В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 817
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Моя хубавец в събота беше на първия си спаринг с момче от друг клуб! Добре се справи! Взе си мача! Ядосваше се, че можеше да е по-добре, но предвид, че точно преди спаринга, беше 3 часа на плуване от курса за спасител. Другия път, не го интересувало  нищо - само спаринга!

# 136
А моята хубавица си гледа в телефона... Цяла ваканция и по инерция продължава.

# 137
Привет.
Вампи, много бързаш, едва започнахме тази, а ти искаш вече нова, хахаха.

В понеделник най после се реши госпожата да им пише оценките от теста по Физика, мойта с боровинка. Вчера пък по История и писал банан господина, казах и да му каже, че явно е грешка, а тя вече го беше направила, дори са се разбрали, че ако не се промени до утре ( днес ), да му каже. Днес вече с нова по История, вместо да се занимава с поправка, явно е решил директно да и пише грахче. Днес и по Био. си ги разбраха, очакваше поне да е банан, а аз таях надежда, че ще е боровинка и така и стана, получила си е боровинката, доволна е. От понеделник са със все още незавършила студентка по Мат. ( замества ), явно титулярката им е болна. По АЕ също от тази седмица са със заместващи, вчера трябваше и правили тест със едната, днес били със друга. Днешната питала на кой урок са, мойта казва на втори, показват и на електронния учебник, тази погледнала мойта, погледнала и останалите, и не можела да повярва, че са на този урок. Същата тази, мойта вика, че е малко странна, мърморела си нещо под носа на английски, когато им казвала нещо също било на английски, пооглеждала ги, после превеждала, питала нещо някого, и казвала - давам ти 2 мин. ли каза мойта?, 2 сек. ли?, да си помислиш и да ми отговориш, и докато прочете въпроса и да даде отговор ученикът, и тази отговаряла вместо него, изобщо не изчаквала. Учителят по Музика ( новият от тази година ), отсъствал и той, дали и той е болен или нещо друго, не се знае, в петък щели да бъдат с някъв друг учител, и той чисто нов, дали е млад или стар, идея си нямам, преди това пак бяха с някъв нов, него пък грам не го слушаше тиквата. Мойта ми каза тогава, че им пускал някви опери ли бяха какво ли, после пък им задавал и въпроси, дори май е искал и да пеят. Да съ смее ли човек, да плаче ли, като в тетатър сме - онзи театър - Сълза и Смях. В края на месеца щели да правят пробно НВО по БЕЛ, тая им казала, че щяла да ги смеси и четирите паралелки, нямало да са заедно, според нея, за да можело да се опознаят. Поредното представление, че те децата си се познават, с някои си общуват, с други само се поздравяват, с трети може и да не се познават но са се виждали и засичали. В една от срядите пък щели момичетата, едната част от тях, да бъдат освободени за целия учебен ден, класната им организирала да ходят в градската библиотека да представят презентация. Обаче най - важното е, че мойта няма търпение да стане събота и да отпрашат на екскурзията. Засега спирам, че стааааанаааа, дооооста дълго.

# 138
  • Пловдив
 Тони, браво че толкова знаеш. При мен познанията се свеждат до график на уроците,  график на състезанията, график на тренировките. Сигурно и това нямаше да знам, ама пари й трябват. За училище не се говори.

# 139
Рени, при вас положението е друго, затуй не си много информирана. Твойта красавица си има куп занимания освен училищно. При мен е друго, от училище вкъщи, и обратно, разказва се деня, час по час, кой, какво, що. Ако нещо е пропуснато, то в следващите дни се споделя.

Днес изненада по Физика, усети може би снощи, че днес може да я изпита, обаче реши да си погледне учебника тази сутрин. Почва часа и бааамммм, мойта я изпитва, тя пък позабравила някои неща, не успяла да отговори и получи банан. Обаче каза, че ще я оправи, да видим кога. Уж днес по Музика щели да бъдат с онзи господин, но явно нещо е станало, вместо него били с няква госпожа. Важното е, че почти два дена няма да сме заедно, вълнението е голямо, дано да си изкара приятно, да идат и да се върнат, нищо че дават времето утре да е дъждовно.

# 140
  • София
Ей, Тони, браво, че детето ти споделя. Ако трябва да ти кажа аз какво знам от детето за училището, май ще се сведе до нула. Дори и адресът на училището го знам от друго място. Тази учебна година всичко, което знам е или от учители или от други родители (мерси, Светле!).
Ако попитам винаги отговаря, но ако може едносрично. Даже и за пътуванията му не винаги съм в час. Искал ми е пари за някакво пътуване, а не тръгва - бил се отказал. Друг път очаквам да е в някой град, а проследяващата програма ми го показва в друг град. Мой си е ангажиментът да звънна да го попитам къде е.
Не зная какво стана на един лагер през лятото, но изпратих дете, което беше като стикер за мен, а ми върнаха някакво друго, на което вече съвсем не съм му необходима.

# 141
Вампи, много интересен екземпляр си имаш, никак не ти е скучно. Ми явно на онзи лагер са ти го ъпдейтнали с грешната програма. Трябваше да им го върнеш за правлния ъпдейт.

Аз пък си чакам чедото, след няколко часа ша си е при мен. Интересното е, че от няколко дена почна да хвали новата им съученичка. Имало промяна в нея, а и вече не и се подигравали другите деца. Аз и казах - явно вече почва да се адаптира към вас и да върви в правилната посока. Не ги дразнела чак толкова много, не се е опитвала да се заяжда по някакъв начин, и тем подобни. Да видим, дано я вкарат в релси, но най - важното е, че те си удържаха фронта, не кривнаха по нейните релси. Дано и занапред да се стикова с тях, за да са в хармония.

Между другото, честит празник на всички които празнувате днес.

От утре пак на училище, но нищо, после ще е великденската, та пак ще отдъхнат, макар и за кратко.

# 142
Тони, Тони, какво ще ми отдъхват! Сякаш са се преуморили!
В това число не влизат децата, които имат един куп извънкласни занимания и учат за отличен и знания.
Става въпрос за масата, която просто сменя местоположението и позата: от легнало с телефон в ръка в къщи в седнало на училище с телефон в ръка.
Изгубено поколение.

# 143
Анра, от тъй па и ти ся, не бъди толкоз строга.

Обачеее, добре, че петък и понеделник ще почиват, не знам мойта как ще издържи още 3 дена там. Толкова намрази някои учители от изминалата екскурзия. Самата екскурзия е била добре, обаче доста неприятни ситуации, коментари, и др. подобни е имало, от нашата паралелка всички които са били, и част от другите, са останали потресени от държанието на повечето учители които са били с тях. Класната съм сигурна, че на 100% съжалява, и ако е можела да знае предварително какво ще стане, със сигурност щеше да я организира само с паралелката. А отношението на двамата господинчовци е било потресаващо. Никога не сме предполагали, че може да говорят такива неща на ученичка. Още не мога да смеля и осъзная какво ми разказа детето снощи. Прибра се към 19:00 - 19:30, почти 3 часа, 3 часа и половина ми разказваше какво е станало, още от врата започна да разказва, да реве, и в същото време да е гневна. А относно хотелските условия, и там е било трагично положенито. Ще спра до тук, че ако трябва да напиша това което чух от сърдитка, директно ша мъ изгонят от форума.
А от вчера или още от съботата ли, и гърлото я боли, днес ми праща гласово - че имала лека хрема и прокашляла. Взе си пръскалото с нея, като се прибере ще смуче и таблетки, ще пие нещо топло, дано се стопира. А одеве получи поредното грахче по единия профил, не знам какво е правила, но щом и я е писала, значи е заслужена.

По късно ще имам нужда да ми отговори някой на едн въпрос, не питам в момента, че както винаги се олях с писането.

# 144
  • Бургас
Да похваля набора, че днес ми донесе 6 по физика! Останах гръмната!
За двойките няма га споменавам!
Пожелах му/си по проблемните предмети да ми носи 6!

# 145
ЕХАААААА каква чудесна вест ни поднесе Карзче, ай от тук насетне все тъй да му е. Трябва да почерпиш ся. А обърнахте ли нещо наопаци, да спазиш поверието. Много, много, много ме зарадва с тази новина.

А ние чакаме следващия час по Гео. за да видим дали ще и пише оценка от днес. Тъй като днес нямат час с едната госпожа днес, денят им е минал екстра. Оообааачеее, утреее, хич не знам как ша съ гледат и изтраят. Днес двете момичета ( от дружките на мойта ), казали на единият господин някои нещица, уж сключиха примирие но да видим. Ооооххххх, един път да свърши тая уч. година, банкет ша вдигна.
И сега въпросчето - може ли да се смени учител по даден предмет?, и ако отговора е да, каква е процедурата и какви може да бъдат мотивите за да се случи. Честно ви казвам, не съм предполагала, че някой може да падне толкова ниско, мислех че в старото уч - ще по същия предмет госпожата е зле, но тази изби рибата. Давайте отговора, че да запретна ръкави и да се действа. Иначе ще стане страшно, едвам се удържам.

# 146
  • Пловдив
Аз влизам да ви разкажа за най-забавното състезание, на което съм била до сега. Премина трагично за всички отбори и състезатели. Студ и почти пороен дъжд. Конете не тичат, спират, отказват да скочат. Един кон пък спря пред препятствието и го мина последователно с четирите си крака. Такъв смях не е било. Девойката бутна на последното препятствие единия кол и 4 наказателни точки. В неделя беше по-добре, макар че скачаше с втори номер. Една грешка направи-вдигна ръце повече отколкото трябва след един завой, опита да дръпне коня в обратна посока, ама на никой не му е приятно да го дърпат. Темпото се забави и няма награда.
Аз обаче съм доволна-щом ездачът свършва състезанието върху коня всичко е наред.
За училище нищо не мога да кажа.

# 147
Страхотни деца си имаме в темата, това си мисля, докато чета за малката Ренидент.
Спортисти, артисти, олимпийци, да са ни живи и здрави!

# 148
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ма имаме си прекрасни деца ииии да пишат и другите...всички са си наши.
Никола колкото и да е прекрасен, утре го чака голямото приключение анализ на текст. Учителката е пратила анализ на всички произведения и ми ги чете на глас, така помни. Оммм дано е 3.  И ако помните колко ми чете по история преди 2 месеца най-вероятно най-накрая ще дойде контролното, а колко се помни Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 08:29 от ninanb

# 149
  • Бургас
Ооо,моя има и 5 по история за написани 24 плана + изпитване! И допълнително, нови 5 плана, от които 3 написани!
Ха, дано се стегни накрая, че да замаже двойките!
Рени, много се радвам на девойката ти!
Тони, трудно се сменя учител! В 5кл имахме проблем,целият клас с госпожата по математика! Такива оплаквания имаше от всички от класа, вкл. и от други класове. Наехме се с разговори и оплаквания към директора, и я махнаха. Но беше изтормозила децата, повече беше оставила на поправителен. Тогава получих огромна подкрепа от майки от тук, в темата и форума и успяхме да се справим. И това беше в годината на онлайн обучението по Ковид-а.
Не искам и да си помислям това време.
Искам и гледам само напред и заветното завършване на 10 клас! Тази година!🍀 И така до 12 кл.

Общи условия

Активация на акаунт