В ДЕСЕТИ клас ще съм добре, щом изборът на профил спре!

• 28 829
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Ехааа, Етърнити, какво постижение само,блестящо се е представила, все така и за напред, и за следващите изяви. Още една горда мама, Заслужава да я наградиш.

Мойто гардже пък само с къпането си остана, щяла да направи преглед преди часовете. Сега вече я втаса, да видим кви ще ги сътвори. Но пък аз нямам търпение да видя оценките по Мат., и най вече тази от теста който направи втори път. В момента пътува към училището, и както става обичайно, ще разберем преди часът да е почнал, стига уч - та да ги е проверила.

Дени, радвам се, че поне ти отвреме навреме се включваш и тук. Някои хора направо ни забравиха. Прати поздрави на Скиорчето.

# 76
  • в очите на дъщеря ми
Божкичкооо, какви талантливи и амбициозни деца, имате....адмирации!.....е пък ние сме от красивите...🤣
Дами, до след обяд ще уточним бройка и аз ще резервирам местата,  ако има съгласие.

# 77
Отново поздравления за всички талантливи деца!
Часовниковата кула е невероятна! От какъв материал е изработена?
И още един въпрос. Каква е тази програма на МОН за ИТ обучение?

# 78
  • София
Тони, чета ви, но няма и кой знае какво за споделяне.
Синът ми ще ходи във Франция с класа си, Париж, за няколко дни пролетната ваканция -29.03 -02.04. Надявам се, че добре ще си изкарат, въпреки лошите отзиви, които чувам за Париж напоследък ..
Ако се не лъжа, и на Нонка детето ще са там на екскурзия скоро.
Иначе нищо особено, напоследък доста се е засилил над немския и чакаме да избират профилите. При нас повечето са за математика и ИТ, с оглед, че по ИТ щяло да е много лесно и всичко знаели.
Браво за талантливите и упорити деца!

# 79
  • София
Значи бройте ме за срещата, не искам да изпускам Simple Smile

Програма на МОН е за ученици от 10 клас, които не учат програмиране в професионална паралелка, тригодишно обучение е до 12 клас включително. Започна в началото на учебната година. На стон детето също е в нея, за друг не си спомням.

Кулата-чешма е изработена от бамбукови клечки за макети, както и от макетен картон, лепено с пистолет за горещ силикон и боядисано със спрей за графити. Това е реален обект, намира се в гр. Банкя, ето снимка:
Скрит текст:

Тя избра тази кула, от много други възможности, предимно от Възраждането са запазени такива. Аз лично имах опасения, че ще я дисквалифицират, че не е от преди Освобождението, но тя бе твърда в избора. Всъщност, когато уточнявах как да получим наградата с организаторите във Варна, ми казаха, че журито е било впечатлено от оригиналността и съвсем заслужено получава поощрителната награда в нейната възрастова група (8-12 клас). В конкурса тази година с макети на кули са участвали 137 деца от цялата страна.

Хубав ден отново!

# 80
Много впечатляващо!

# 81
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря,  че ще се съобразите с мен за срещата.
За пореден път съм впечатлена какви деца си имаме.
Дени, Никола са на обиколка на френската Ривиера - Венеция, Милано, Кан, Ница, Монако, Монте Карло и Верона. Голямо пътуване ще падне.

# 82
Краси, честит рожден ден! (май забравих да те поздравя)

Рени, браво на девойката! Поздравления на всички останали деца за успехите, неуспехите (не всичко се измерва в точки), желанията и мечтите!

Светлица, благодаря !

За сега чакам резултатите от олимпиадата по история. Относно грешките се е постарал качествено и вероятността да се класира на национален кръг е минимална. Въпреки това  чакам резултати и с всеки изминал ден онези от министерството ме ядосват все повече и повече.
Желанията му за профил са математика, информатика или история. Надява се за едно от първите две да успее да се класира.

Приятно изкарване на срещата от мен! Няма да се присъединя и този път по две причини. Скоро не съм ходила на фризьор и в главата конкурирам Баба Яга. Ако случайно някой може да препоръча фризьор, който може успешно да се справя с гъста, тежка и чуплива коса, моля да ми пише . И второ, миналата седмица малката беше болна и все още не е научила пропуснатия материал. Следователно мога много да пиша за упадъка на образованието, но само ще напиша - писна ми втора година в свободното си време да се превръщам в учител.

# 83
  • в очите на дъщеря ми
Момичета, до момента сме 5 човека, ще резервирам за 6 , ако някой реши в последния момент, пицарията е
https://g.co/kgs/iKdYAuX на ъгъла на ул. Кракра и бул. Янко Сакъзов, малко след хотел Хаят за 18.30 часа.

# 84
Приятно изкарване на срещата.
Поздравления за всички успехи на децата, без значение в спорт, изкуство или училище. Прекрасно е, ако имат мечти, амбиции и си гонят поставените цели.

# 85
Етърнити, много е хубава кулата. Една от малкото, които познах веднага, защото съм я виждала и в Банкя.
Ето че имаме и скрити таланти! А този изисква освен всичко друго и много търпение - да не се откажеш при първото изкривавяне на детайлите.
Това е вдъхновяващо за всички!

# 86
25.03 е Благовещение, на тази дата имаме оброк от години и спазваме плътно. При това съвпадение няма вариант да се присъединя. Следващият път.

# 87
  • София
А някой ще ми сподели ли (може и на лично) на чие име ще е резервацията? Аз ще съм точна, дори може малко да подраня Simple Smile (личи си, че нямам търпение Simple Smile )

# 88
  • Пловдив
Кулата е невероятна. Браво на детето!

# 89
После да разкажете как е минала срещата!
Аз ще вдигам наздравици дистанционно.

Общи условия

Активация на акаунт