Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема трета

• 33 645
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Така като гледам повтарят готвенето за имунитет при Златните от миналата година. Скоро ще гледаме пържени кюфтета и пържени филийки. Скучно и еднообразно, можеше да разнообразят малко този сезон.

# 691
И на мен ми се е случвало подобно задавяне, не до степен да ми спре дишането, но се стреснах много, защото не очаквах.
Не ми харесват златните. Продължавам да не виждам смисъла от присъствието им във формата.

# 692
  • Сф
И аз не мисля ,че преигра. Това е много особено състояние.
Скрит текст:
Блокира се нещо дишането от паниката, . Всъщност дъщеря ми получава понякога. Sad. Единият път в училище при познат преподавател при това , който се заял нещо с нея ей така и изобщо не е очаквал това, което се е случило. Уж нищо и никаква ситуация,  но тя ми описва, че почва да чувства безпомощност,  неправда , опасност, затруднено дишане и тнт. Показателите при сестрата също не са били много ок. За щастие директорката е запозната с това състояние и я е ощипала силно , за да я изкара от това състояние на плач и невъзможност за дишане. Разбира се , който не му се е случвало е мнителен. Виждала съм го и аз , да не ви идва до главата..

# 693
Отплеснах се и не видях, кой взе имунитет при Златните? Златка или Аръков?

# 694
Оставям настрана симпатичен ли е Грозев... обаче що за инфантилна простотия е да напълниш кана/шише със сол за "шега"? На колко години е госпожа Тоби?

# 695
Златка взе имунитет. И аз не разбирам шегата с подсолената вода. Нямам търпение да изгонят Яница. Не мога да я понасям. Наистина ли е толкова проста,или преиграва?

# 696
Значи, ако не може да готвиш, записваш се бълваш простотии на килограм, вдигаш често скандали и ето те я на финал я направо победител Joy

# 697
Оххх пак ли шеф Никола и Яница...

# 698
. Нямам търпение да изгонят Яница. Не мога да я понасям. Наистина ли е толкова проста,или преиграва?
Прави се. На няколко пъти се изпусна и се видя, че изоооооообщо не е глупава. Но докато се прави на проста кака от махалата и говори смешки, ще е интересна.

# 699
  • София
Шеф Никола защо е почервенял кат домат, докато говори с Янка? Страшен криндж, ето те преиграват, а не Грозев.

# 700
  • у нас
Много неглежираха случката с Грозев. Така и не се разбра кой е сложил сол. Уж Тоби преди 5 мин сложила в общежитието. А кой е сложил в бутилкара му в кухнята, нищо не дадоха.

# 701
Конан варварина и гадже са ми много неприятни. Все Ивайло им е в устата.  Влюбиха ли се в него какво ли Joy

# 702
Явно сега ще излети Яница, за тези които не я харесват, споко.
Аз я харесвам и ще е жалко, а и виждам, че защото е доста хмм, първосигнална и Витомир я ползва да си прави предаването.

# 703
  • Другата България
Със сигурност Яница няма да ходи никъде.
Най-много до общежитието да стигне.
И да я номинира, и разбира се, да не отпадне тя.
Елементарен сценарий.

# 704
  • у нас
Яница голям компромис й направиха.

Общи условия

Активация на акаунт