Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 877
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Другата България
Аз се включих преди малко, гледам син ще си ходи.
Залагам на Цецо или Христо.

Може ли с две думи някой да каже за каква измама става въпрос?

# 121
"Are you sure?"
"Хорошо."

Joy

# 122
Виктория взе имунитет, а Ивайло спомена,че всичко в чинията си е направил сам. Ангелов го пита какво има предвид,той каза,че Виктория е взела смес от Тоника, двете отрекоха,но върнаха записи от предаването и наистина се оказа,че не е взела уреда/блендер/, както го изкараха двете,а баш каничка със смес, с която Виктория си сгъсти нейната първоначално рядка. Обаче Ангелов не взе отношение и нацепи Ивайло,че е мишкарство да се лъже така...доста тъпо изпълнение.
Аз лично се прекръстих, докато гледах как Яница слага блендера без дъно и без капак. Хора,не може да е такова нивото,просто не.

# 123
Марина и Яница се представиха много добре. Шеф Никола ми прави впечатление, че е взел историята с Яница за голям майтап и двамата със Светла се смеят на нейн гръб.

# 124
Христо ще да е . Тих е ,не произвежда контент.  Не им е нужен

# 125
Аз искам наказание за двете мишки, които нагрочиха момчето.

# 126
  • Другата България
Аз се включих преди малко, гледам син ще си ходи.
Залагам на Цецо или Христо.

Може ли с две думи някой да каже за каква измама става въпрос?
От 20 минути гледане и ми стана ясно кой ще е изгонения!
Наистина са се изтъркали вече, от плосък по-плосък сценарий.
Толкова го харесах това момче, тихо, кротко, и със сигурност талантливо.
Обаче! Скучен!
Незабележим, не генерира скандали, няма трафик, няма коментари.
Правилно, да си ходи.
Жалко, дано си намери мястото в истинска кухня, и съм сигурна, че ще го направи.

И е толкова смешно, като започнат да се превземат като Марина и Шкодрата сега : “Не искам да си ходиш....ох, недей...какво ще правя без теб...“
“О, трябва, провалих се....“
като и на гаргите е ясно, че никога не си тръгва този, който е водил кухнята, а някой трети.

Следващият скучен мъжки образ и вероятно изгонен ще е Цветомир.
Вероятно и Владов ще отече по същите причини. За Радо вече съм писала.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:03 от Merri_An

# 127
Христо ми беше симпатичен, но явно бройките за тихи, кротки и кадърни е запълнена и трябваше да си тръгне. Не разбирам как може толкова да са се отдалечили от кулинарния гръбнак на предаването. За мен Христо има много повече умения от например Лидия и има място в предаването за разлика от нея. Патрицио също е слаба ракия, определено не врачанска.

# 128
  • Другата България
А, Лидия също е потенциален пътник, на нея отдавна съм заложила, дори съм изненадана, че още е там.
Другият женски образ, който стартира добре, но вече е скучен откъм сеир, е Елизабет. След Лидия вероятно ще е тя, според мен я оставиха само защото направи достатъчно около Петя, която разкараха бързо - бързо. Един вид компромис за Елизабет. Но за кратко. Blush
Повтарям се, но Яница не само ще е с черна куртка, но защо не и женски финалист, ведно с Тоби. Все повече започвам да си го мисля. За черната куртка съм убедена.
А Патрицио милия, да благодари на Цветка, но поне е забавен като започне да говори. Аз се забавлявам с него.

# 129
Марина и Патрицио ги държат заради сеира с неправилното говорене основно. Лидия е любимка на шефа, вижте че има по-специално отношение към нея. Може би ще я разкара преди черните куртки, но още не е дошло времето. Яница ме дразни с постоянното си философстване. Тоника ми става крайно антипатична. Грозев с назидателния си тон и опита винаги да се измъкне сух също дразни.

# 130
  • Пеликания
Аз не знам как може човек без знания да стигне до тук (Яница). Не знаеш какво е сифон в кулинарията (освен този в банята), не знаеш как работи блендер. Нямаш никакви елементарни знания и в същото време голямо философстване.
Едуард за първи път в днешния епизод не ме изразни с нищо Grinning ама Грозев ... направи дъно.
Тоника и Виктория направо да ги изместят в някой турски сериал.

# 131
  • Другата България
За съжаление гледам и се чудя да ми е забавно ли, да се ядосвам ли, да им тегля ли една..., да сменя канала ли.
Май последното. Имам си някаква граница на търпимост. Каста е потресаващо слаб, а всичко останало - до болка познато за гледащи отдавна (уж с мерак).
Емо, и аз като теб.
Но няма да сменя канала, просто ми е много тъжно в какво се превърна любимия ми формат. Един от любимите.
Гледам когато мога, пропускам цели епизоди, на други се включвам когато успея, и още като се загледам и то ясно какво става, и най-вече, защо. То и предварително е ясно всъщност. Така направих и с ИВ, давах шанс, давах, накрая от раз теглих чертата. Не ми се иска да го направя и с този формат, все още не му е дошло времето. Но това не пречи да ме е яд.

Марина /според мен/ е любимката на шефа. Това май още в началото го писах/ме/, тя е Гичка, Цвети, Мони бАмбони и т.н., всеки сезон има по един такъв образ. Аматьор в кухнята, любител, леко глуповат, забавен, добродушен, в случая /както и със Симона/ бонус е и любовната афера. Или “любовната“. Лидия е далеч от шефска любимка, тя е просто статист, когото държат все още /според мен/ заради възрастта, и за да има “материал“ за гонене. Ще видим дали съм права, то от червените останаха тя и Елизабет за гонене, после ще стане трудно.

От нета:
“Много постен, трябваше да стане гадже с Грозев и нямаше да си тръгне! Няма рейтинг така...“
Това относно Христо. JoyJoyJoy

Попадна ми и някакъв подкаст с Кенан и Симона /и тези двамата имат подкаст, осребряват участието си/, с Абигейл, приятелката на Тоника. Изключително добре и нормално изглеждаща жена, разведена с две деца, бивша циркова артистка. Разбира се, един час подкаст няма да слушам, но ми стана смешно как всьо и вся гледа да генерира....нещо от сеирите в сезона.

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 22:45 от Merri_An

# 132
То тук има повече любовни сюжети отколкото в ергена.

# 133
То тук има повече любовни сюжети отколкото в ергена.
И по-автентично някакси се получават.

# 134
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
За мен Виктор много олеква, като не проверява такива спорни ситуации като тази с еспумата на Виктория. Може да не беше мъжко от страна на Ивайло, но си беше абсолютно прав. Преди това Яница получи оранжева престилка, че е с гъбата на Никола, но явно за Виктория е позволено да се представи с чужд компонент.
И не стига, че двете влюбени гугутки излъгаха като дърти циганки без да им мигне окото, ами и Виктория получи поощрение от шефа никога да не позволява някой да й държи сметка за лъжите, и съвет да се гордее, приписвайки си чужди заслуги. И това изречено с патос пред цяла България и придружено с "Браво, момиче!".Rolling Eyes
Много разочароващо! В ХК никой не минавал между капките, само Виктория очевидно е изключение.
Яд ме е и за Христо, нищо не успя да покаже момчето, но нали не е телевизионен образ. Друго си е една Яница, която не знае как се работи с блендер, но се държи като малоумна на стероиди, кряка непрекъснато и дрънка глупости на килограм...
Не ми хареса и как Радо се подиграваше на Владов. Той самият има доста ограничени познания в кухнята, сам си е споменавал пропуските, а и в Галиче едва ли е работил със скъпи продукти, но Владов бил мияч в ресторант със звезди Мишлен. Expressionless

Общи условия

Активация на акаунт