Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 40 566
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
За кой Георгиев става дума? За мъжа на Елвира - една певица ли става дума?

Фокси,не знам какво да ти кажа.
Не са чак толкова зле,а с дрехи дори няма да си личи.Но просто човека си е оставил ръцете,видимо не работи качествено.Дано вътрешно поне не е рязал и мазал,та след време да избие някой проблем.
Разбирам,че това е дело на въпросния Георгиев,мъжа на певицата?

# 511
Става дума за Д-р Николай Георгиев, който оперира в клиниката по пластична хирургия "Св. Николай Чудотворец" в София. Има снимка малко по-надолу на страницата https://nikolaychudotvorets.bg/
Няколко хирурга ли има с тази фамилия?

# 512
Един е вече само д-р Георгиев, и да, Елвира му е жена . Другият пластичен Георгиев (Емил) умря преди няколко години, той също имаше такива изпълнения и даже го изтипосаха в "Съдебен спор".

Фокси, трябвало е да има повдигане, според мен. Без повдигане се е пробвал имплантите да следват ареолите, а трябва да е обратно, когато има птоза. С повдигането щяха да ти намалят и ареолите, а този ръб е нещо обърнато, то е очеизвадно.

Не си прочела мнения във ФБ, защото не си търсила, иначе е много обсъждан с преобладаващо негативни коментари. Една жена остана с дупка вместо зърно/ареола, тя често пише с името си без да се крие зад анонимни профили. В тази връзка, може би е добре, че не ти е рязал ареолите.

Освен това, когато събираш информация, трябва да търсиш резултати с подобен на твоя първоначален старт, който е много труден и не е за всеки. Неслучайно д-р Стоянов те е отпратил. Ето, Jasmin си е имала хубав старт и нея я е оперирал, щото знае, че и резултатът ще е хубав без много усилия, на него вече не му се занимава😉
От малки хубави цици, почти всеки може да направи големи хубави, това не е критерий.

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 02:00 от Чи лу

# 513
Момичета записах си час за септември при д-р Живко Кънев във Вита и за октомври при д-р Христов, но той каза, че ако му се обадя може да ме вмъкне и по-рано за преглед между операциите, когато е в болницата.
При д-р Кънев даже цената е промоционална, но до 31 август, а аз няма да мога до тогава.
Силно се надявам един от двамата да ми допадне и да не се налага да търся трети. Относно имплантите също ще разчитам доктора да ми помогне в избора и кубиците. Предполагам и двамата работят с всички марки, но кои ще са най-подходящи за мен не мога да реша, предвид че и не разбирам. В тази връзка за Политех какво ви е мнението?

# 514
Каква е промоционалната цена при Кънев?

# 515
За първи път чувам за "цици на промоция". Това да не са някакви летни намаления? Simple Smile

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 10:17 от Adoralova

# 516
За първи път чувам за "цици на промоция". Това да не са някакви летни намаления? Simple Smile

Моите 350-ки. Роклята е такава,че ги притиска в деколтето и си личи,че са силиконови.Иначе под блуза,друга връхна дреха никой не може да каже,че не са естествени.

Точно така.. в сайта на Вита пише.. уголемяване на бюст при д-р Кънев само от 01.07 до 31.08.2025 цената е 6500лв вместо 8850лв за кръгли и 6900лв за анатомични.

# 517
Adoralova, много ми харесват твоите гърди. Прекрасен резултат!

# 518
Ако трябва сега нещо да променям,бих сложила 450сс вместо 350сс,но тъй като нямах никакъв опит с размерите преди това,нямаше как да знаем кое как ще ми стои. Аз дори исках 300 сс,добре,че беше доктора да ми препоръча 350.
И 350сс е ок,но съм с по-широки рамена и гръдна обиколка,затова виждам,че има място за още имплант да се побере.
Като сменям,живот и здраве,след 6-7г ще сложа повечко.

Гаджето на съпруга ми преди мен - слабичка като манекенка, с естествен Д бюст сочен и стегнат, с една дълга черна,къдрева коса - абсолютна красавица и после идвам аз с чашка А,руса и не толкова манекенеста. Laughing
Та, мъжа ми заслужава една чашка Д,защото ме гледа като принцеса.Пък и аз харесвам голям бюст (но да не опира до пъпа)

# 519
Adoralova, според мен си супер така. Големите импланти си личат много повече. Аз бих сложила един размер по-малки за себе си, обаче гадното е, че трябват две операции за такава смяна. Една за махане на имплантите и след възстановяването нови. Поне така ми обясни доктора.

# 520
Ако искаш по-малки, така е. Трябва да зарасне джобът, иначе по-малкият имплант няма да се позиционира точно.

# 521
Затова е важно да се започне с по-малък размер,за да има място за разрастване с времето.
Не знам тези момичета,които напъхват 400сс на 20г как смятат да я карат до края,не знам?!

# 522
Jasmin, може ли да споделиш кой е доктора, колко кубика са и какъв старт си имала?

Последна редакция: пн, 28 юли 2025, 18:19 от bubanka

# 523
Може и да се сменят със същия размер ако няма увисване. Но ако няма проблем, може да стоят и 20 години. Моят доктор има такива пациентки. Това със сменянето на 10 години е търговски трик.

# 524
Според мен увисването до голяма степен е от това как носиш гърдите. Ако често си без сутиен няма как да не увиснат в някакъв момент. Ако си носиш сутиен и не им позволяваш да “висят” толкова-ще са по-горе 😀
Братовчедка ми е с импланти на 17 години, безупречни, без проблеми. Стоят си както едно време. Но спи със сутиен и не го сваля в ежедневието.

Общи условия

Активация на акаунт