Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 671
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Бях на профилактичен днес аз, сега голямото чакане на резултати… иначе Карагьозов както обикновено беше чудесен от-до.
Била съм няколко пъти в болница по различни поводи, винаги съм искала самостоятелна стая. Въобще не ми е социално по болници, не искам с никого да се съобразявам, може да звучи егоистично, но … всички хора сме различни. Искам да съм си сама, на спокойствие, да си почина и да се възстановя, да ми е тихо, да си правя каквото когато си реша, ако ще и да си пръцкам 😂 не искам празни разговори с непознати хора, не се интересувам от историите им, децата им и т.н. Абе, истински ужас съм 😃 Бъдете здрави!

# 16
Малко се притесних днес след посещението при гинеколога за контролен профилактичен преглед, тъй като за първи път ми закъснява месечният цикъл (на 45 съм, последният цикъл е бил на 02.02). Взе необходимите проби за изследвания, но няколко пъти по време на прегледа повтори, че лигавицата е много удебелена. Какво може да означава това? Резултатите ще са готови чак след седмица...

# 17
При дебела лигавица, може да се очаква, че скоро ще има менструация.
Може ли да кажеш какви изследвания ти пусна, защото и аз съм в същата позиция?

# 18
Лигавицата е удебелена в края на цикъла преди да започне менструалното кървене.
45 е горе-долу нормално време за започване на някакви такива пременопауза симптоми. Не звучи като нищо притеснително. На каква възраст са влезли в менопауза майка Ви и нейната майка?

# 19
Доколко е достоверно измерването на лигавицата? Бях преди 6м при нова за мен гинеколожка, която също каза, че е много удебелена, всеки момент ще ми дойде.. а бях 2 дена след овулация и ми дойде след 2 седмици. Та ако наистина е била удебелена, има ли друго обяснение, освен цикъл?

# 20
Може ли някой да ми припомни, резултат II-A след 40-годишна възраст нормален ли беше?

# 21
  • Варна
И преди 40-годишна възраст е нормален.

# 22
Направих си безплатния hpv тест от цибалаб, в домашни условия, лесен е. Ако някой се чуди.

# 23
А какъв е този тест?

# 24
So close, от лекаря в кой филиал си доволна от безплатния преглед. Гледам, че още има часове и мисля да си запиша.

Момичета кой лекар бихте препоръчали от МД, за който не се чака много. Става въпрос за миома и искам да се прегледам, но не намирам свободни часове.

# 25
So close, от лекаря в кой филиал си доволна от безплатния преглед. Гледам, че още има часове и мисля да си запиша.

Момичета кой лекар бихте препоръчали от МД, за който не се чака много. Става въпрос за миома и искам да се прегледам, но не намирам свободни часове.

Аз посещавам Валери Иванов, който работи в МД. При него се чака седмица за преглед, като това е горе долу. Нямам опит с миоми, но докато бях в отделението беше оперирал 2,3 жени и всички бяха ок. Желая ви успех !

# 26

https://mail.omed.bg/bezplatno-test-za-opredeliane-na-hpv-16-18- … ibalab-p7507.html

Тест за hpv. Прави се вкъщи и се пуска по еконт за тяхна сметка. Само се плащат 17 лв. в Цибалаб, дава се разпечатания ваучер и се прави пробата вкъщи. После получаваш резултата по имейл..в случая искам да знам дали имам hpv, защото отскоро цитото ми е 3а група.

Ilenna, аз записах безплатен преглед в Обекта им на ул. Добрила, срещу ВМА. Падна ми се доктор Марио Божилов. Млад, но много внимателен и подробен. Доста съм доволна.

# 27
Доколкото разбрах, операции на миоми се правят, само ако те са над 4 см. (оф, дано да не бъркам цифрата). Аз имам някаква мъничка, докторът каза, че не е за операция и можело 100 години да живея с нея. Grinning Валери Иванов от Майчин дом, разбира се. Nature Sun With Face

# 28
Благодаря много!
Как да се свържа с д-р Валери Иванов?
В медицинския център ли работи или му се обаждате.

# 29
Здравей, писах ти на лично. То аз му намерих телефона някъде из тоя форум май, но да не ровиш.
Има частен кабинет до мол Стамболийски, в Майчин дом само оперира. Всъщност всички хирурзи там са така.
Иначе в Майчин дом има и гинеколози, които не са хирурзи, като веднъж съм ходила при Бранимир Петров, ама определено бих предпочела Валери Иванов. От друга страна, там в медицински център Майчин дом можеш да минеш прегледа с направление. Тъй че - не знам, реши си.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 07:40 от Lorelada

Общи условия

Активация на акаунт