Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 749
  • 730
  •   3
Отговори
# 150
Лентата се слага, ако са високо имплантите да ги избутва надолу.
Слягането е на травмирани тъкани, отоци ако има, мускулът ако е много стегнат да се поотпусне. При всеки е различно.
alethea, то повдигането е като реконструктивната, режат се кожи, по-скоро не му се занимава с импланти, но пак казвам, че това са си мои впечатления от това, което съм чела и говорила с негови пациентки.

# 151
Изи,личи си,че имаш по-голям оток в дясната,и аз бях по същия начин и то поне месец. Лента не съм носила,масажи не съм правила. Да слязат значи,че долният полюс ще се изпълни повече, а горният ще стане по-плавен и ще стоят по-естествено.

# 152
Изи, колко кубика са, ако може пак да кажеш, какъв старт беше и колко см подгръдна?

@blackberry0808, в по-задна тема прочетох, че си сложила 330 кубика и, казваш, че на голо изглеждат големи. Може ли да споделиш каква чашка си в момента, колко си висока и дали имаш разстояние между гърдите?

На мен доктора ми предложи 375 и 330.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 16:48 от Aleks@ndr@

# 153
Изи, колко кубика са, ако може пак да кажеш, какъв старт беше и колко см подгръдна?

@blackberry0808, в по-задна тема прочетох, че си сложила 330 кубика и, казваш, че на голо изглеждат големи. Може ли да споделиш каква чашка си в момента, колко си висока и дали имаш разстояние между гърдите?

На мен доктора ми предложи 375 и 330.

545cc, 80B носех. См подгръдна не знам 😀

# 154
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искам да попитам тези, които гледат ергенът Simple Smile Какво мислите за гърдите на Мартина и Даниела от ергенът? Кой ги е правил, знаете ли? На мен много ми харесват - доста естествено стоят

Eстествени?Приличат на надуваеми топки,прикачени в пазвите им.Особено тези на Мартина.
За мен не й отиват на ниския ръст и тънка талия.
Даниела е една идея по-приемлива като размер,но също стоят изкуствено,защото е ниска и слаба.

И затова е важно размера да е съобразен с пропорциите на тялото.

Моите слегнаха,отпуснаха се и 1/3 от обема им се смали (за мое съжаление). Целият процес на "наместване" ми отне около 2 месеца.

# 155
На мен на Даниела ми харесват - за мен е точно това, което искам - плавен преход от деколтето към гърдите. На Мартина - не чак толкова, но пак има плавен преход. Може би, защото винаги са и на показ се набиват повече на очи.
На Ана -Мария вече са ми свръх големи.

# 156
Т.е не се занимава с повдигане, а само реконструктивна

Пишете му на мейла, отговаря. Според мен не се крие, има си достатъчно пациентки и с нула реклама.
Продължава да прави реконструкция с импланти след масектомия, както и експланти, работи в различни операционни. Дали прави и друго нямам информация, най-добре него да го питате. И цените са значително по-ниски от тези на други известни хирурзи.

# 157
Здравейте, момичета! Утре съм на първа превръзка, казаха ми да нося другия сутиен, за да ми го сложат те. Много ме е страх какво ще видя. Вие изпитвали ли сте този страх или нямахте търпение да се видите 😀

# 158
Здравейте, момичета! Утре съм на първа превръзка, казаха ми да нося другия сутиен, за да ми го сложат те. Много ме е страх какво ще видя. Вие изпитвали ли сте този страх или нямахте търпение да се видите 😀

Първия сутиен само до смяната на превръзката ли се носи?
Не си ли си ги виждала до този момент?

# 159

Първия сутиен само до смяната на превръзката ли се носи?
Не си ли си ги виждала до този момент?

Имам същия сутиен, като този с който съм в момента, за да мога да ги сменям. След това продължава да си се носи, въпроса е че, аз не съм го сваляла изобщо, те така ми и казаха. И утре ме е страх като го свалят какво ще видя 😣

Редактирам: откопчах за малко сутиена, за да се избърша с мокри кърпи, ако има нещо 😀
Не знам вие какво мислите, ама аз малко се стреснах от резултата

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 18:51 от Izi_00

# 160
Изи,има време, за крайния резултат ще преценяваш след 1 година, сега са високо,ще слязат надолу и  ще станат още по-красиви..

# 161
Изи, мина ли консултацията при доктора?
Смени ли превръзката, какво каза, всичко наред ли е?

# 162
Мина, само на мен от всички жени, които чакаха за превръзка ми биха инжекция. Казах му за дясната гърда и той веднага ме попита дали съм почивала първите дни, аз му казах истината. Каза ми да почивам повече, не ме е обвинявал, но каза че това отстрани на самата гърда, аз не знам какво е, явно по-издуто и отекло, каза че се събира кръв. Да не се притеснявам, кръвта сама ще си се не знам точно какво 😀 Но не случайно, каза че предупреждава вкъщи да се почива постоянно особено първите дни, защото може да стане хематом или по-сериозно капсулна контрактура. Биха ми инжекцията, каза че това напрежение, което имам в момента ще се облекчи и така.

# 163
леле, значи си е много важна почивката в началото.
А дали е добре да се правят разходки или е по-добре да се лежи?
От 1 май ли излиза почивка, знаеш ли?

# 164
Здравейте, момичета ☺️ Какво е мнението ви за марките импланти Мотива, Ментор и Политех? Как бихте ги подредили по качество от информацията която сте намирали?

Общи условия

Активация на акаунт