Това много имуностимуланти ли са?

• 1 595
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Има и схема за профилактика

# 31
  • Washington,USA
Осцилококцинум е при първи симптоми на заболяване, то  не е за профилактика.

Една тубичка на седмица

# 32
И как стигнахте до тоя извод?

Използвайки критична мисъл, надявам се да Ви помага отговорът ми. Simple Smile
Да вярвате в действието на хомеопатията е като да си лежите в леглото и да се надявате да ви мине, дори няма да чета какво сте писала. В крайна сметка не ви изкарвам аз парите, нито ви гледам когато се разболеете,та правете каквото си знаете. Просто не заблуждавайте останалите около себе си.
Осцилококцинума е разреден до степен 10 на степен 200. Колко ли да е ефективен Grinning Даже ви извадих и Кокрейн ревюто конкретно на Осцилококцинум, ако действително ви интересува какво се случва със здравето Ви.
https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD001957.pub6/full

# 33
  • Банско
Аз пия тройно повече неща и преди съм пила още повече. Само лятото и есента пия смутита и някои водорасли + креатин + коприва и 2,3 чая. Не мисля че е много това, което си изброила.

# 34
  • София
И как стигнахте до тоя извод?

Използвайки критична мисъл, надявам се да Ви помага отговорът ми. Simple Smile
Да вярвате в действието на хомеопатията е като да си лежите в леглото и да се надявате да ви мине, дори няма да чета какво сте писала. В крайна сметка не ви изкарвам аз парите, нито ви гледам когато се разболеете,та правете каквото си знаете. Просто не заблуждавайте останалите около себе си.
Осцилококцинума е разреден до степен 10 на степен 200. Колко ли да е ефективен Grinning Даже ви извадих и Кокрейн ревюто конкретно на Осцилококцинум, ако действително ви интересува какво се случва със здравето Ви.
https://www.cochranelibrary.com/cdsr/doi/10.1002/14651858.CD001957.pub6/full
Това си е твое мнение. Мен лично не ме касае, но предполагам авторката я

Общи условия

Активация на акаунт