Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Всички, които са били в ХК, след това в интервюта и подкасти казват, че в общежитието им е супер забавно и правят много готини неща заедно, но нищо от това не се излъчва.
Според мен не е виновен никой от мъжете. Те бяха откровено изплашени за него и не вярвам, че ще излъжат при наличието на камери. В откъса, който дадоха за епизода довечера Тоби потвърди, че си правят номера и по-скоро е някой от Червените.

# 676
  • Пловдив
Аз не вярвам, че въобще стоят постоянно в тия общежития...

И как тия Златни са толкоз дОбри? Егати нагласацията...
Снощи казаха ли, че г-жа Бу няма да пее щот е профи певица? Не чух...
Мегз беше най-зле май...
И на италианото що и двете песни бяха на български??? А на другите на английски? Пак за сеир...ццц...

# 677
Аз ли останах с впечатлението че Мегз даде изгорели бургери на сините? Ангелов не ги ли провери?

# 678
  • Буркина Фасо
Ангелов прави каквото си иска. може да направи джипсито №1.
на предното предаване измерваше температурата на сините манджи, но на червените не го правеше. трябваше да победят червените и така се получи. снощи професионалните готвачи трудно се справяха с новата машина, но златните бяха на "ти" с нея.  сигурно всяка от тях имаше у дома си най-новата машина на "спонсора"  Smiley

# 679
Мегз започва мнооого да ме дразни,дано не е наистина тя победилата
Май няма да се коментира вече историята между Вики и Тоника
Направиха сеира и до там ,дано има развръзка
Отначало си мислех че Грозев пак преиграва,но то какво се оказа...пак че нямаше по-тежки последствия и аз пак не разбрах защо му стана толкова зле от вода със сол

# 680
  • София
Получава се като спазъм на трахеята ли (хранопровода ли), буквално спираш да дишаш. Случвало ми се е (не от вода със сол)..... "неприятно" е много много слабо казано.

# 681
И мен Мегз ми лази по нервите, не сме от една порода, тъй да се каже. Натегачката на класа. И като кресне, майко мила.
Грозев също ме дразни, драма куин, подмазвач на шефа. И с това майна, брррр
Но за солената вода наистина не беше редно.

Най интересни са ми Яница и Едуард, противно на мненията тук. Спонатнни са и са ми забавни.

Ангелов, въпреки натежалото си тяло, е още мъж, та дрънка, но затваряйки си очите пред този факт Wink , очеизвадно е как си затваря очите за някои грешки на определени участници и си измисля такива, когато не съществуват. Сценарий, разбира се. Пример за това напоследък често е Владов, който скоро сигурно ще изхвърчи. А и не мълчи много, много на отправените към него забележки.

# 682
  • Сф
Направо ми се повръща от снощият епизод.  Това крещене от всички,  еле пък в ефир и пред деца е недопустимо! Мегз е с болни амбиции, ужас. Това със солта е отврат! Моя много  близка получава паник атаки при силен  стрес и изобщо не е шега. Нито им отива на годините такова детинско поведение тип " черни шегички", нито му е там мястото и сред непознати. Изключителна малоумщина!
Мисля, че в промото снощи дадоха Тоби да пие вода със сол, под погледа на шефа. Явно я гощават със собственото и лекарство. Няма да се учудя да е тя- едноклетъчно с претенции.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 17:45 от PureLove

# 683
  • у нас
Снощи епизода ми беше много плашещ. Ще направят някоя беля с техните шеги.

# 684
Хорър предаване

# 685
Никой не взима насериозно историята с Грозев. Честно казано и за мен е странно след вода със сол да изпадне в такъв шок.

# 686
Не ви ли се е случвало в шише с вода да има някакъв домашен алкохол/примерно ракия/, да отпиете голяма глътка,смятайки,че е вода, а то да не е,и да се стреснете и задавите? Според мен от от стрес му се получи това, може и в кривото гърло да му е влязла водата и да му го е изгорила.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 20:13 от PumpkinPraline

# 687
  • Другата България
Едвам го търпя Гроздев, аман!
Толкова преигра, че чак се престара!

# 688
Да, случвало ми се е точно с ракия, бях дете и да, шокирах се, но не до такава степен. Покашляш малко, пиеш вода, за да не ти гори на гърлото и айде.

# 689
  • София
Не мисля, че този път преигра. Не ви се е случвало такова нещо може би, затова не можете да разберете. Страшно е, наистина. Както казах - случвало ми се е и на мен (няколко пъти след операция в областта на гърлото, от задавяне с вода). Блокира се дишането и след някакво кратко време, което се усеща като много дълго, започваш да си поемаш дъх, но толкова плитко, че не достига до белия дроб, само до гърлото. Отнема някакво време да се възстанови и да вдишаш с белия си дроб. Направо хъркам. Дори и кръв от носа ми е потичал. И разбира се - паниката е голяма, което още повече утежнява положението.
Което не ми пречи да не го харесвам, но според мен това не беше преиграване.

Едит - не се покашля малко и да ти мине (поне в моя случай). Ти не можеш да дишаш, камо ли да покашляш.

Общи условия

Активация на акаунт