В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 821
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
Рениии, наистина е било страхотно преживяване този уикенд, кво значение има дали - или, важно е преживяното. Явно е било доста забавно този път.

Синеочке, добре казано, право в целта.

Ееее, Карзчеее, браво, а дано този път успехът на набора да върви все тъй нагоре.
Относно смяната, затова питам, то поне вашият бивш директор е бил свестен. От това което чух относно настоящата им директорка, май нещата ще са по възможно най - трудния начин. И тя нещо сякаш ееее.... класа и класната. Както писах, сърдитка много плака, от яд, от жал, от безсилие. Ако успеят да се мобилизират, да направят така, че да сменят тази учителка смятам, че определено децата ще са по - добре. Предмета е единият от важните, ще се държи изпит, а преподаването е меко казано отврат. Не мога да разбера как в 8 клас всичко беше екстра, в 9 клас до към средата на първи срок също. После рязък завой, всичко се обърна на 360°. И става все по - зле, а докато се пенсионира, още доста вода ще се изтече.

# 151
  • Пловдив
Благодаря за милите думи, момичета. Аз рядко я хваля,всъщност проблемът е в мен. Аз съм много организирана, изискваща и прецизна. Естествено тя не съм аз. Не мога да променя природата й ,а и не е редно. Рядко се вслушва в това, което аз казвам, по- независима и не подлежаща на контрол е. Не влиза в конфликти, но пък си прави това което реши. Такова нещо като оценки не я вълнува. Ама имала 3 или 4,абе голяма работа щяла да го оправи.
Опитвам се да свиквам с това спокойствие, но определено ми е трудно, защото моя характер е съвсем друг.
Иначе съм безкрайно благодарна на всички частни учители и треньори ,че са около нея и я формират като човек.

# 152
Рени, отдавна трябваше да го раздадеш лежерно, оправна е, със силен дух и характер, знае какво иска и как да го постигне. Не се притеснявай за нея, знае кои битки, кога да ги води. Достатъчно е, финансово да издържиш, останалото го остави на нея.

# 153
Дами, Ирина Манушева е пуснала петиция за запазване на 15 дни по семейни причини.
Аз съм на принципа нека да ги има, по-добре да ги има невзети, отколкото да ти трябват и да няма откъде.
https://www.peticiq.com/483346?sfnsn=mo

# 154
  • Бургас
Искат да ги премахват ли? Не знаех, ще попълня петицията!

Набора е на изпит от три модула за спасител. Стиснете му палци!
Аз още чакам да ми се обади с новини от първи модул!

# 155
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Въпреки, че и с набора и с каката за толкова години съм ползвала само 1 ден по домашни причини FlushedSweat Smile напълно съм съгласна, че трябва да ги има като възможност. Подписах и аз.

karzz стискаме палци!

# 156
Карзче, стискаме, споко. А обаждането го очаквай след третия или когато се видите. Не се притеснявай, ще е взет успешно.

# 157
  • Бургас
Детето е взело теорията и медицинския. В 12 ч му е практическия изпит !🍀
Тони,аз ако не го подсетя в чата, ще ми се обади чак след като е минало всичко и си е похапнал яко!😂

Редактирам се- готов е! Взел го е и е горд от постиженията си! Да му е честито! Вече е спасител!🍀❤️

Последна редакция: чт, 17 апр 2025, 14:59 от karzz

# 158
Браво на малкия Карз!
Не съм се и съмнявала, че ще си вземе изпитите. Да са му леки дежурствата като спасител, ако се занимава някога с това!

# 159
  • в очите на дъщеря ми
Честито на младежа! Дет ся вика, лек и "безавариен" да му е пътя на спасител!

# 160
Честито, леки и спокойни дежурства като спасител. Ееее, па и ти ся, какво щеше да ти стане ако беше изчакала. Ми нали енергия е хабил, трябва да отдъхне, да похапне, да се осафери, ииии чаааак на края звъненето.
Сега поне си има още една професия преди още да е завършил с училището. Попътен бриз из морската шир ( па ако ще и на някой басейн да е ).

Мойта домъкна още две оценки ( едната по БЕ, а другата по Гео. ), можеше и три да са, но за последния час, уч - ката по Био. ги освободила, за да подкрепят участващите от класа в състезание по предмета и. Имаха и благотворителен базар, класната беше направила някакви бонбони, прати им снимка вчера, ноооо, до нашите не стигнало. Нищо, здраве да е, едното момче пък вчера дори писа, жената да направи от кексчетата, а тя му отговори, че ще направи за вторник. То стига да и остане време де. Иначе отново ще сме на РС, този път във връзка с децата и БДП - то, малко безмислено, но какво да се прави, все някой трябва да иде.

# 161
  • Някъде по Дунава
Честито на младежа, karzz!
Моята ще работи като аниматор през лятото. Сега подготвяме документи.

# 162
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Много хубави пожелания за спасителя, ще му ги предам!
Даже и на училище успял да отиде за последните два часа.

Стон, още това лято ще започне работа като спасител! Другата седмица ще видя къде ще го внедря! А догодина иска да изкара и за морски спасител,там искат 18г. Иска и навън да ходи да работи, ама за там не съм много ок!

Иначе той си работи още от 14 годишен. Миналото лято си беше официално с трудов договор и си има и 3 месеца трудов стаж, та днес и трудова книжка му купих,че да му го нанесат.
От септември месец ще работи в сервиз. А в 11 клас ще бъдат дуално обучение и ще си работят в автосервиз. В момента се уговарят фирмите с които ще се сключват договорите с училището.
Големи са вече!

# 163
Карз, браво на младежа.
Дъщеря ми отвреме навреме отваря приказка, че иска да работи нещо, но няма кой да се съобразява с тренировките, лагерите и състезанията ѝ.
На календара вече са отброени, че остават 40 учебни дни. От тях поне 5 ще е на лагер, има останали 10 дни по семейни причини и ще ги използва в края на юни, след НВО. Има безброй оценки по всичко и то еднакви, та годината я броим почти приключила. Ще отиде последните 2-3 дни да се сбогуват с учителите, които повече няма да им преподават.

# 164
karzz, честито на младежа - леки и спокойни дежурства като спасител!

Общи условия

Активация на акаунт