Втора бледа черта на теста за бременност

• 23 314
  • 532
  •   1
Отговори
# 495
След 2-3 часа тестът не е валиден

# 496
Здравейте дами сутрешен тест положителен ли е или испарителна черта

# 497
Веднага ли се появи? Изглежда доста положителен.

# 498
Веднага ли се появи? Изглежда доста положителен.
първо беше по бледа след 1 минута праверих и беше така

# 499
  • София
Честито!

# 500

Здравейте .. какво мислите за тези бледи черти .. объркана съм вечер дори не излиза черта тези са от сутринта и обяд . Днес пуснах кръвни и чакам резултат утре но до тогава се побърквам . 5ти ден закъснение съм и се чудя защо е толкова бледа.

# 501

Здравейте .. какво мислите за тези бледи черти .. объркана съм вечер дори не излиза черта тези са от сутринта и обяд . Днес пуснах кръвни и чакам резултат утре но до тогава се побърквам . 5ти ден закъснение съм и се чудя защо е толкова бледа.
какво показа кръвният

# 502
Вчера си направих тест и излезе втора бледа черта. Според вас бременна ли съм?

# 503
Да, бременна сте! Тестът е положителен . Честито Simple Smile

# 504
Притеснявам се, че още е бледа чертата, за това питам и тук. Правих и кръвен тест излиза завишение. Кога да си направя нов тест, за да съм сигурна?

# 505
На тестовете за бременност, когато се правят малко преди или на самата дата на очаквания цикъл, втората чертичка винаги е бледа.
Относно кръвния тест, най-често срещаната препоръка е да се повтори след 48 до 72 часа (2 до 3 дни) от първото изследване.

# 506
Здравейте. Направих си и днес тест. Показва по тъмна втора черта

# 507
  • Бургас
Оо, при мен беше много бледа черта сигурно над седмица, вече съм в 32г.с.

Честито! Бременна сте❤ почивайте и се пазете психически и физически. Лекар е добре да се посети поне две седмици след закъснение за да се види сакче и евентуално пулс да чуете☺

# 508
Оо, при мен беше много бледа черта сигурно над седмица, вече съм в 32г.с.

Честито! Бременна сте❤ почивайте и се пазете психически и физически. Лекар е добре да се посети поне две седмици след закъснение за да се види сакче и евентуално пулс да чуете☺
Благодаря много! Още не мога да повярвам, в сряда съм записала час при доктора. Надявам се всичко да е добре!

# 509
Здравейте! Направих си тест и излезе положителен! Обаче нямам никакви симптоми, единствено лека болка в гърдите, които не болят постоянно силно и леки болки в яйчниците. Нормално ли е? На 5ти ден закъснение съм

Общи условия

Активация на акаунт