принцип той не е такъв - това е класически ход на нарцист, да се покаже пред абсолютно непознати хора като “супер личност”, а да се държи с близките си като предмети, които не заслужват вниманието му след като са му вече в “капана”.

И мисля, че точно поради факта, че Ивайло се държеше толкова “перфектно” в нейните очи, както тя винаги е желала, тя просто не видя друга опция освен да му играе по сценария и да каже “да”.

И как за пет години не ѝ предложил и изведнъж пред тв камера реши, че ще ѝ предлага?

Смърди от далече цялата история. И според мен не са му платили, да го прави по сценарий, ами съвсем хладнокръвно си го аранжира той.
Аферата на Виктория с Тоника, не е от вчера и ако е гледал предходните серии, то със сигурност е знаел, че там се заражда нещо. Виктория, да му е казала, все пак отидоха там всички с тази нагласа. Тя да му каже истината, а отбора да я подкрепи. Един билет за Япония, обърна каруцата, ако беше го отказала, той можеше да не й предложи брак.

# 604
Аз пък се сетих нещо, което пропускаме всички. За да се организира едно такова ходене на гости се провеждат предварително разговори, за да се уговорят къде ще е гостито и тн. между хора от предаването и домакина. Идват хора от екипа по-рано, за да подготвят снимачната площадка в дома. Може и предварително да казват някакви неща на домакина, да е подготвен.
Може все някой нещо да му е подшушнал.

# 605
Съдейки от публикациите в инстаргарама на предаването, излъчването на любовната история е започнало на 11март.

Иначе за мен си е пак сценарий, но не точно. Предполагам минават през стабилен кастинг, включително психолози. Виктория си е казала, че е бисексуална. Видели са в нея, че и слаба и лесно податлива. Видели са несигурността й в партньора й и хайде, за нас е. Нарочно и я пуснаха след запознаване  с всички да избере в кой отбор да е. Като видяха обаче, че там работата не стана и намериха причина да я изместят при жените.  А Тонка също не е избирана само заради готварските си умения, а и защото е лесби. Според мен момчето действително не знаеше за отношенията им. Вярвам, че продукцията му е навила някакви неща - как ако гостуването е интересно ще повдигне рейтинга на Виктория, как тя много го обича и говори за него.... отделно, чухме от Виктория как той бил такъв, ама не бил онакъв и прочие. Това е нейната преценка прец нейната призма. Не е сигурно доколко е точно така. Както виждаме и тя не е особено ориентирана. Видях инстяграма й и май доста е пътувала. Това ми говора, че явно могат да си позволят разни екзотични дестинации и реално тези билети до Япония може да не са чак такава голяма работа за тях.

# 606
  • София
Като нормална двойка си изглеждаха, надали мъжете на повечето жени постоянно правят някакви подаръци и са много романтични. И е започнала да се самонавива, видиш ли ти, че трябва да получи повече. Е добре, приключи отношения и тогава си го търси. И според мен е снимано, когато все още не са излъчвали пикантериите.

# 607
  • Буркина Фасо
Съдейки от публикациите в инстаргарама на предаването, излъчването на любовната история е започнало на 11март.

Иначе за мен си е пак сценарий, но не точно. Предполагам минават през стабилен кастинг, включително психолози. Виктория си е казала, че е бисексуална. Видели са в нея, че и слаба и лесно податлива. Видели са несигурността й в партньора й и хайде, за нас е. Нарочно и я пуснаха след запознаване  с всички да избере в кой отбор да е. Като видяха обаче, че там работата не стана и намериха причина да я изместят при жените.  А Тонка също не е избирана само заради готварските си умения, а и защото е лесби. Според мен момчето действително не знаеше за отношенията им. Вярвам, че продукцията му е навила някакви неща - как ако гостуването е интересно ще повдигне рейтинга на Виктория, как тя много го обича и говори за него.... отделно, чухме от Виктория как той бил такъв, ама не бил онакъв и прочие. Това е нейната преценка прец нейната призма. Не е сигурно доколко е точно така. Както виждаме и тя не е особено ориентирана. Видях инстяграма й и май доста е пътувала. Това ми говора, че явно могат да си позволят разни екзотични дестинации и реално тези билети до Япония може да не са чак такава голяма работа за тях.
а колко му е тримата да са дружки в реалния живот, а в предаването да се правят, че не се познават. така увеличават шанса си една от двете да спечели. после ще си живеят тримцата щастливо със 100 хил. Smiley

# 608
Това последното според мен няма никакъв смисъл

# 609
Леле, какви сценарии! И как пък определихте Виктория с лека форма на аутизъм?
   Жал ми е за момчето! Виктория постъпи нечестно с него. И Тоника също спрямо своята партньорка.Не се прави така,според мен.И какъв е тоя нагон,че да не могат да се въздържат , докато са вътре?! Гнусни хора за мен.

# 610
Мале тука какви диагнози се поставят по- страшно и от болница....

# 611
Малко "мъже" биха се нявили да им изневерят пред цяла България, пък било то и по сценарий.
За такива предавания подбора е доста добре обмислен с цел да се прави шоу. Един добър специалист психолог ще съумее да подбере хора, които да правят сеир. Реално, тези които са там основно заради готварските си умения се отиват лека полека.
Което ми напомня, наскоро погледнах визитката на Мартин, т.к. първия епизод не го гледах. Ем той си е мислен за краен финалист, а може би и победител. Направил много грешки в миналото, видял много, но готвенето го променило... може би се очаква от него и да сподели някои свои грешки или поне да покаже някаква страна на лошо момче. Но факта, че е бил един, минал е катарзис... лошото момче станало добро.

# 612
В темата за спойлерите казаха истината за Ивайло и Виктория.

# 613
Според клюки из нета, Ивайло не е знаел за отношенията между Тоника и Виктория, а е разбрал след като е предложил брак и са излъчили епизодите с тях. Бил много объркан и наранен. Това обяснявали приятелите му.
В спойлер темата пише същото, което според мен може да е вярно, но може и да не е.

Теорията, че тримата се познават и всичко е нагласено не бива да се отписва. На мен не ми се вярва да е така точно в този случай, но нали помните в Игри на волята какво става? Основният бизнес на бившите участници е да готвят нови за предаването, а още по време на кастингите участниците вече са се наговорили и са в коалиции още преди старта.

# 614
  • София
И аз така си помислих, а и то си личеше.

Общи условия

Активация на акаунт