Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 848
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Да, точно като паник атака изглеждаше случката с Грозев. Всеки от нас е гълтал солена вода в морето. Това не изглеждаше като подсолена вода, а като нещо сериозно.

# 646
  • Пловдив
Грозев ги нарича първо подлеци, после моите момчета...луда работа.
За туй кречетало Мегз думите са малко.

# 647
Напълно разбираемо Иво откачи, Мегз откачи съвсем и действа без никаква логика. Прав е много и в изказването си, че Златка и Мегз готвят всичко и използват останалите като някакви общаци да им подават сол и да други продукти.

# 648
И аз не разбрах кой е сипал сол във водата му, доста странно. Всички изглеждаха притеснени и съпричастни към случващото се с Грозев. Не ми изглежда, че някой би му сипал сол във водата, просто няма логика. От друга страна той каза "подлеци", явно е убеден, че някой му е направил мръсно, но не виждам кой и защо би направил подобно нещо.
Aбсолютно в  същата чуденка съм. Кой сложи солта? И кого нарече "подлеци"???

# 649
Moже да е имал предвид продукцията като каза "подлеци". Не знам дали знаете, но поне в оригиналния Хелс Китчън редовно правят номера на участниците в кухнята, за да се дънят. Усилват или спират котлони и солят храната. За сеир. Не се съмнявам, че и в нашия вариант има нещо подобно.

# 650
  • София
Тази вечер просто гледам сеир (ама не е и това) и след 10 мин. минавам на "дискавъритата". Даже не ми е чак толкова забавно, понеже много крещяха. Дано поне децата да хапнат - да не спира кухнята на сините, докато си издадат порциите.

# 651
  • Пловдив
Е, та чак сега ли в нашия да го направят?

# 652
Тая Мегз какво квичи? Не мога да я трая.

# 653
Moже да е имал предвид продукцията като каза "подлеци". Не знам дали знаете, но поне в оригиналния Хелс Китчън редовно правят номера на участниците в кухнята, за да се дънят. Усилват или спират котлони и солят храната. За сеир. Не се съмнявам, че и в нашия вариант има нещо подобно.
Не съм запозната с това какво се случва в другите държави във формата, благодаря за информацията, наистина много любопитно хрумване, че и тук е такава ситуацията. Но всъщност ако се отнася за продукцията, то тогава ми е чудно защо не са го изрязали това от синхроните...

# 654
Защо пак Едуард, всяка седмица е номиниран. Владов стои като паметник и нищо не прави вече поредна седмица.

# 655
  • Пеликания
Хахаха Владов бил конкуренция на Мартин Joy Ще ме умори. В отборните игри въобще го няма и стои като пън.

# 656
  • Другата България
Защо пак Едуард, всяка седмица е номиниран. Владов стои като паметник и нищо не прави вече поредна седмица.
За да не си тръгне. Blush
Никога не гонят номиниран.

Последна редакция: ср, 02 апр 2025, 10:03 от Merri_An

# 657
От това, което дадоха, че ще излъчват в епизода утре стана ясно, че някой от Червения отбор е сложил сол във водата му наистина, защото са се шегували.

# 658
Дали ще изгони Яница утре? И какво ли е направила ?

# 659
Заслужава си да я изгонят, но не вярвам.  Та тя има още толкова излагации да даде на шоОто

Общи условия

Активация на акаунт