Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 62

• 31 686
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Трябва да пуснете отделно изследване за СПИ/ППБ, цитонамазката не изследва за тях. Резултатите Ви са Ок.

# 706
Благодаря!
Аз имах предвид дали се засичат на директната микроскопия - ЖПС, която е направена.

# 707
Звъннете в лабораторията, в която сте пуснали изследването и ги питайте. Аз винаги съм пускала отделно, + не са изброени с отрицателен резултат.

# 708
Здравейте! Може ли препоръка за гинеколог, който е насочен и работи повече в тази област - цитонамазки, колпоскопии, възпаления и т.н. Срещнах няколко препоръки за д-р Цветан Тончев, но ми се иска и друг да видя.

# 709
На първа страница на темата има изброени лекари.
Трихомоните трудничко се изолират дори със специалните тестове.Обикновена микробиология няма да ги види, на микроскоп само някои лекари.

# 710
На първа страница на темата има изброени лекари.
Трихомоните трудничко се изолират дори със специалните тестове.Обикновена микробиология няма да ги види, на микроскоп само някои лекари.
Много благодаря за насоките! Blush

# 711
Здравейте след биопсия нормално ли е да има леко жълто течение? В понеделник ми взеха заради открит при преглед с колпоскоп малък йод негативен участък.Нямах кървене само леко кафеникаво което знам че е нормално,но днес забелязах че вече е жълто няма миризма

# 712
Нормално е.

# 713
  • Дубай
Нормално, вече ако се усили и стане алено червено не е.

# 714
Много ви благодаря за бързите отговори 🩷

# 715
Здравейте отново! При мен след колпоскопия миналия вторник и започнато лечение с Полижинакс от този понеделник започна леко кървене. Не е обилно и постоянно, но си го има. На моменти е розовеещо, в друг момент алено червено. Предполагам, че е нормално след колпоскопията. Забравила съм при предните колпоскопии как беше и колко време продължи.

# 716
След колпоскопия не би трябвало да има кървене.Ако Ви е правена цитонамазка е възможно.
Според мен е от медикамента.

# 717
След колпоскопия не би трябвало да има кървене.Ако Ви е правена цитонамазка е възможно.
Според мен е от медикамента.

Да, и цитонамазка беше правена. И тъй като две проби материал бяха, усещах, че доволно натриваше. Може и от това да е. И сега медикамента да "отмива" положението. Не знам. Другият вторник съм на преглед, тогава ще видим каква може да е причината. Дано да спре до тогава. Благодаря за отговора!

# 718
Случвало ми се е след цитонамазка.Няма страшно.

# 719
След колпоскопията моят АГ ме предупреди, че ще почисти добре, но може да има ръждиво зацапване от йода.

Общи условия

Активация на акаунт