Втора бледа черта на теста за бременност

• 25 249
  • 565
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте теста е направен снощи видях го за бързо и го хрърлих на шкафа тази сутрин го видях и забелязах втора черта до цикъл имам 2дни
моля за мнение

Днес вече е невалиден. Гледа се само във времето за отчитане в листовката.

# 541
  • Бургас
Добре де, не искам да съм груба... но имате листовки, момичета. Не ги ли четете? Там пише кога да се отчете теста, кога е положителен и тн. Ако имате съмнения повторете и с друга марка и разчетете в посоченото време. Най-добре е тест да се направи след закъснение

# 542
Здравейте теста е направен снощи видях го за бързо и го хрърлих на шкафа тази сутрин го видях и забелязах втора черта до цикъл имам 2дни
моля за мнение

Имах абсолютнато същата ситуация с Престо преди известно време. Теста изглеждаше точно така и нямаше бебе (което не означава, че и при Вас е така)… Повече престо не си купих 😃
Повторете теста и не го гледайте след като е минало посоченото време. Стискам палци резултатът да е такъв, какъвто искате 😊

# 543
Цитат на: Michone
link=topic=1756722.msg50508534#msg50508534 date=1764055588
Да! Честито! Simple Smile
7 дни преди цикъл възможно ли е?

# 544

Горния от днес долния е от вчера в 22:00 ч
Имам бебе на четири месеца , 34 ден от цикъла ми е , не знам дали има нещо или не ?
Този от днес ми се вижда по наситен, направете нов след 2 дни.
И аз забременях с 4 м. бебе, но беше планирано 😊

# 545
Таня Белчева, има доста чувствителни тестове, които засичат бременност съвсем рано. Повторете след още няколко дни, може и с друга марка.

# 546
Таня Белчева, има доста чувствителни тестове, които засичат съвсем рано бременност. Повторете след още няколко дни, може и с друга марка.
Какво означава това не е сигурно ли?

# 547
За Ваше спокойствие, повторете теста след още няколко дни.
За мен е положителен - всичките ми бременности бяха отчетени с подобна бледа втора черта в самото начало. Но, все пак не пречи да проверите отново - по-късно.

# 548
Таня Белчева, има доста чувствителни тестове, които засичат съвсем рано бременност. Повторете след още няколко дни, може и с друга марка.

Особено когато става дума за Престо, той може да подвежда небременните жени, като показва фалшиви втори черти.
Затова е все още рано за тестове. Ако не можете да изчакате закъснението, направете тест един ден преди очакваната дата.

# 549

Особено когато става дума за Престо, той може да подвежда небременните жени, като показва фалшиви втори черти.
Затова е все още рано за тестове. Ако не можете да изчакате закъснението, направете тест един ден преди очакваната дата.
Знам че дават фалшиви втори черти подведохаме 3 пъти но тази е различна затова реших да питам и други тъй като тя се появи веднага но беше още по бледа изминаха минути и стана така.. дано е не знам.блаходаря за отговорите.

# 550
Здравейте.
Цикъла ми около 30дни +/- в повече случай идва по-рано..
Правим опити втори месец за бебе номер 2..
Днес от вътре ме сръчка да си направя тест (6 дни преди менструация ,но ако пак трябва да ми дойде по-рано като всеки път ,2 дни преди менструация),чертата си излезе в рамките на 5те минути и е розовка,на снимката не ми изглежда розова за това подчертавам (НЕ Е ПРАВЕН С ПЪРВА УРИНА) ,какво мислите вие

# 551

За Ваше спокойствие, повторете теста след още няколко дни.
За мен е положителен - всичките ми бременности бяха отчетени с подобна бледа втора черта в самото начало. Но, все пак не пречи да проверите отново - по-късно.

Днес е Денят на цикълът ми но още го няма направих два теста да престо са но  буквално видях как се появява втората черта да бледа е но на кои тест да вярвам на този от преди дни или на тези двата според вас?

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 20:07 от tanqbelcheva

# 552

Ьдрявейте, положителни ли са тестовете и отговарят ли действително тези ленти. Последен цикъл 04.11 с продължителност 26 дни

# 553

Тази сутрин го направих няколко дена преди цикъл ,видя ми се че има мн бледа черта според вас само аз ли си я виждам 😃🙈

# 554
  • София
Таня и Злати, положителни са.
Емилия, аз не я виждам,но може да е от телефона.

Общи условия

Активация на акаунт