Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...47

• 82 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Напоследък, когато загледам краставиците в магазина, към мен се приближава консултант на Париба.
- Госпожице, вие сте като Google!
- Защо?
- Имате всичко, което търся.
 Обаждане в полицията:
- Дежурният слуша!?
- Спешно помагайте! Котка влезе в къщата!
- Спокойно, госпожо, без паника!
- К'ва госпожа, бе! Аз съм папагалът!
Хората живеещи в един и същи град се наричат съграждани.
С изключение в Перник, където се наричат съперници...
Най - лесно се взима кръв от носа.
Пернишка поговорка

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 23:03 от Eл

# 571
  • тук, на мястото си

# 572
Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, имам и в долари и в евро?

----

Млад адвокат пледира:
- Господин съдия, самият факт, че клиента ми се е обърнал именно към мен за защита, доказва неговата невменяемост!

---

Вървяла си през гората Червената шапчица, вървяла, но никакъв Вълк не срещнала. Стигнала до къщичката на баба си, почукала. Отвътре се чуло:
- Кой е?
- Твоята внучка, Червената шапчица.
- Дръпни връвчицата, резето само ще се вдигне!
Дръпнала Червената шапчица връвчицата, вдигнало се резето и тя влязла. Бабата казала учудено:
- Ама ти не си Вълкът?
- Ами не съм Вълкът.
- А къде е Вълкът?
- Ами не знам. Не го срещнах.
Седнали двете и зачакали Вълка. По едно време отвън се чул лай на кучета, ловджийски рог. Дошъл ловецът, погледнал ги и попитал:
- Вие какво правите тук? Къде е Вълкът?
- Ами няма го. И ние го чакаме.
Седнали тримата и зачакали Вълка. След много време Вълкът се появил, целия потен, едва се влачи, силно уморен. Тримата му викнали в един глас:
- Хайде бе, Вълчо, съсипа приказката! Къде ходиш?
А Вълкът ги погледнал уморено и казал:
- Оставете се! Вървях си аз в гората и си мислех как хубаво ще си хапна Червената шапчица. И ме срещна Кевин Костнър. И като се почнаха едни танци!

# 573
# 574
# 575
# 576
Вашите какви са?
Скрит текст:
Силните мъже се опитват да променят жените, a умните се опитват да ги разберат. Мъдрите ги **** каквито са

# 577
  • Обран бостан ;)
Чат в сайт за запознанства.
Ж - Заплата от 2000 лева е малка.
М - Правилно. Аз си търся жена, която да заработва поне 3000 на месец.

# 578

🤔😉

Една баба отишла да пазарува. От щанда за котешки храни взела най-скъпата консерва. На касата казала:                              -Аз за моето коте купувам най-хубавата храна.  Но касиерката казала :                                                                                               - Много се извинявам госпожо, но според европейските нормативи, трябва да докажете че имате котка. Защото много често възрастни дами купуват храна за котки, а после те я ядат. Имате ли някакъв документ?                                                               Бабата оставила покупката, отишла до вкъщи , сложила котката в клетката за домашни животни, и отишла с нея в магазина. След което платила и си тръгнала. На другия ден отишла в магазина и купила кучешки салам. Пак от най-скъпия. Но на касата, касиерката пак започнала :                                                 
- Много се извинявам госпожо, но според европейските нормативи трябва да докажете че имате куче. Защото много често възрастни дами купуват кучешка храна, а после те я ядат. Имате ли някакъв документ?                                                 
Бабата отново оставила покупката, отишла до своя дом, сложила намордника на кучето, след това го вързала с каиша и отишла с кучето в магазина. Платила на касата и си взела покупката. На третия ден бабата директно отишла на касата с една кутия , на която на капака имало една малка дупчица. И казала на касиерката:       
-Бръкни с пръста вътре чедо.                                                          А касиерката казала:                                                                     
-А, ами ако има някоя змия и ме ухапе?                                   
След няколко изрични обещания от страна на бабата че вътре няма живо същество, или нещо което да я нарани, касиерката бръкнала. Само след секунди извадила пръста и изкрещяла"
-Бабоооо, ма това са л@йн@@@".                                                     
А бабата най-спокойно казала :                                     
-Правилно бабе, така е. А сега мога ли да си купя един пакет тоалетна хартия, след като ти донесох доказателство , както е според европейските нормативи?🤦‍♀️

# 579
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 580
  • тук, на мястото си
- И така деца, прочетохте ли "Под игото"?
Всички мълчат, само Иванчо нервно барабани с пръсти по чина:
- Ама госпожо, трябваше ли да го четем?
- Да, Иване! През ваканцията, трябваше да прочетете "Под игото".
-  А аз го преписах...

# 581
Не всяка жена иска да я носиш на ръце. Например, някои се чувстват добре и като ти се качат на главата!

# 582
# 583
Вашите какви са?
Силните мъже се опитват да променят жените, a умните се опитват да ги разберат. Мъдрите ги **** каквито са

Ей, вече и в бгмама оценяват мъдростта ми...
==============================
За съвременните мъже е много важно да присъстват на раждането. На времето беше по-важно, да присъстваш на зачеването.
==============================
- Искаш ли да знаеш какво изпитва един мъж към тебе?
- Отиди при него с куфар...

# 584
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Общи условия

Активация на акаунт