Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 752
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
То няма какво да се разчита - всичко е в норма. Няма обаче микробиология, пуснахте ли и стерилна?

# 436
Да, пуснах стерилна. За нея пише, че няма бактериален растеж. На МБ резултата е Citrobacter diversus

# 437
Бих повторила микробиологията (влагалищната), може би дори в друга лаборатория (?) и да видим какво ще стане. Ако пак се изолира този патоген - антибиотик и тъй.

# 438
Как в друга лаборатория, след като гинеколожката взима секрет и си го праща в лабораторията, с която работи? Аз нямам думата.

# 439
  • София
Вариант е да отидете при друг АГ.

# 440
За София с направление коя може да ми препоръчате?

# 441
Д-р Кукуряшкова, 25 ДКЦ

# 442
Д-р Кукуряшкова, 25 ДКЦ
За нея чета само отрицателни мнения Confused

# 443
Идете на профилактичните прегледи в МЦ.Люлинмед, някой беше пуснал по-нагоре линк.

# 444
Не знам, аз съм доволна. Следи ми бременността, беше мила и ми се струва доста компетентна. Опитна лекарка е.

# 445
Моят опит е, че АГ, които са се насочили да израждат бебета, не ги бива много в лечение на нашите проблеми.

# 446
Не, тя не изражда. Аз после раждах в Майчин дом при който ми се падна, без избор на екип, а именно при Сергей Славов. Simple Smile Тоест той направи секциото.

# 447
Идете на профилактичните прегледи в МЦ.Люлинмед, някой беше пуснал по-нагоре линк.
В Люлинмед бях ходила в края на март месец, имаше безплатен преглед, само МБ и цитонамазка се плащат.
Не останах доволна, гинеколожката беше млада и неопитна.

# 448
Да, плащат се.В такъв случай не мога да помогна.Аз останах пациент на др.Тончев, който работи там, приема с направления, но пак се плащат гореописаните.Въпреки това му имам 100% вяра на професионализма и си ги плащам.

# 449
За д-р Виктория Благоева имате ли мнение?
За нея съм чела, че я препоръчват, но тя не работи с направление...

Общи условия

Активация на акаунт