Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 41

• 32 054
  • 787
  •   1
Отговори
# 780
Аз също бих сложила 50 литра, не заради цената, а заради мястото. И малкото дни, в които се ползва.
При мен, към ТЕЦ "София" съм, няма профилактика вече, повече от 5 години (дори не си спомням кога последно имаше профилактика). Но затова пък сравнително често има аварии по 1-2 дни.

# 781
  • София
Хаха, отговорили сте на Emma вместо мен. Слагали сме и 50л, и 80л, според мястото. Ако има място за 80л, слагаме такъв. Обикновено скрит над окачен таван, затова и го подчертавам на огледа.

# 782
  • в пералнята
50-80л. Аз направих грешката да сложа бързо загряващ 22 киловата, и той свали инсталацията на целия блок.. доста е неприятно със слабите инсталации, защото големите бойлери са много грозни, но няма как.

# 783
За бойлер - в зависимост от мястото и големината на помещението. Ако е малко - дори и да има възможност за 80 л. предпочитам по-малък. Разбира се, ако няма големи профилактики. При нас /апартаментите под наем/ от години няма такава. Май миналата година имаше нещо /смяна на ?/ за около 10-ина дни и тогава беше ОК с бойлер.

# 784
  • София
Бойлер нямаме в ни едно жилище, няма и да слагаме. Грозно,  заема място , за 5 дни в годината, .  Е, освен да няма тец, газ. Като няма вода се къпя във фитнеса. Децата ходят по често на плуване и там се къпят...Joy  Нямам трикове, освен един: жилището да е чисто, много чисто. Прани дамаски и килим...Казвам веднага всички плюсове и минуси. Всичко много честно. Все пак се надявам с тези хора да се разбираме поне 2-3 год. Joy Разпитвам това онова. Очаквам и те да са честни. То си личи някак. Склонна съм на леки отстъпки, в стил.. да се настанят 5 дни по- рано. Пък да се водят от 1во число,  и на това число да плащат наем, такива неща. Социални грижи обаче не съм, многодетно семейство , което чака за общинско жилище и не знае дали няма да го получат след 6 месеца, понеже вече 10 год се местят по квартири. Cold Sweat....хък мък . ..като почне някой...пък да намаля наема, пък да местя мебели, пък защо няма още една стая , пък скъпо им било ....и ..такива.... а  Не!

# 785
  • София
Чета ви с интерес.
И на мен ми хрумват разни неща като аромат от пердетата, обаче не знаеш дали този конкретен точно няма да отблъсне някого. Дори на подсъзнателно ниво.
Примерно, аз много мразя миризма на люляци.

# 786
Аз пък се гордея, че моите имоти не миришат на нищо. Чисти са.
В редки случаи го споменавам.
Иначе, има такива места, влезеш вътре, уж ново строителство а мирише на гнило, или цигари или на застояло и мухъл, или не знам какво.

# 787
  • Варна
Хайде към новата тема, с пожелание за чисти жилища и чисти сметки. Yum

НОВА ТЕМА

https://www.bg-mamma.com/?topic=1779763.new#new

Общи условия

Активация на акаунт