Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 889
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • у нас
И на мен Мартин ми е фаворит.

# 556
  • Другата България
Е, кой може да знае със сигурност?

# 557
Подготвен е бил годеника със сигурност, околните като поцъкат с език, после ще им завидят на хонорара и до там.

Смътно ми е за ББ от едно време, но тогава ефира не беше така прецизно скопен и реално участниците в една нереална среда вършеха абсурдни неща като за сценарий.

Сега ги хващат още с подбор по кастингите в употреба за рейтинг

# 558
Много мъже биха се изкефили, че жена им е по-разкрепостена. Лесно биха я навили на 3ка с две жени. Grin
Жив го ожалихте този. Може точно това да харесва в нея.

# 559
Аз мисля, че Виктория просто е глупава, незряла, лесно манипулируема.
Вероятността за първи път да се отделя/изолира без близък човек до себе си й изигра лоша шега и се плъзна по обработката на Тончо. Не съм била в средите на гей жени, но ме е ухажвала такава и знам колко настъпателни и агресивни могат да бъдат, много повече от мъж. Та поддала е Викиту, сега рони сълзи.

# 560
  • у нас
Много мъже биха се изкефили, че жена им е по-разкрепостена. Лесно биха я навили на 3ка с две жени. Grin
Жив го ожалихте този. Може точно това да харесва в нея.
Е, да, де. Ама, това са лични неща. А не да стават достояния за цялата аудитория.

# 561
Е тя Вики си каза че Тоника я е свалила,отивайки явно е мислела да се раздели с него но когато го е видяла и чувствата са надделели и последвалите изненади още повече и подействаха

# 562
Не мисля, че ще изгонят Виктория преди скучните които са Ивайло от Червените и Владов и Цветомир от Сините.
Дадох им идея на продукцията. След 1 седмица влиза Ивайло на Виктория, който вече е видял кадрите, в които Виктория го унижава, защото са ги излъчили и иска да влезе, за да я зареже. Има още какво да се изстиска от тази сюжетна линия.

# 563
  • Буркина Фасо
на практика снощи дуел Шкодров с/у Владов нямаше.
спечели една, изгониха друг , а оранжевите се спасиха.

# 564
Да, Владов трябваше да си тръгне, не знаеше къде се намира

# 565
  • Буркина Фасо
Да, Владов трябваше да си тръгне, не знаеше къде се намира
то пък другия беше на ниво Simple Smile
като кокошка без глава се мяташе.

# 566
  • European Union
На Марина не симпатизирах в началото, но пък са ми много сладки с Шкодров, отиват си и не се натрапват на зрителите.
Снощи много ме издразни това "мъжът ти" и "жена ти", казано от шеф Ангелов няколко пъти. Натрапване си е отвсякъде. Младежите просто не се натискат под завивките и няма какво да ни покажат, затова ни го внушават.

# 567
Шкодров се провали на вечерната резервация. Работата му беше той като номиниран да води една от двете кухни. Той не се справи и затова беше по-редно да си тръгне той, а не Радо. Всеки може да се прави на интересен, когато е на чело на кухнята, да го сменят и да избутат резервацията.

# 568
Подготвен е бил годеника със сигурност, околните като поцъкат с език, после ще им завидят на хонорара и до там.

Ехе, каква категоричност, сигурно сте присъствали.
Като цяло всяко чудо за три дни, не това в проблемът. И аз мисля, че булката е склонна, но пък за сметка на това си мисли, че със сълзи всичко ще й се размине. Сценарий или не е все едно - говори кофти за нея. Не разбирам критиките за неговото мотаене - та те са супер млади, въобще не става въпрос за това.
Шкодров грам не го намирам за хубавец - бозав и изключително тъп.
Марина беше доста насилена хала, това смешно тропане и подвикване не знам кого въобще би впечатлило. Но сценарият върви.....

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 21:50 от zenata

# 569
Аз си доглеждам вчерашния епизод и не мога да повярвам, че чича ви Грозев прави Едуард(о) симпатичен в очите ми.

Общи условия

Активация на акаунт