В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 29 825
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Благодаря ви, момичета! Леко да му е на дежурствата!

СС1, браво на девойката! Как искам и аз да я броя за приключила, ама не все още!
След изпита днес, каза че на дневен ред му е училището, че има двойки за оправяне. Дано се стегне и закърпи положението,че време няма! И за пореден път се убедихме и той и аз, че ако слуша и внимава в час, ще знае всичко и няма да има нужда да учи допълнително.
Днес за изпита каза, че е запомнил всичко от часовете, които са имали и учебника изобщо не е успял да отвори и да чете. Нямал е време.
Е, значи може! Ама пусти мързел и разсеяност в час....

# 166
  • София
Ей какви хубави новини тук съм пропуснала.
Браво на наборчетата!

Моят наследник иска да отиде да разгледа ЦЕРН. От училище вече трета година им събират пари и екскурзията пропада. Миналите две години, защото са се записали много деца, а тази година са малко.
Пътуването и спането в Женева бих могла да му ги организирам на три пъти по-ниска цена от тази в екскурзията. Проблемът ми е обиколката в ЦЕРН. Знаете ли дали децата биха могли да я организират сами или трябва писмо от училището и съответно съгласие на РУО за екскурзия?

# 167
Вампи, по - скъпо е, да, защото включват част от местата където ще ходят може би, иначе другата причина е - хотела, застраховката, и тем подобни. Иначе да, може сами да се организират, да отидат, да се поразходят, обачеее, добре е да има и възрастен с тях. В нашето училище децата сами си организирваха екскурзии, доколкото знам е било за морето само. Канили са някой учител ако има желание да иде, иначе сами. Сега при вас как стоят нещата, идея си нямам.

Честити ви празнични дни. Да си прекарате приятно със семействата си.

Мойто гърло го боли и кашля, кашля, дано скоро и мине. Вчера не са я пожалили, нито предния ден. Дори таз коза я почнала пак, и я набеждавала за лъжкиня. Че то мойта защо да лъже, всичко си го има черно на бяло, но с прости хора, не си заслужава да се говори и спори. Сега да си почива, да спи, да хапва, пък другото - кот такоа.

# 168
  • Майничка
По наредбата за организирани пътувания на ученици, екскурзията задължително се извършва чрез туристическа агенция, а договорът се съгласува с РУО.
Ето опциите за индивидуални посещения:
https://visit.cern/tours-individuals

# 169
  • София
Много ти благодаря, gargamela.

# 170
Браво на всички, всички!
Чета малко по диагонал темата тези дни и не се включвам редовно.
Утре ще боядисвам яйца. Купила съм козунаците. Така че ще стана рано, много рано.
Днес, освен да напазарувам, нищо друго не правих. Разпети петък е.

# 171
  • Пловдив
Христос Воскресе!
Здраве и благоденствие в домовете ви, момичета.
Карз, браво на младежа! Запомнил е всичко в часовете, защото го е интересувало и му е важно. Училището... абе може да почака.
И моята девойка се напъва за работа, но бързо й разбих мечтите. Не знам как си ги представя нещата, но граничат с фантастиката.
Тя заминава за 15 дена за Испания още преди края на учебната година. Тоест 12-13 дена от юли ги няма. За състезанията ,които са извън региона, се отива още в петък. Изобщо работодателят й е длъжен, може би. Обясних й, че има 2 опции. Първата е при мен в клиниката като чистач/санитар/асистент. Като за последното ще й се наложи обучение. Не искала при мен, защото малко съм щяла да й плащам и много да я контролирам. Ама ние за пари не сме говорили с "кеймбридж лауретката". Другата опция е коняр. В нашата база са само роми, но пък може да ги ограмоти малко. И това не й харесва.
Иначе два дни беше на тренировка-спа в треньорите. Снощи си дойде в 1 през нощта.  И двата дни са били по над 9 часа на конете. Дойде си в насипно състояние, но пък доволна-ударила първата си мускулна инжекция .

# 172
Во Истина Воскреси.
Рени, чудесни вести, браво. С работата наистина няма как, толкова ангажименти има, и работа ако подхване, ще стане оле - мале.

Ние пък още сме с кашлицата, пръска, смуче, пие, ама ефект тц. Дано до утре вече да е по - добре, уж отидоха да се разсеят, а се върнаха болни. В класа вече имаме втора двойка гаджета, само да видим вторите колко ша изкарат, ще става забавно ся, и фокуса ще е върху тях.

# 173
  • Бургас
Христос Воскресе!
Воисина Воскресе!

Рени, интересна програма има наборката!
Тони,бързо да оздравявате!

# 174
  • Майничка
Честит празник, девойки!🌷🌷🌷
Здраве и благоденствие в семействата ви!
Рени, само като чета разписанието на момата и ми се завива свят!
Нашата пак напира да започва работа
- бяха със сестра й в Сицилия през ваканцията и спестяванията й почти свършиха. Не можела да си представи вече да кара само на джобни, без някой лев настрани.😄

Иначе да я похваля - каза, че й се месели козунаци и наистина направи, след консултация с баба си. Майка й не мож я хвана за такива изпълнения, но дегустация не отказвам.😁

# 175
Ние пак смятахме учебните дни, състезания, лагери. Вчера следобеда седна да учи, а пред нас има една спортна площадка и се чуваше глъчка от там. Каза, че вече не и се учи, изморена е и вече много и се излиза. Успя да намери време през тези почивни дни и цели 3 пъти излиза с приятелки. От две седмици не беше излизала.
Сега замина на тренировка с 10 яйца, като едното е боядисано и сурово. За училище е приготвила още едно такова. Внимателно обмисля на кой ще го счупи, че да няма някой сърдит, а само да е смешно.

# 176
Честит празник - здраве, щастие, късмет и благополучие!
Тони, бързо оздравяване на наборката!
Рени, браво на наборката, а ти само я хокаш.
gargamela, браво на наборката, със сигурност са станали прекрасни козунаците! Аз също месих, всяка година го правя де,  получиха се таз година.

# 177
  • София
Христос Воскресе!
Попътувахме малко почивните дни, както никога досега по тези празници, та боядисахме само няколко яйца за ритуала и си ги носехме в багажа. Връщайки се тук, направо лято ни посрещна. Наборката хукна навън по странните си хобита, не мога даже да си представя, че ще седне да учи. Иначе учебната година като ефективни усилия тепърва ще започне, защото, ако иска да има що годе приличен успех, трябва скоростно да променя цветовете на плодовете и зеленчуците Smiley Анкетирали са ги за профили, да видим резултатът за крайното решение на училището, май вървят към общо три профила, тоест само един допълнителен към основните, за разлика от нейното желание за два допълнителни.

# 178
Карсче, Ирче, благодаря. И на мен ми се ще, но ината да ползва и други неща, различни от тези които харесва, няма как да стане бързо. Пък и кашлицица трудно минава.

Гери, сигурна съм, че са станали супер козунаците, а ти сигурно си нямала търпение да поизстинат за да ги опиташ.

СС1, хубаво е, че е намерила малко време и за светския живот. Добре е направила като е излезнала.

Бора, ще ги промени, споко, плод - зеленчука ще стане само на боровинки и грахчета. Донякъде е добре, че избор за допълнителните ще се сведе до минимума, поне няма да си блъскат главите кой да изберат.

Мойта най - после успя да излезне за да се види с приятелките си. Тъкмо ще се разсее малко. Де да можеше и тая седмица да почиват цялата, щеше да и дойде добре, а вярвам и на наборите също. Иначе все още се чудя дали да ходя на утрешната среща или да я пропусна, но ще видим, пък и зависи дали ще се прибера навреме от друга по - специална среща 😜.

# 179
  • в очите на дъщеря ми

Момичета,  почерпете се за мое здраве! Помъдрявам......🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт