Втора бледа черта на теста за бременност

• 23 279
  • 532
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте! Направих си тест и излезе положителен! Обаче нямам никакви симптоми, единствено лека болка в гърдите, които не болят постоянно силно и леки болки в яйчниците. Нормално ли е? На 5ти ден закъснение съм

И аз не съм имала симптоми нито преди теста, нито след него. Нормално е, може да сте от късметлийките с лека бременност.

# 511
Нормално е, всяка бременност е различна

# 512
  • Sofia
Здравейте. Този цикъл прявихме стимулация на овулацията с Фемара. На 25.10 поставиха Овитрел, преди 14 дни. Днес ми е 12 ден след овулация и има бледа втора чертичка. Според вас има ли надежда да е от бременност ? Доктор Персенска каза да си пусна бета чхг.

# 513

Тези са ми тестовете от днес. Прокървях малко и се притесних. Ходих до гинеколог, още не се вижда нищо. Нормално ли е това кафяво зацапване според вас? И положителни ли са тестовете, защото според доктора още нищо нямало.

# 514
Stefi_93, трябвало е да пуснеш и прогестерон....

# 515
  • София
Не се вижда нищо,защото е много рано. Пуснете след 48 часа отново ЧХГ и както са споменали -  прогестерон! Стискам палци!

# 516
  • Бургас
Имате ли поне две седмици закъснение?

# 517
Здравейте,имам интересен казус този месец,цикълът ми идва между 28-30 ден. Имам отрицателен тест на 28ми ден и на 30ти ден.Снощи си направих отново тест, който излезна веднага положителен, сутринта същото положение,веднага две черти. Към 10 часът тази сутрин Sure check писалка ми изглежда отрицателен,малко се изнервих и взех още един Sure check касета този път и го направих към 13:30 има много,много бледа черта ,която си излезна до 10та минута.Мислех,че с първият Sure check просто ще потвърдя положителните, но се обърках още повече.
Чертите на престото са си лилави и отчетени веднага.Имала съм изпарителни на престо,но след оказаното време.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 16:34 от Ambyr7

# 518
Здравейте,имам интересен казус този месец,цикълът ми идва между 28-30 ден. Имам отрицателен тест на 28ми ден и на 30ти ден.Снощи си направих отново тест, който излезна веднага положителен, сутринта същото положение,веднага две черти. Към 10 часът тази сутрин Sure check писалка ми изглежда отрицателен,малко се изнервих и взех още един Sure check касета този път и го направих към 13:30 има много,много бледа черта ,която си излезна до 10та минута.Мислех,че с първият Sure check просто ще потвърдя положителните, но се обърках още повече.
Чертите на престото са си лилави и отчетени веднага.Имала съм изпарителни на престо,но след оказаното време.
Повторете теста,шуър отчита по-късно ,успех !

# 519

Момичета лентичката има ли втора черта или ми се превижда ??!

# 520
Благодаря

# 521

Момичета лентичката има ли втора черта или ми се превижда ??!

Не,и двата теста са отрицателни.

# 522
Има ли втора бледа черта теста е сниман на 6-7ма мин и днес е дата за очаквана менструация?

# 523
Има ли втора бледа черта теста е сниман на 6-7ма мин и днес е дата за очаквана менструация?
Вижда се много бледа черта, моя съвет е да пробваш с лентичка тест или друга марка тест. Дано е това което очакваш 🍀🙂

# 524

Здравейте ову то ми беше ма 02.11 дне сме 15.11 направих теста с сутрешна урина и излезнаха веднага за 2мин положителен е нали?

Общи условия

Активация на акаунт