Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 847
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Moже да е имал предвид продукцията като каза "подлеци". Не знам дали знаете, но поне в оригиналния Хелс Китчън редовно правят номера на участниците в кухнята, за да се дънят. Усилват или спират котлони и солят храната. За сеир. Не се съмнявам, че и в нашия вариант има нещо подобно.
Не съм запозната с това какво се случва в другите държави във формата, благодаря за информацията, наистина много любопитно хрумване, че и тук е такава ситуацията. Но всъщност ако се отнася за продукцията, то тогава ми е чудно защо не са го изрязали това от синхроните...

Аз понеже гледам с половин ухо, не съм разбрал каква точно е ситуацията. Мислех, че са му сложили сол в тенджерата, затова се сетих за номерата на продукцията в американския вариант. А то било поредната глупост. Ясно..

# 661
Все пак ми се стори, че реакцията на Грозев беше много странна за човек погълнал вода със сол. Може да се е стреснал от това и да е получил някакъв пристъп, но просто от вода със сол не виждам какво може да му стане.

# 662
Според мен Грозев направи паника атака
Колкото и да е солена водата,не може такава реакция.Ще рече човек,че цианкалий погълна
Всъщност може.
Получава се Рефлексно задушаване – Ако водата е била прекалено солена, тя може да раздразни лигавиците на гърлото и дихателните пътища, предизвиквайки спазъм на мускулите или усещане за затруднено дишане.
което пък дразни вагусния нерв, а това може да доведе до симптоми като световъртеж, чувство за задушаване или дискомфорт в гърдите, което пък води до паническа атака.
Така че е напълно възможно и физиологически "оправдана" реакцията му, макар и за нас да е изжлеждала преувеличена.
Аз в началото си помислих,че е изпйл солна киселина.

# 663
Много интересно как Златните знаеха сами как да се справят с новия уред и да изпекат перфектните кошнички...
Отделно че бургерите им бяха прегорели.

# 664
  • София
Разбира се от промото, че жените от червения отбор са сипали солта в шишето на Грозев. Изключително грозно и малоумно. Дано да са щастливи, че за малко не умориха човека. При такъв пристъп човек и инфаркт може да получи. Идиотки! Дано да има наказания.

Не ми се вярва да изгонят Яница. При толкова явен монтаж за нещо подобно, никакъв шанс. А особено пък нея, дето е нон-стоп на синхрони и централна фигура в сезона дотук.

Този път за разнообразие, червените спечелиха предимство, а сините спечелиха на караваните. Амии, Кюстендил си е син по принцип... Ама гости, йок!
Ей, не спря шеф Ангелов да се гаври с Владов, пращайки го да чисти при жените. И той е напуснал Мишлен в Норвегия, за да търпи това?

Златните блеснаха на караокето, Бачорски обра точките. Аръков и Дънди (хубав глас) също. Мартин с добро рап парче донесе единствената синя точка, но всъщност при тях блесна Цецо, който откъде извади тези Барби мимики, не знам. Да го взимат в Капките, хаха.

Не мога да повярвам, че златните със само двама готвещи (Мегз и Златка) така категорично ще победят сините, които не издадоха нищо. Твърде, твърде нереално. И за шоу не върви да мине номера.

И какви бяха тези прегорели бургери с които се фукаха златните???

# 665
На готвачи от Мишлен ресторанти мястото им не е в ХК. Там е доста по-спокойно, всичко е подредено, всеки от персонала си знае задачата итн. Бил е наясно в каква лудница се набутва доброволно. Изборът си е техен да се правят на маймуни за 100к. 

Разбира се от промото, че жените от червения отбор са сипали солта в шишето на Грозев. Изключително грозно и малоумно. Дано да са щастливи, че за малко не умориха човека. При такъв пристъп човек и инфаркт може да получи. Идиотки! Дано да има наказания.

Не ми се вярва да изгонят Яница. При толкова явен монтаж за нещо подобно, никакъв шанс. А особено пък нея, дето е нон-стоп на синхрони и централна фигура в сезона дотук.

Този път за разнообразие, червените спечелиха предимство, а сините спечелиха на караваните. Амии, Кюстендил си е син по принцип... Ама гости, йок!
Ей, не спря шеф Ангелов да се гаври с Владов, пращайки го да чисти при жените. И той е напуснал Мишлен в Норвегия, за да търпи това?

Златните блеснаха на караокето, Бачорски обра точките. Аръков и Дънди (хубав глас) също. Мартин с добро рап парче донесе единствената синя точка, но всъщност при тях блесна Цецо, който откъде извади тези Барби мимики, не знам. Да го взимат в Капките, хаха.

Не мога да повярвам, че златните със само двама готвещи (Мегз и Златка) така категорично ще победят сините, които не издадоха нищо. Твърде, твърде нереално. И за шоу не върви да мине номера.

И какви бяха тези прегорели бургери с които се фукаха златните???

# 666
Снощи Ангелов докато извика за лекар, сигурно и той помисли, че Грозев преиграва.

Не трябва ли да имат лекар на терен, дето се казва в другата стая, човекът наистина можеше да се гътне.

Това със солта е много детинско, толкова ли не могат да измислят друг начин за бъзик?

Шкодров беше много смешен - като уплашено дете, на което ще му се карат, че е направило беля, ама то за първи път не е 😅 Чак и обичал Грозев, охх 🤣

Мегз беше нетърпима, не може да избяга от себе си, започна да се показва в целия си блясък.

Иво правилно я отсвири, той също може да готви, но дава ли му се възможност от квачките?

Джулиана за мен е изненада, тиха и кротка, почти не я дават по време на готвене, очаквах повече да се бута да е в екшъна, даже забравям че е там, докато не появят бомбите й в кадър 🙈

Златка беше много симпатична гримирана, имаше женственост в излъчването й, по-често да ходи така.

Като цяло епизодът ми беше скучен, тази година ми липсват открояващи се персонажи, няма живец, претоплени сценарии, Ангелов с това пипане на храната с ръце ми е отврат.

Забравих за изгорелите бургери на Златните, то бива фаворизиране, ама чак толкова нагло. Сигурно това беше единствената храна, която беше наистина направена от тях 😜

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 10:04 от Electric Papaya

# 667
Тези уреди, които рекламират явно са голяма работа и ще ги бутат цял сезон. Забелязвам, че не се справят особено добре с тях. Цветомир не можа една пица да изкара миналата седмица без да е въглен отдолу.

# 668
  • София
Много ми е неприятно да гледам такива ситуации като с Грозев, направо ми засяда буца в гърлото, изглеждаше наистина зле.

А всъщност какво точно се случи с него? Както някой спомена, солена вода от морето като глътне човек, не е кой знае каква драма, но в тази ситуация не изглеждаше така.

# 669
  • Буркина Фасо
не е имал нагласата във водата да има сол.
същият ефект има и когато объркаш течността и вместо вода удариш голяма глътка ракия. ококорваш очите, а някой съм ги виждал и да подскачат. ако имаш нагласата, че в чашата има ракия всичко е нормално.

# 670
  • София
Освен обяснението на @Serendipity* - солта влияе бързо и на кръвното. Знаете, че има домашен "трик" за самопомощ - веднага да хапнеш (примерно) кисело мляко със сол. Но ми приличаше повече на паник-атака след спазъм на хранопровода и (или) трахеята.
Както и да е - глупост кокоша. Може и да са ги бъзнали да му направят номер, а те са си решили, че това е изпълнимо и удачно...

# 671
И колко противно беше това, че Мегз продължи да готви, след като им казаха да спрат, щото сините имат инцидент. Тази имам чувството, че трупове може да гази, за да стигне тива, което е решила. Неприятна ми е много.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 12:08 от red soul

# 672
  • София
Виктор Ангелов каза по едно време, че е изпаднал в паник-атака и лекарите му оказват помощ. Друг обаче според мен е важния момент - прекалената гавра с човека. Струва ми се, че трябва да има все пак някаква граница на поведение, дори и да е по сценарий.

# 673
Имаше и една реплика - "ние непрекъснато му правим номера" или нещо подобно. Много гадно това. Тъпи са ми "училищните номера" от зрели хора.
Според мен някой от мъжете е сложил солта. Прекалено към жените беше насочено промото, а както знаем всяко промо е 90% заблуждаващо.

Мегз и Златка не спряха да готвят. Ще кажеш, че и те за 100 хил се борят...

# 674
  • Варна
Разбирам, скучно е понякога. Те са толкова различни хора, затворени дълго време заедно, със сигурност, освен рецепти ( НО НЕ И ТЕХН. ИНСТРУКТАЖ ЗА НОВИ УРЕДИ!), четат и сценарии. Правят си ,,номерца", ясно, не са предвидили колко опасно може да стане. Дано си вземат поука. Другото сте го казали.  Обаче, на точно тази резервация, с Бон-бон!! Милите деца! Да отидеш на цирк и клоунът да...

Общи условия

Активация на акаунт