Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 853
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Моята теория ви я казах, че предвид, че предаването върви назад, то просто няма кога Ивайло да е видял кадрите. Единственият вариант е ако някой от екипа му е казал какво се случва в общежитието между Тоника и Виктория, но тогава много вероятно той да не й беше предложил изобщо и да не стане шоуто, което предизвикаха. Реакцията на Виктория след предложението, когато се върнаха и тя се разрева на синхрон, а след това и пред шеф Ангелов също ме кара да мисля, че тя се е стреснала, когато еуфорията от предложението е поотминала, защото е осъзнала, че Ивайло много скоро ще види кадрите с нея и Тоника. Според клюките от спойлер темата отношенията им били доста семпло показани в епизодите спрямо това, което е било всъщност.

Въпросът е дали той ще се появи отново в предаването, за да си поиска пръстена или просто ще изчака излизането на Виктория и ще й каже всичко лично.

# 616
Не вярвам да се появи в предаването, най-вероятно ще изчака да излезе. Достатъчно цирк направиха че и в предаването да се появява,ще заприлича на ББ

# 617
  • София
Не мисля, че някого от продукцията му пука на какво заприличва Хелса. Всички гребат с пълни шепи от другите - ако мислят, че ще им послужи.
(Затова предаванията взеха да си приличат в "разигравките" извън основната тема/посока на формата.)

# 618
Тенденциозно продължават да изкарват Владов най-неграмотният готвач. Държи се като готвач в кръчма, която работи само през лятото, а не като готвач от ресторант със звезда Мишлен.

# 619
  • Буркина Фасо
Гроздев имаше малка дупка на точената кора и го върнаха.
Мартин и на двете кори имаше прорези през които ръката можеше да ти мине. той се е справил добре. Smiley

# 620
Грозев ме уби със сгъстяването на сладкото с брашно. И аз като Цветомир за първи път виждам подобно нещо.

# 621
Не бих искала да бъда хейтър, но не зная защо Гроздев много ми се натрапва в негативен аспект, поне по това, което се показва. Иначе на моменти е много адекватен.
 Марина и Шкодоров ще ги държат повече заради любовния сюжет, но едва ли някой от тях ще спечели. Тоби ми се струва стабилна, Тоника също поназнайва доста неща. Интересно ще бъде.

# 622
  • София
Миналият път сините бяха на мастърклас,  беше логично, че следващите трябва да бъдат червените..

# 623
Дънди си е объркал професията. Пее страхотно.

# 624
Дънди ме изненада приятно, но мисля, че е логично, защото в НАТФИЗ имат и пеене. Доста хубав глас извади. Владов не го бива за певец, но поне да си научи менюто. Мегз обаче спокойно може да влезе в онези смешни видеа от кастингите на Мюзик Айдъл.

# 625
  • София
Ужас..млади хора, не знаят английски..

# 626
  • Пеликания
Мале от сините никой ли не е учил английски. Владов работил в Норвегия, едва ли с отиването е почнал на норвежки.
Браво на Дънди и Аръков, дори Бачорски е по добър от всеки един от сините.

# 627
Те повечето от тях български не могат да говорят, какво остава за английски.

# 628
  • Буркина Фасо
коя ще се справи по-добре?  - Марина ако говори като латерната Мегз, или Мегз като Марина ?

# 629
Е то с такава задача беше очеизбождащо, че ще спечелят златните.  Петя, Дънди (бил е в Гласът на България) пък и Иво в капките не беше зле .
Няма как пак толкова скоро да отпадне някой жълт.  Сигурно сините ще  паднат

Общи условия

Активация на акаунт