В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 813
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Много се радвам за срещата, и ме е яд, че не мога да присъствам на някоя. Едни от най-хубавите ми приятелства са от форума, от отчетните по градове. Запознахме се преди 17 години и се виждаме регулярно.
Аз винаги давам някакви точки, ако има объркан някой знак, но след това всичко е решено вярно. Даже преди няколко дни дете разделило още в началото на задачата 42 на 6 и получило 8, и оттам с осмицата си решило всичко вярно.
Дъщеря ми вече има достатъчно оценки по всичко. Тази седмица до снощи са 9, като 2 от тях са за активно участие по физика. Снощи била легнала в 3, че довършвала някаква рисунка.
По мои сметки в неделя ще я дават в "Това го знам"

# 121
Витка, колко близо? Joy,ша ти дода на гости, дъ знайш.

Дени, то първо първата среща у Фелибето да устроим, па ша го мислим и туй с теб, да тъ включим.

СС1, ще го чакаме с нетърпение, дано аз успея да го хвана навреме, че кват съм шматка, кат нищо ша изпустя.

И при мойта по Мат. и не само, и по др. предмети има, където ако видят, че грешка има на определено място, но като цяло е направено както трябва, им се дават точки.
Ама ден, тъй валииии, само за спане е, а аз се шматкам, краката и те подгизнали, дано само докът са прибера не хвана артрит.

# 122
То я ясно, че сте си изкарали екстра в смях и забавления, но поне едно фото да бяхте сложили та и ние да ви се порадваме.
От днес ще е шапка на тояга - спане и цъкане на телефона или ком. За НВО - "хич не ми пука" - както той се изразява. Дано да се упражни с някоя задача, силно се надявам аз, ама..надали...Втора пробна матура днес правили по мат, но не му се сторила лесна, според него госпожата дала по-трудни задачи, не като на НВО и първата. Все ще намери друг да е виновен, като не му се решава нещо допълнително.
И при нас грешките по математика - изпуснат минус, грешка при някое действие ... от бързане да свърши.
СС1, ще чакаме с нетъпрние предаването.

# 123
Надзъртам леко. Упуснала съм разни срещи Joy
(AnMary съм).

Нищо ново при нас.
Момъкът започна частни уроци по немски, щот се е омотал като пате в калчища. Силно се надявам да не го оставят на поправителен.
Като каже "не е моето"... Случайно днес го чух да чете на немски. Тази учителка ще направи човек от него. Но по-рано трябваше да започне.

И при мен ниХто ново.
Пия си хаповете и започнах да качвам килограми Joy Вече не съм като от концлагер излязла.

# 124
Привет момичета! Минавам да се похваля.  🤭   Мина изпита на набора към софтуни и го взе с 29 от 30 точки. Малко бързаше, но аз съм много доволна. Имаше и притеснение де. Искаше 30 от 30   😁  Важното е, че приключи. Сега се ориентира към следващия.  Дано да не е скоро . 😂
За училище много, не ми се говори 😂
Не е зле но винаги може повече.😁🥳

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 11:30 от tatatuni

# 125
Надзъртам леко. Упуснала съм разни срещи Joy
(AnMary съм).

Нищо ново при нас.
Момъкът започна частни уроци по немски, щот се е омотал като пате в калчища. Силно се надявам да не го оставят на поправителен.
Като каже "не е моето"... Случайно днес го чух да чете на немски. Тази учителка ще направи човек от него. Но по-рано трябваше да започне.

И при мен ниХто ново.
Пия си хаповете и започнах да качвам килограми Joy Вече не съм като от концлагер излязла.

Дай да ги запознаем двамата десетокласници, моят може да му помага по немски. Вие бяхте в Люлин, нали ?

# 126
Дай да ги запознаем двамата десетокласници, моят може да му помага по немски. Вие бяхте в Люлин, нали ?
Да, 2ри, до 90то.

# 127
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Браво на младежите!
СС1 прекрасна! Heart Eyes

Ние бяхме на Банско - подарък от децата за годишнината, която беше през юли Joy сега намерихме време за нас.
Набора сутринта е тръгнал на екскурзията. Преди малко се обади от Любляна. Ще нападат центъра в търсене на храна. 🤣

# 128
Дано намерят храна. Забавно да му е на Никола.
Миналата година, когато нашите бяха на екскурзия, се оказа, че намирането на храна вечер е проблемно. Те имаха закуска в хотелите. През деня също намираха какво да хапнат, но обикновено вечер бяха късно в хотела и се оказваше, че няма възможност да си купят нещо наоколо. Оцеляха, де. Това лято ще му заредя повече гризини и подобни в багажа, да има повече запаси.

# 129
  • Бургас
Еййй,забравих за предаването!
Отивам да търся запис на предаването, че да го гледам.

Нинка, весело да си изкара набора!

# 130
СС1, поздравления за Нати! Заслужена победа. Изпуснах началото - представянето на младежите, но навреме се сетих. Страхотна!
Нинка, весело на младежа, но и вие сте се поглезили

# 131
  • София
Страхотна е Нати! Абсолютно заслужено спечели. Останалите деца също бяха на ниво (2/3). Ние цялото семейство сме почитате на това предаване, а най-важното че и младежът много го харесва.
Нинка, добре да си изкарат децата и времето да им е хубаво.
В чужбина също има дюнери, те работят докъсно.

# 132
  • Бургас
Страхотна е Натали!🍀 Дай Боже повече такива деца, като нея!🍀 Нека е здрава!

# 133
  • София
Не съм влизала през ваканцията и мислех, че сте изписали темата, а то…
Ние отскочихме до морето. Да знаете там си е и ви чака за лятото!

СС1 поздравления за Нати, чудесно представяне!

# 134
То пък една ваканция. Нон стоп дъжд и студ беше при нас. Прекара я предиобед на тренировки, следобед пред компютъра.
Тази седмица и малко от другата е с тежка програма. Някаква Спартакиада се провежда и той се записал за волейбол и баскетбол. В баскетбола хич не го бива, но нямало кой да играе. Само че си мислел, че цялата история ще е един или два дена максимум, а не повече от седмица. Днес ходи от 7:30 на тренировки в залата, после от 10 във вече ремонтирания физкултурен салон на тяхното училище за мач по баскетбол. То пък се оказало, че техният клас днес няма среща. Добре че живеем до училището. И после следобед за редовните часове в приемното училище, в което учат и в момента и което е на другия край на града. И сега така щял да процедира до края на Спартакиадата - рано сутринта в залата, после с класа на турнира.

Общи условия

Активация на акаунт