Втора бледа черта на теста за бременност

• 25 237
  • 565
  •   1
Отговори
# 555
Таня и Злати, положителни са.
Емилия, аз не я виждам,но може да е от телефона.
Благодаря, бях на преглед видя се плоден сак. Но въпросът ми е друг. На 02.12 бета чхг беше 155,а днес е 1040...тоест х6.. Какво значи това?

# 556
Положителен е, нали? Притеснява ме че е по тънка чертата от контролната, но излезе веднага. Марката е lady test. Имам един ден закъснение.

# 557
Положителен е, нали? Притеснява ме че е по тънка чертата от контролната, но излезе веднага. Марката е lady test. Имам един ден закъснение.

Да положителен е! Аз го направих онзи ден същият и вчера видях плоден сак

# 558

3 дни след предполагаемо закъснение ,цикъла ми е нередовен между 25-28 дни вече споменах по нагоре,че понякога имам 5 дни закъснение ,понякога 2..
4 дни преди закъснение направих първи тест и от тогава всеки ден ,днес направих последния имам час 16.12 дано всичко е наред

# 559
Здравейте, тези тестове дават ли изпарителни черти? (лейди тест)
Днес е датата на цикъла ми, направих тест (не беше с първа урина) и излезе това веднага. Снимах го обаче, след като беше изсъхнал, иначе розовееше. Не знам какво да мисля

# 560
  • София
Щом се е появила веднага, е положителен. Повторете утре сутрин пак за всеки случай! Стискам палци.

# 561

3 ден закъснение без болки в гърдите или други симптоми. По ми се вижда да е изпарителна. Вие как мислите?

# 562

Имам болки в гърдите и ниско долу леко но тази втора черта е на една страна и много бледа?

# 563
Аз не виждам втора черта, съжалявам.

# 564
Няма втора черта, това е оттенък от оцветяването.

# 565
  • София

3 ден закъснение без болки в гърдите или други симптоми. По ми се вижда да е изпарителна. Вие как мислите?
Повторете! Няма нужда да е с 1ва урина, щом има закъснение.

Общи условия

Активация на акаунт