Отдаване и наемане на имоти - какво се случва реално? - ТЕМА 41

• 32 057
  • 787
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Имам такава дъска от ИКЕА, чудна е. Ползвам я и върху мивката, за да удължа работната зона.

# 46
С 1 краче или 4, ще стане и чудна масичка Wink

Икейските са 55х55, за малко не стига за тях.

# 47
В пепко също ги има..с борд отпред..20тина лв са ...

# 48
  • Бургас
С 1 краче или 4, ще стане и чудна масичка Wink
Икейските са 55х55, за малко не стига за тях.

Айде, повредихме те, взе да мислиш за облагородяване. Утре да не смениш лампите и пердетата Simple Smile

# 49
  • Варна
В пепко също ги има..с борд отпред..20тина лв са ...
Точно с борд отпред гледах, в Айко, за 40 лв обаче. Като протектори за плот са Simple Smile

# 50
То да мислиш е едно.

Освен това, това си е шорткът и оптимизация, които са ми любими.
Вместо да ходя да търся и да режа някакво парче плот с някаква цел, мога да използвам това.

Може да имаш някакъв евтин скрин, примерно икея, с повреден горен плот. С 2такива парчета ще може да се приспособи.

# 51
  • Варна
Ако ще покриваш некухненска мебел, може би по-добре да си поръчаш плоскост по размер от Практикер. Ще ти я кантират на място. По-евтино ще излезе. Продават се и остатъчни парчета ПДЧ и плотове на 50%. В едни кошове седят срещу отдела за рязане.  Купувала съм така да допълня с още едно рафтче една библиотека и излезе почти без пари.

# 52
Принципно да. Но на място ще го погледна тоя плот. Може да е масив.
А масивът е много скъп и издържлив.
За малка бройка, да, практикер.
За много бройки, Роси и Салекс.
Все някога ще поръчам пак голямо количество, лошото е, че ще трябва да водя някакъв списък с бъдещи поръчки.
Макар, Малмовете на Икея да са стандартен размер и предварително да си задам няколко бройки за покриване. Имам един скрин захабен (не Малм а Кулен)
...
Няколко секции за в къщи останаха несглобени и гаражът ми е пълен с МДФ плоскости с най-различни размери.
Та и много поръчки не е на добре.

# 53
  • Варна
Принципно да. Но на място ще го погледна тоя плот. Може да е масив…
Кой? Този от брошурата ли? Това е бамбукова дъска за рязане.

# 54
Въпросът е, от цели блокчета ли е направено, като паркет, или е и на слоеве с пълнеж. И колко е дебело.

Бива си я дъската, 55х50.
Иначе, да, и за дъска става. Да разфасоваш прасето.

https://bg.bamboochoppingboards.com/bamboo-plywood/side-pressed- … mboo-plywood.html

# 55
Нещо оскудация на пазара. Пуснах обява за не мой апартамент, има 2 уговорени огледа, но не усещам наплива, който обикновено има. Прави ми впечатление и профила на търсещите - основно чужденци  - украинци (или рускоговорящи) и други от неевропейски страни.

# 56
E, София, сега е най-слабото време.
Сега започва морският сезон.

Някакви, дето бяха под наем в Бургас миналото лято за около 5 мес и напуснаха без предизвестие и без да си платят тока, сега пак са питали майка ми дали има нещо свободно.
А бяха обещавали дългосрочно наемане.
Доста нагло, ама явно не забелязват проблем.
Отделно, че всичко е заето.

# 57
  • Бургас
Да, в Бургас и аз оглеждам конкуренцията, почти няма предлагане.

# 58
  • София
Здравейте!
Не знам дали това е подходящата тема, но ще попитам.
Ще обзавеждаме наново втората спалня/детска в апартамент, който ще отддаваме под наем. Голямото чудене е с едно или две легла да я направим. Дали има някой, който има наблюдение над пазара, да сподели какво се търси повече?

# 59
В миналата тема , скоро беше, се обсъждаше този казус.
Може да потърсите с помощта на гугъл къде точно го обсъждахме....в коя точно тема.

Общи условия

Активация на акаунт