Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...47

• 83 249
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Англичанин седял на масата с кучето си и играел карти. Влязъл един приятел и се възхитил:
- Колко е умно твоето куче, Джон!
- Не е толкова умно, колкото изглежда. Виждаш ли как си размахва опашката? Това означава, че има хубави карти!

# 391
  • тук, на мястото си

# 392
Възрастна учителка се пенсионира и  на нейно място идва млада, хубава и току-що завършила висшето си образование колежка.
Първи час с шестокласниците, тя се запознава с всеки поотделно. Стига до Иванчо:
- Как се казваш?
Отговор:
- Ще те шиб@м!
Учителката, разплакана търси предшественичката си, за да иска съвет.
Възрастната ѝ колежка:
- Да не е един дребосък на последния чин?
- Да, същият.
- И ще го направи, да знаеш!

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 13:41 от Eл

# 393
  • Обран бостан ;)
След като разкри поредната изневяра на жена, частния детектив реши, като превантивна мярка, да се разведе.

# 394
Мъж разбрал, че жена му изневерява, вбесен подкарал колата към вкъщи с пълна газ за да я хване и хоп, прегазил един полицай от КАТ. Паникьосал се ужасно и започнал да се чуди какво да прави, обаче видял, че наблизо има гробище. Хвърлил трупа в багажника, отишъл на гробището, смъкнал трупа и дал на гробаря двеста лева.
- Моля те, зарови го някъде тайничко, за да нямам проблеми.
Гробарят се съгласил и мъжът отново си подкарал колата, обаче по ирония на съдбата прегазил втори катаджия. Ха сега де, вече нямал никакви пари, затова метнал трупа в багажника, закарал го на гробищата и го подхвърлил на същото място, след което отпрашил.
След малко гробарят, както се разхождал, видял отново труп на полицай и се учудил.
- А бе какво става тука, неговата мамка? Тоя нали го погребах преди малко?!
Заровил го и него псувайки. Да де, обаче до гробището имало пост на КАТ. Постовият гледал как някаква кола постоянно отивала до там и се връщала, усъмнил се и решил да провери и, разбира се,  видял гробаря.
- Какво става тука? - попитал полицаят.
Гробарят обаче директно го ударил с лопатата по главата и казал:
- Абе, ти няма ли да мирясаш най-сетне, бе? Стой си заровен, твойта мама, и не ми създавай повече работа!

# 395
# 396
Табела в зоопарка: „Скъпи маймуни, вие по-лесно ще разберете – не яжте това, което ви дават посетителите!“

# 397
Две деца се размотават. Влизат в църквата точно когато попът венчава двама млади.
Едното дете казва на другото:
-Искаш ли да видиш какво е паника?
-Да.
Детето отива при младоженеца, хваща го за ръката и казва:
-Тате, коя е тази леличка с бялата рокля?

# 398
Когато Скорпион ви напише "ХАХАХА, ОК", да знаете, че нито е смешно, нито е ОК.
- Скъпа, прочетох че тази година само рогатите зодии ще имат успехи, пък аз съм зодия Риби.
- Спокойно, скъпи, погрижила съм се и ти да имаш успех.
Нито един мъж не вярва в астрологията, докато не чуе, че неговата зодия е най-добра в леглото.
- Гледах в хороскопа, идеални сме един за друг!
- А в огледалото гледа ли?
Разговор във влака:
- Да си призная, аз съм Дева.
- Какво, наистина ли?
- Не, по хороскоп. А мъжът ми е Овен.
- По хороскоп?
- Не, наистина.

# 399
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 400
# 401
  • тук, на мястото си

# 402
В един бар, влязъл някакъв богаташ - пиян до козирката! Барманът му казал строго:
- Съжалявам! Няма да Ви обслужа в това състояние!

Оня тръгнал да си излиза. Но внезапно забелязал друг клиент,който бил в компанията на изключително красива жена!

Приближил се към него и му казал:
- Хей, приятел! Твоята мацка - страшно ме кефи! Не искам да се карам с теб! Хайде да се разберем като джентълмени! Аз ще ти дам хиляда лева. А пък ти ще ме оставиш да си тръгна с твоята приятелка без проблеми!

Другият реагирал съвсем спокойно:
- Добре,давай хилядарката и излизайте!

И така,пияният богаташ си тръгнал под ръка с хубавицата.
За миг,в бара настъпила неловка тишина.
А после всички започнали да викат по човека, прибрал парите:
- Ти - мъж ли си или си мухльо,бе?
- Имаш ли въобще някакво достойнство?
- Що не стана да му забиеш два шамара?

Онзи се усмихнал и се впуснал в обяснения:
- Какво да Ви кажа , момчета... Досега съм виждал всякакви пиянски изпълнения. Един - преплита език. Друг разлива питието върху себе си. Трети ходи на четири крака.
Но за пръв път някой ми дава хиляда лева, за да си тръгне със СОБСТВЕНАТА СИ ЖЕНА!!!

# 403
# 404
  • София
Питат радио Ереван:
- Защо българските институции не бяха хакнати от новите вируси?
- Защото хакерите още не са измислили, как да хакнат папките с хартия по рафтовете им!

Общи условия

Активация на акаунт