Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 887
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Марина е фурия!!!!Много се смях, когато бяха при  Обсерваторията и Шеф казва ,че лети астероид,Марина да каже последни думи.А тя -ОБичам те, Шкодров! Сладурана. И тук има задявка, но нищо общо с онези двете.

# 541
Никой не е виновен какво прави тя вътре ,сама го е пожелала и направила. Достатъчно голяма е

# 542
  • Другата България
Моето мнение е различно.
Възможно е да е нейна инициатива, но допускам голяма намеса на сценария.

# 543
Както и да е,но ако не е сценарии много горчиво ще съжалява според мен,защото не вярвам момчето да прости това унижение

# 544
И аз мисля, че е сценарий...

# 545
  • София
И да има някакъв сценарий, не е на 100%. Тази как рева като се сети какви ги е свършила. Освен това си личи, че момчето изобщо не подозира за Тоника.

# 546
Незнам какъв сценарий би накарал човек да се излага така и себе си и близките си пред цяла България

# 547
Заради тези нелепи кокошки върнах сега частта в очакване да тръгнат към гостуването
Никакво притеснение не виждам у двете, смеят си се, по сценарий
Виктория, нещо от сорта - представяш ли си всички очакваха тук да се свалям с мъже...
Тоника надъхана - само аз не, защото знаех, че аз ще те свалям...

Яница като кречетало коментира, другите  с нищо не са посърнали, просто мълчат

Пристигат в Перник, Виктория усмихната и щастлива, няма търпение да види годеника.
Сядат, всички говорят за пръстен изненада при всяко подставане на приятеля.
Майката какво прави там не разбрах, може и легло и стая да има в къщата и като антураж със щерката да върви.

Само клатят одобрително глави, наздраве, излиза зад пердето - Япония, а питат къде е пръстена🙂
Скучаещата от дълга връзка Виктория, отбелязва колко е романтичен точно днес приятеля, общи две три приказки, целувки, милувки и пак към пердето.
И възгласи пръстен, и пръстена се показа...
Тези и двамата са си нефелни, чакали да дойдат камерите, да ги пратят на екскурзия и тогава да се искат с пръстен

Сам човек, каквото си направи, никой друг не може

# 548
Незнам какъв сценарий би накарал човек да се излага така и себе си и близките си пред цяла България

Много хора заради единия хонорар и малко слава са готови на всичко.

# 549
И екскурзия и пръстен,да не е малко ...
Пък и то всяко чудо за три дни след 2-3 месеца даже никой няма да ги помни

# 550
А не мислите ли, че екскурзията е  от продукцията, ако развъртят сюжета на лесбо връзка? Нещо шесто чувството ми го говори?!!!!

# 551
  • София
Когато има шок- това продава. Зара от първия ББ го игра този лесбо сценарий, както и Здравко на когото му съобщиха в ефир, че ще става баща, нещо невиждано в ефир дотогава.. Какво ви е чудно, че има предложение или че някой се бил изложил.. Някои разчитат, че едно скандалче може да ги изстреля в космоса. Ако е праволинеен и нормален, ще бъде скучен, сухар и безинтересен за предаването, както са Цветомир и Владов, които чакаме да изгонят всеки момент.
Ако продукцията е платила за екскурзия и пръстен, значи гаджето на Виктория също е замесен в заговора и е съгласен, значи всичко е точно..

# 552
Зара от първия ББ го игра този лесбо сценарий, както и Здравко на когото му съобщиха в ефир, че ще става баща, нещо невиждано в ефир дотогава..
Точно така. Зара и Мел го играха лесбийки през далечната 2004 Grinning  И Нед постоянно повтаряше колко го кефят лесбийки и грам не му пречеше това, той да се занимава със Зара Grinning

# 553
  • София
Единствено съжалявах момчето, какво ли му е било да гледа епизода... На Марина не симпатизирах в началото, но пък са ми много сладки с Шкодров, отиват си и не се натрапват на зрителите.

Вече си имам категоричен фаворит - Мартин.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 13:59 от Не се сърди, човече

# 554
Със сигурност ли знаем,че е подготвен предварително?

Общи условия

Активация на акаунт