Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 38 749
  • 730
  •   3
Отговори
# 135
Чи Лу, и мен онзи ден моя позната също се опита да ми пробута хиляда групи и сайтове за симптоми след поставяне на импланти 🤣🤣🤣 и как "всички" в обкръжението ѝ си ги махали 🤦‍♂️ Както и да е.
Аз отхвърлих възможността за съдействие за консултация с Романски, но така като те чета.... 🤔 Дали да не се възползвам... Ако е толкова добър, кой знае каква ще е цената при него. Малко се изморих вече от консултации. Накрая ще си остана с консултациите и моите си гърди 🤣😂

# 136
Момичета, а като стана въпрос, някоя от вас знае ли къде можем да видим резултати от работата на Кънев, Гигов, Христов и очевидно споменатия Романски, щом казвате, че е добър?
Аз на тия лекари не успях да открия нито един профил в социална мрежа, в който да са качени поне някакви актуални снимки с резултати на пациентки. Защо така?
Единствено на Гигов намерих някакъв видимо неизползван често профил, в който има десетина странни фотоса (за които не мога да кажа, че го представят в положителна светлина). Rolling Eyes
Това нормално ли е по принцип?
Извинете, ако въпросите ми звучат малко наивно, но ви следя от известно време и още не съм навътре в материята, а ще трябва да се образовам детайлно, понеже мастопексията няма как да ми се размине.
Само че имам чувството, че колкото повече чета, толкова повече се обърквам при кого и как. Flushed

# 137
Гърне без похлупак За Гигов било много трудно за консултации, че бил много добър и видиш ли вече се отдал да работи само с дечица с проблеми. Назначавал консултации трудно, операции за 2027 (според мненията във фб група). За Кънев нищо не знам, а при Христов съм във вторник, че всяка втора (едва ли не всяка първа) дава добри мнения от него (предполагам, защото цената му е доста ниска за импланти специално). Ще споделя като мине. 🙂
Чи Лу, сега видях края на коментарът ти. Ами моето не е безпричинно отказване на операции и съм отказвала в рамките на деня в който съм запазвала час 😁 Ако това визираш. И да, когато не се чувствам сигурна ще отказвам. Те са като хиени - още на консултацията казват "запиши си час, че е сложно" - аз записвам, премислям и отказвам. Не се чувствам виновна за което 🙂

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 00:45 от Анонимен

# 138
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изи, cпоред мен е мускулно. Неприятно е,но не е голям проблем.
Не мисля,че лека домакинска работа е проблема,но може би мускулите са се разтегнали.

# 139
Гърне без похлупак За Гигов било много трудно за консултации, че бил много добър и видиш ли вече се отдал да работи само с дечица с проблеми. Назначавал консултации трудно, операции за 2027 (според мненията във фб група).

Да, и аз напоследък това чета, че се споделя масово за него. Наистина е ужасно дълъг период за изчакване и звучи разочароващо. Но поне междувременно да имаше къде да разгледаме какви ги е свършил при други пациентки, а то и това няма как. Grinning Да, знам, че по "FB" групите разни мацки показват резултати, ама едно е да ги видиш по бански, в някаква асиметрична поза, съвсем друго - представени със снимка "Преди / След" - от втория тип почти не съм виждала да се споделят.

# 140
Д-р Гигов прави много детайлни снимки с телефон и с апарат. Не знам защо не ги качва, но на консултацията показва.
И той малко партизанин го раздава от това което чувам. На едни казва след две години, на други след два месеца, не мога да разбера защо🙄
Романски за разлика от майка си никак не е комерсиален и не са високи цените, но е труден контактът с него.
Не се рекламират в соц мрежи, защото са заети и си имат пациенти, за мен това е обяснението. Аз не бих си избрала хирург във ФБ или ИГ, защото е ясно, че там се качват само най-сполучливите операции.

Е, "преди" и "след" във ФБ много рядко се вижда, не всяка жена е готова да се пльосне по цици с име и фамилия.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 01:00 от Чи лу

# 141
Е, "преди" и "след" във ФБ много рядко се вижда, не всяка жена е готова да се пльосне по цици с име и фамилия.

Така е, аз не обвинявам дамите, че не искат да споделят такива снимки (не са длъжни, естествено), но предвид че някои хирурзи не качват професионални фотоси въобще, то не виждам откъде другаде бихме могли да придобием представа за работата им. Което за мен, като потенциален пациент със своите колебания и страхове, е разочароващо. Остава да ровим сами и да си запазваме отзиви, които успеем да открием из онлайн пространството - имам файл, в който си събирам такава информация, между другото. Joy
Иначе, във "FB", все пак, не е нужно да разкриваш името и фамилията си. В тези групи има опция "Анонимен".

# 142
Четене и ровене, това е начинът според мен. Аз 5г четох преди първата операция и така си избрах доц.Тепавичарова. Тогава обаче имаше много активен форум за мамопластика и се качваха снимки.
Тя беше светило, ама страшен чешит и не всяка пациентка би я изтърпяла, някои се отказваха още на консултацията😆
Все още е на огромна почит сред всички хирурзи, абсолютно всички.

За втората бързо се ориентирах, защото вече си имам мнение за повечето лекари. Макар че отидох само на консултация при д-р Гигов, но чух точно каквото ме вълнуваше без да имам време да попитам даже и след 1 седмица вече бях оперирана.
Следващите в списъка ми бяха доц.Романски и д-р Желев старши.

Вече съм си избрала следващия хирург за третата операция, като стана на 60г😂

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 01:26 от Чи лу

# 143
Искам да попитам тези, които гледат ергенът Simple Smile Какво мислите за гърдите на Мартина и Даниела от ергенът? Кой ги е правил, знаете ли? На мен много ми харесват - доста естествено стоят

# 144
А с доц. Романски само по имейл ли може да се свърже човек?
И какво значи не са високи цените?

# 145
С доц. Романски може да се свърже човек на личния му телефон, но той се разменя тайно между пациентките му, като шифър за сейф😂

Не му знам точните цени, просто моите наблюдения са, че не е скъпар като майка си, която 2011 взимаше 10бона. Пак по мои наблюдения, него не го влече комерсиалната естетична хирургия, а реконструктивната. Ако беше обратното, щеше да се усмихва от някой билборд, а не да се крие😆
Имах приятелка с премахната гърда, която беше много дълбоко изрязана и се наложи да се присади кожа от гърба, той я направи перфектно.

Последно разговарях с негова пациентка, която си сложи импланти, а после ги махна и двете операции бяха дори евтини на фона на останалите хирурзи.

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 10:16 от Чи лу

# 146
Искам да попитам тези, които гледат ергенът Simple Smile Какво мислите за гърдите на Мартина и Даниела от ергенът? Кой ги е правил, знаете ли? На мен много ми харесват - доста естествено стоят
На Даниела ги е правил Ильо Стоянов, беше пуснала стори в Инстаграм. На Мартина не знам със сигурност, но в социалните мрежи следва само Стоянов и Н. Георгиев и затова мисля, че е някой от тях.

# 147
На Даниела ги е правил Ильо Стоянов, беше пуснала стори в Инстаграм. На Мартина не знам със сигурност, но в социалните мрежи следва само Стоянов и Н. Георгиев и затова мисля, че е някой от тях.

и аз така си и помислих Simple Smile Толкова хубави и естествено стоящи, а не високо и като топки.

# 148
Т.е не се занимава с повдигане, а само реконструктивна ?
С доц. Романски може да се свърже човек на личния му телефон, но той се разменя тайно между пациентките му, като шифър за сейф😂

Не му знам точните цени, просто моите наблюдения са, че не е скъпар като майка си, която 2011 взимаше 10бона. Пак по мои наблюдения, него не го влече комерсиалната естетична хирургия, а реконструктивната. Ако беше обратното, щеше да се усмихва от някой билборд, а не да се крие😆
Имах приятелка с премахната гърда, която беше много дълбоко изрязана и се наложи да се присади кожа от гърба, той я направи перфектно.

Последно разговарях с негова пациентка, която си сложи импланти, а после ги махна и двете операции бяха дори евтини на фона на останалите хирурзи.

# 149
Изи, cпоред мен е мускулно. Неприятно е,но не е голям проблем.
Не мисля,че лека домакинска работа е проблема,но може би мускулите са се разтегнали.

Ами дано, моля се всичко да е наред. Продължават си бодежите и болката вече 5ти ден само в дясната. Пия по един аулин на ден, търпи се. В сряда съм на превръзка, ще видя какво ще кажат.

Имам и въпрос, защо повечето носят тези ленти над гърдите, а на мен ми казаха, че не ми е нужна?

И друго, по какъв точно начин се променят гърдите и след 6 месеца се вижда вече резултата. Какво
значи, че слягат, защото при мен отсега ми се виждат достатъчно слегнали. Не искам да слягат повече 😀

Последна редакция: нд, 13 апр 2025, 11:45 от Izi_00

Общи условия

Активация на акаунт