Втора бледа черта на теста за бременност

• 29 719
  • 673
  •   2
Отговори
# 660
Ами, ембрионът отговаряше на 6 седмица, въпреки, че тогава трябваше вече да съм 8 г.с.

В коя г.с. бяхте? По принцип за около месец се чисти чхг. Пуснете кръвен и повторете! Успех!

# 661
[здравейте момиче искам да ви попитам прави ли сте тест за забременност който е на 8 дни след овулация (от лентичките) който е излязъл положителен и ако е да може ли снимки благодаря предварително❤

# 662

[/quote]
Брмена ли съм

# 663
Може ли експертно мнение
Тест престо
Бледа втора черта 5 дни преди цикъл на 2 теста
След което 3 отрицателни на престо и шурчек

Прилагам снимки.
Скрит текст:

На 38 съм, правим опити, но не сериозни.

# 664
  • София
Престото вероятно са били изпарителни. Не взимайте от тях просто! Ако не ви дойде на датата, тествайте отново. Успех!

monikapo304, след 8 дена може още да няма имплантация. Изчакайте поне 12 дена!

manolisuzi..., нали сте била на гинеколог? Какво ви казаха? Не виждам хубаво снимката от телефон. На колко дни закъснение отодохте?

# 665
[здравейте момиче искам да ви попитам прави ли сте тест за забременност който е на 8 дни след овулация (от лентичките) който е излязъл положителен и ако е да може ли снимки благодаря предварително❤

Да, ползвах на wondfo теста (от Амазон) 8 дни след овулацията и беше положителен, сега малката почна да тича насам-натам. Easy@home също беше положителен след няколко дни, но не помня кога, не го направих в началото.

Поправка, след овулацията, не преди 😁

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 23:11 от Zimk02

# 666
Ето един положителен тест на 8ми ден след овулация. Този е направен с втора урина, защото сутрешният беше абсолютно отрицателен. Лентичките са на Клиър чойс.

# 667
Ето един положителен тест на 8ми ден след овулация. Този е направен с втора урина, защото сутрешният беше абсолютно отрицателен. Лентичките са на Клиър чойс.
според вас положителен ли е 7 ден след овулация някоя била ли е в такова положение?

# 668
Отрицателен е.

# 669
Изглежда много пренапоен и размазан теста. Не може да се каже, че има втора черта. Ако тестовете са на Лейди тест, те често се размазват така, не ги харесвам особено.

# 670
Здравейте, днес е деня в който трябваше да ми дойде цикъла и си направих тест от снимката. Какво мислите, не е ли прекалено бледа чертата?

# 671
Каква е марката? Чертата изглежда добре

# 672
  • София
Таман си е! Честито!

# 673
Здравейте! Има ли как тези черти да са от остатъчно чхг след спонтанен аборт?
Вече съм месец след аборта, случи се самостоятелно, без намеса от лекари на 15.12. На 28.12 имахме полов контакт(след позволение от лекар). На 11.01 направих горният тест към 20:00ч, тъй като не се чувствах много добре, отпадналост, спеше ми се доста и се усъмних.  Излезе веднага много бледа черта, която по-късно потъмня. Този отдолу е направен днес, не е с първа урина.
Не съм имала първа менструация след аборта.

Здравейте, това са резултатите от кръвният.

Общи условия

Активация на акаунт