В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 28 879
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
И снимки чакаме, може и на лично!

# 91
Анра, от тъй, не щеш ли с мен, заедно ще сме там, те нищо няма да усетят. Ша им кроим разни номерца.

Олеее, Карзчееее, то ако ги разпратят на лично, един месец нема им стигне.

Един път пратиха, не можах да им се нарадвам. Всички са топ, пък бяха едни ведри, усмихнати, милички.

Нинка, я ми припомни, какво стана със състезанието. Аз пак нещо не съм в час, май бяха спечелили.

# 92
Краси, честит рожден ден!

Рени, браво на девойката, макар че не можах да видя снимката, сигурна съм, че е прекрасна.
Поздравления  и от мен на всички останали деца за успехите. Кулата е страхотна!
Браво на амбициозните деца, моето не е от тях. Задоволява се с малко, но с цъкането на телефона е ненадминат.
Приятно да си изкарате на срещата, момичета, чакаме снимка! С вас сме виртуално.
Редовно чета, но няма нищо интересно за споделяне.
Моето миналата седмица се яви на изпит по ИТ, в платформата на МОН няма движение. Вчера беше поправката и тези, които не са могли да се явявт предната неделя. Попитах го какво каза преподавателят, знае ли се дали има някой на поправка - нямало. Ще видим накрая - дано да не се откаже....
Тони, я не се оплаквай от твоето момиче...
Имах пътуване за 1 седмица от 7 април служебно до Рим, но го отложих - по -точно предложих на мое място да отиде колега - заради здравословния проблем в семейството.

# 93
Ирче, я млък, то аз ако не се оплача и не мрънкам,кой друг да го направи.

Ми днес чакахме две оценки, получихме една, интересното е, че от поправката ( оказа се, че била само върху част от задачите от теста ) оценка няма, не знаем дали и ще има изобщо. Втората я чакаме все още, уч - ката и тя си чака останалите да предадат, а те се моткат, тя отлага, те също, и тъй я карат. По Химия и днес се измъкнала от изпитването, казала - мен предния час ме нямаше ( нали уж роботчета да представят с класната ), отложи се за сряда. По Физика, мииии, ко да кажа, изнамерили теста, за капак били с телефоните, нарочно явно не им ги е събрала, на единия въпрос сбъркала числото, на другия пък умишлено не го е направила както трябва. Надежди имала нашата поне да е боровинка ( 5 ). Та ся съ подсетих, наскоро гледах монския ел. дневник, ми там всички текущи оценки са в един цвят, срочните пък ми излизат в два цвята. Да им имам и дневника и чудото им. В школото си е многоцветно, красиво, кеф ти прай да го съзерцаваш.

# 94
  • София
Момичета, до момента сме 5 човека, ще резервирам за 6 , ако някой реши в последния момент, пицарията е
https://g.co/kgs/iKdYAuX на ъгъла на ул. Кракра и бул. Янко Сакъзов, малко след хотел Хаят за 18.30 часа.
Мамзелче, включи и мен, моля!
Благодаря на Тони, че ми звънна! Нещо напоследък не съм влизала в темата и ме изненадахте приятно.
Поздравления за всички състезатели! На моето тази година му се разминаха третите кръгове, така че приключи със състезанията.

# 95
Тони, там ще сме, номерцата от теб, защото мен не ме бива.
Нещо съм в тежък емоционален период. Не се чувствам добре в кожата си, с главата си, с душата си. Дали ще отмине, не знам.

# 96
  • Бургас
Анра, каквото и да е - ще мине и замине!
И аз съм в едни вътрешни дилеми със себе си.... времето ще покаже!

# 97
  • в очите на дъщеря ми
Момичета, до момента сме 5 човека, ще резервирам за 6 , ако някой реши в последния момент, пицарията е
https://g.co/kgs/iKdYAuX на ъгъла на ул. Кракра и бул. Янко Сакъзов, малко след хотел Хаят за 18.30 часа.
Мамзелче, включи и мен, моля!
Благодаря на Тони, че ми звънна! Нещо напоследък не съм влизала в темата и ме изненадахте приятно.
Поздравления за всички състезатели! На моето тази година му се разминаха третите кръгове, така че приключи със състезанията.
Включена си!😆

# 98
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тони не стигнаха и до финалите, но пък научиха важен урок. Около час преди крайния срок единият сладур изтрил нещо от базата и не останало време да го поправят, а урока е "Винаги да има Backup и да можеш да върнеш до последната версия". Иначе са щастливи от участието си.

За срещата най-вероятно и аз ще подраня

# 99
Нинка, споко, следващия път, пък туй с изтритото може да е било и за добро. Сега знаят кое, как, какво, следващия път ще са топ.

Вампи, я тихо, че ако ти дода, ша видиш ти.

Анра, споко бе моме, ша тъ науча, нема съ плашиш.

Ама я се стегнете, ко сте съ разплужили тука, туй ми има, онуй ми има, я не съ отдавайте на тез неща. Сипете си по едно, па пуснете музичка, после ша порипкате и нещата ша съ наредят.

Мойта пък ми вика - ай ша я ..... и гъската, ще ми вика тя на мен, че по - добра оценка от тази няма да изкарам, натрих и носа, туй за българичката. Като правири пробния онлайн изкарала банан ( 4 ), тогава и казала тези думи, днес след дълго чакане ( сигурно мина половин месец, ако не и повече ), най - накпая видяхме резултата. Аз сори бях забравила, гледам школото ми праща вести, и се чудех откъде е таз оценка. Тя като се прибра и ми каза, чак тогава разбрах ( иначе оценката е боровинка ( 5 ). И по АЕ поредната оценка. Сега остава утрешния ден, да видим как ще се справи. Тъй като стана дълго, после ще напиша нещо.

# 100
  • Пловдив
Девойки, всички вие, които бЕхте на купон, поведението ви е неприемливо. Ние стоим и чакаме,  от вас ни вест, ни картинка.
Приемам лафа без нас, приемам че и сте се напили без нас, но ако и по мъже сте били без нас, това вече нЕма да го приема.
Чакаме отчет!!!

# 101
  • в очите на дъщеря ми
Девойки, всички вие, които бЕхте на купон, поведението ви е неприемливо. Ние стоим и чакаме,  от вас ни вест, ни картинка.
Приемам лафа без нас, приемам че и сте се напили без нас, но ако и по мъже сте били без нас, това вече нЕма да го приема.
Чакаме отчет!!!
Sweat Smile ууу, кви думи, кви мисли.......Sweat Smile ний сме дами благородни и благовъзпитани......
Беше чудесно и се посмяхме,  и се пооплакахме , пък и похапнахме и леко пийнахме.....
Другия път среща в Пловдив.....

# 102
  • Бургас
А снимки!? Снимки моля!? Иначе не се брои!

# 103
А аз помагах за смеха, помагах и като ги напивах, някой от тях само дет не се понапикаха. Гледах ги как съ хилиха, все едно от лудницата са ги изтървали. Joy

Аз щях да пиша за нещо, и его на, забравих кво беше, нищо, като се сетя ще го напиша.
Радвам се, че сте си изкарали добре. Айде скоро още една да си спретнете.

# 104
  • в очите на дъщеря ми
А снимки!? Снимки моля!? Иначе не се брои!
Ми, фото няма...щото много си говорихме!🤣

Общи условия

Активация на акаунт