В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 793
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Лелеее, сериозно ли минахте без фото? Защо така Мамзелче!?
Срамота!
Но, важното е, че сте си изкарали много добре! Вярвам ви!

# 106
Радвам се, че сте изкарали добре. Жалко че съм далеч, иначе с удоволствие бих изпила едно питие с вас.

# 107
Аз пък реших, че сте си дърпали плитките и затова няма снимки.
И аз съм далеч, иначе бих дошла.
Те купоните все без мен стават.

# 108
Аааа, я не се отчайвайте, в края на уч. год. ще се спретне една форумска някъде на неутрално място.
А относно фотосите, и аз не им направих, бях заета да си правя шегички с тях и да ги напия.

Мойта вчера си спечели грахче по Хим., а класната питала уч - ката по АЕ - утре Н.... щу ти трябва ли, за да ми я дадеш?, а отспеща отг. - ще ми трябна, няма да ти я дам. После решила, че ще пита и по РЕ, да видим какво ще стане, мен малко ме съмнява и тя да я пусне, ще се разбере. Класната пак иска две - три от момичетата за да показват роботчетата на малките. Вчера и тест по Био. правиха, не е много доволна от това което е направила, но ще видим, имало и въпрос върху урок на който е отсъствала и не го беше погледнала този урок предната вечер.

# 109
  • София
Аз бях много близо до мястото на срещата с дамите, но още не мога да събера смелост да се включа в такава среща. Laughing Важното е, че сте си изкарали добре.

# 110
  • София
Здравейте, и аз се чудех да дойда ли, но ми и излязоха занимания със 7мокласника. Иначе живея на 15мин от мястото на срещата. Следващ път мога да се включа.

# 111
  • Mars Hotel
Какви сте такива срамежливи - нищо страшно няма! Само смях и забава е. Другия път да дойдете.

# 112
  • в очите на дъщеря ми
Какви сте такива срамежливи - нищо страшно няма! Само смях и забава е. Другия път да дойдете.
Да наистина, какво му е страшното.......

# 113
Значиииии, ако ви дойда, тъй ша въ развъртя, може ли такова нещо. Докато си чаках рейса, взех да ви чета, тамън стигнах до някъде си иииии, рейса замина, реших да погледна и кво да видя, рейса дори не спря, видях му средата, да не кажа задницата. Ся шъ одъ пеша зарад вас.
Ко е туй нящо, срам ги било, на 15 мин. от мястото живеели, ма ходете там, вижте се, срамота. Тъкмо щях да се позабавлявам с още народ.

Снощи мойта като се наспа, стана и отиде да хапне, след малко се връща със жалване, едното топченце на единият ретайнер и се смъкнал надолу. Викам и пиши на зъболекарката, а тя моля ви се ми вика - ти и пиши. Та утре ще отсъства, дано се новие поне до обяд да си иде, че и туй я мързи да направи. Гледа само да съ скътае.

# 114
  • София
Ох, и на мен ми се идваше на срещата, но прочетох съобщението същият ден, а пък беше ден за ортодонт и покрай това не можех да пренаредя ангажиментите. Отделно и готвене на меки/кашави неща.
При моя засега нямат много контролни, минали са само по БЕЛ, НЕ, ФА и май МАТ . Като гледам календара в Школо ще ги емнат след ваканцията .
За профилите май нищо не са им казвали.  Надявам се да имаме РС за повече информация, но засега нищо не са ни писали от училището.
Много работа имам напоследък и за това не успявам да пиша, но ви чета.
Аз съм била на 2-ве срещи и мога категорично да кажа, че са много полезни и приятни. Мамите са свежи, добронамерени и сърдечни. Разговорите си текат непринудено и главно около децата. Така че, който има възможност да идва. Сбирките са чудесни!
Нинче, благодаря за темата. Блу, заглавието е страхотно!

# 115
  • Пловдив
Така.... да направя равносметка. Следващата среща е в Пловдив.
За тази среща най-важния човек е Гаргамела. Без нея не става. Хора, това е страхотен човек, с уникално чувство за хумор. Абе много е готина.
Тони, ти си съвсем наблизо, тъй че без оправдания.

# 116
Ааа, Ренииии, ша видим. Може и да цъфна, може и да вържа, само преди това ако си намеря подходящ мост под който да нощувам.

# 117
Да се отчета, че току-виж темата свършила Simple Smile
Мина състезанието в Благоевград. Малко на олимпийски принцип, ама той си е доволен. Игра два финала, на успоредка и висилка, ама мижава работа е вече неговото. Ще мисли, ще ли е държавното през юни бенефис или ще продължава да тренира още.

Вчера беше бесен, защото получи първата си петица по математика през тази година. В една задача, още на втория ред, минусът се е превърнал в плюс. Като резултат цялата задача е в коша с нула точки. Че се и възмущава - само един минус съм забравил, иначе всичко ми е вярно 🤣 И не може да разбере от какво толкова е недоволна учителката му. Това защото контролното беше лесно и се похвали, че е направил контролните на още няколко деца. За тях внимавал повече и им изкарал шестици.
Сега се гърби с някакъв проект по география. За утре. Кой знае откога е зададен. Освен това трябвало да го правят май пет човека, а единият е болен, другите вече са излезли във ваканция заради празниците и става сам войнът е войн.

# 118
За Пловдив и аз съм на близо 🙂. Нищо не обещавам, но ще се радвам да се запознаем.

# 119
  • София
Ако срещата в Пловдив е на 21-22.07, като ще идваме за концерта за Dream Theater, ще се включа и аз. :Р

Общи условия

Активация на акаунт