Втора бледа черта на теста за бременност

• 29 719
  • 673
  •   2
Отговори
# 645
Тестът е правен с първата урина на първия ден от закъснението на МЦ. Втората чертичка излезе на 3тата минута. Дали има бременност?

На мен ми изглежда положителен,  честито.

# 646
Според вас има ли нещо или е по към изпарителна

# 647
Аз черта не виждам. А тестът защо е така обелен?

# 648
Аз черта не виждам. А тестът защо е така обелен?
За да го извадя ,благодаря Ви иначе

# 649
Скрит текст:
в началото и моите бяха едвам забележими на кой ден закъснение сте ?

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 04:40 от Moderator2

# 650
Скрит текст:
в началото и моите бяха едвам забележими на кой ден закъснение сте ?

Преди цикъла съм с 1 ден

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 04:41 от Moderator2

# 651
На третата минута е, на 25ти от 27 дневен цикъл. Не е с първа урина. Единствен симптом - усещане ниско в корема, като че ли ще ми идва, което идва и си заминава. Дали ще им радост?

# 652
На третата минута е, на 25ти от 27 дневен цикъл. Не е с първа урина. Единствен симптом - усещане ниско в корема, като че ли ще ми идва, което идва и си заминава. Дали ще им радост?

да има и моето усещане беше такова но вече месец и половина не идва 😍 Честито !

# 653
Здравейте на всички!
Случи ми се много странна ситуация с тестовете за бременност, но да започна от да лека. Овулацията ми беше на 28.12.25 (хванах я с тестове за овулация) съответно с мъжа ми се обичахме два дена преди, в деня на овулацията и след овулацията. Иии започна голямото чакане дали ще ми дойде МЦ. На 09.01.26г трябваше да ми дойде МЦ, но не дойде и реших да си направя тест за бременност. Имах един на lady test и като го направих на 3тата минута излезе втора бледа черта. Отидох до аптеката и се взех още един на sure check той излезе тотално отрицателен. Тестовете не се с първата урина и ги направих на 1 ден закъснение. Не знам какво да си мисля вече. Чакам понеделник за кръвен тест, но ми е интересно дали на някоя от вас се е случвало подобно нещо.

# 654
При мен бледите чертички на най-обикновените лентички се оказаха положителни и то преди датата на цикъл. Преди това съм имала бледи на престо, които бяха отрицателни. Така или иначе не остава много време чакане до понеделник, кръвния е най-достоверен.
Успех 🍀

# 655
Здравейте! Направих два теста Престо и двата мисля положителни, чертите са бледи, но излязоха на първата и втората минута. Струва ми се абсурдно да са наистина положителни, тъй като много пъти са ме подвеждали. Нямам идея за етап от цикъла, тъй като съм от април 2025 без цикъл, на 48г. съм. Възможно ли е да има бременност, в перименопауза съм, теста е Престо, от април мин. година нямам цикъл. Ще направя и нов тест и преглед, но се шокирах. Особено, след години опити инвитро, които спрях преди 6 години?

# 656
  • София
Кръвен най-добре. Успех!

# 657
Здравейте на всички!
Случи ми се много странна ситуация с тестовете за бременност, но да започна от да лека. Овулацията ми беше на 28.12.25 (хванах я с тестове за овулация) съответно с мъжа ми се обичахме два дена преди, в деня на овулацията и след овулацията. Иии започна голямото чакане дали ще ми дойде МЦ. На 09.01.26г трябваше да ми дойде МЦ, но не дойде и реших да си направя тест за бременност. Имах един на lady test и като го направих на 3тата минута излезе втора бледа черта. Отидох до аптеката и се взех още един на sure check той излезе тотално отрицателен. Тестовете не се с първата урина и ги направих на 1 ден закъснение. Не знам какво да си мисля вече. Чакам понеделник за кръвен тест, но ми е интересно дали на някоя от вас се е случвало подобно нещо.

Ако овулацията е 28.12, то дата за М не ви е била 9ти, а 11.01. тогава са 14 дни след О, тоест днес е 1 ден закъснение.

# 658
Здравейте! Има ли как тези черти да са от остатъчно чхг след спонтанен аборт?
Вече съм месец след аборта, случи се самостоятелно, без намеса от лекари на 15.12. На 28.12 имахме полов контакт(след позволение от лекар). На 11.01 направих горният тест към 20:00ч, тъй като не се чувствах много добре, отпадналост, спеше ми се доста и се усъмних.  Излезе веднага много бледа черта, която по-късно потъмня. Този отдолу е направен днес, не е с първа урина.
Не съм имала първа менструация след аборта.

# 659
  • София
В коя г.с. бяхте? По принцип за около месец се чисти чхг. Пуснете кръвен и повторете! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт