Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 23

• 37 617
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ето ме. Най-накрая се довлякох до вкъщи след 26 часа полети и закъснения + повръщащо дете + мрънкащо дете + 40 кг ръчен багаж + неспала 72 часа.
Щом това оцелях,нищо не може да ме бутне. Smiley

Наваксах с дискусията.
За колебанията между размерите и тук говорим за разлика от 50сс,винаги избирахте по-големият размер.
Логан го каза - очите привикват,импланти се наместват,при операции едни 50сс се губят под кожата и ако са ви дали опция от два размера, по-големият такъв е по-малката вероятност да сте разочаровани.
Аз например на втората операция задължително ще сложа 50-100 сс отгоре,защото сега виждам,че има място.Вмомента съм с 350,но имам по-широка гръдна обиколка.

Ако е да си имплантирате 240сс, тоест една чаша вода, няма смисъл да се дават тези пари. Мисля,че 300сс би трябвало да е минимум за импланти,за да има смисъл от процедурата.
Също така като се слагат импланти,винаги трябва да се мисли 10-на години напред,защото ще има задължителна втора операция,дали за подмяна на импланти,дали за експлант.

Въобще не ме е страх,че ще умра в операционната зала. По същата логика може да ме блъсне кола,докато се разхождам из квартала,да се натровя от развалена храна в ресторанта и тн. Живейте смело,жени.

Гигов се превърна в Супер звездата на темата. Жалко,че няма никаква представа колко харесван и хвален е тук.

Амидала, добре оформени гърди.За моя вкус са малки,но на твоето слабо тяло стоят много естествено.Така като гледам и ти си с около 300 сс,не повече.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 14:00 от Adoralova

# 676
315 на 350 😁 Близо сте😊

# 677
и на мен ми е интересно колко кубика са и, какъв старт, защото аз харесвам такава големина и форма

# 678
Гигов се превърна в Супер звездата на темата. Жалко,че няма никаква представа колко харесван и хвален е тук.

Той май е единственият толкова хвален лекар, чиято работа не може да бъде видяна почти никъде. Grinning Което си е парадокс.

# 679
Защо да не може да бъде видяна?
В ФБ е пълно с негови пациентки, някои слагат и снимки. Не всички искат да си пускат голи снимки, аз например не искам.

Мисля, че знае за "всенародната" любов, те му звънят постоянно. След като не се рекламира с билбордове и  фотошопирани снимки в СМ е ясно, че името му се предава от уста на уста.
Аз също съм му казвала, че съм го избрала заради положителните мнения и това че не съм чела/чула за несполучливи операции, а той скромно отвръща: "ооо, винаги има първи път"
А може и да има някой гаф, то при всеки може да се случи, особено толкова работещ. Но не сме чули и чели, което значи, че ако има, си е поемал отговорността и не се е крил зад асистентки и секретарки, които  баламосват пациентките.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 18:40 от Чи лу

# 680

Той май е единственият толкова хвален лекар, чиято работа не може да бъде видяна почти никъде. Grinning Което си е парадокс.

В групите е пълна с жени, които са си правили операции при него гърди или абдоминопластика.
Аз също го избрах от позитивните коментари навсякъде от интернет, всъщност първо от Нели от Безопасна го научих.

# 681
Е, тя после спрЕ да ги 'фали и Гигов и Романски, щото не изпълняват нейните заръки😆, даже сама се оплака, че доц. Романски ѝ направил забележка. Сега мина на препоръки за чужбински доктори, но и тях ги сменя често.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 20:06 от Чи лу

# 682
Нели защо не е доволна от Стоянов, знаете ли? до колкото си спомням има 3 операции - предполагам третата е за махане на импланти с капсулата.

# 683
Е, тя после спрЕ да ги 'фали и Гигов и Романски, щото не изпълняват нейните заръки😆, даже сама се оплака, че доц. Романски ѝ направил забележка. Сега мина на препоръки за чужбински доктори, но и тях ги сменя често.
Възможно е, аз покрай нея разбрах за всички негативни страни на имплантите и се отказах от тях.
Иначе дотогава не бях чувала изобщо за някакви последствия.

В групата за пластична хирургия има доста доволни пациентки също от доктора, там споделят снимки понякога.

# 684
Години наред хвалеше д-р Стоянов във форума в който пишехме, после обърна палачинката.
Някъде из "безопасна" има описани всичките ѝ операции, включително 5 ринопластики при различни хирурзи от които също не е доволна. За Стоянов май се разправя с "екипа" адвокати и изтри публикациите.
Не я следя задълбочено, по-скоро с насмешка хвърлям по едно око, още отначало я усетих, че изобщо не е толкова безкористна, колкото се представя. А след като продадоха групата "безопасни връзки" на една откачалка и после веднага я накараха да смени името и ѝ откраднаха членовете в друга група със същото име, вече ми е тотално противна.
Иначе беше много забавно, новата чорбаджийка беше някакво хахо, самопровъзгласила се за "любовен гуру", а коментарите в групата ме трепеха от смях 😂😂
В крайна сметка ѝ върнаха парите на жената, защото то си беше чиста измама и стана огромен скандал със заплахи с адвокати, съдилища и т.н.
Последно, най-официално продаваше "безопасна красота" за 300 000, но не знам дали намери купувач.
Та, хич не ми чак такъв алтруист Нелито, която между другото вече е астролог😆

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 21:05 от Чи лу

# 685
Много малко са снимките на резултати от Гигов по групите. "Пълно" със сигурност не е. За мен един хирург от такъв ранг трябва да е доста по-впечатляващо представен.
А както коментирахме неотдавна, от снимка с дрехи аз лично не бих си правила извод колко успешно направен е бюстът. Simple Smile
Ето, аз, примерно, не мога да му се доверя напълно, поради тази причина. Знам, знам, сега ще ми кажете, че въобще не е умрял за моето внимание (и това ми е пределно ясно), но просто си казвам мнението, като потенциален пациент. Като няма начин да видя гърди (много на брой), правени от него, как да знам дали биха ми харесали, на теория?

# 686
Когато търсих информация за него се запознах с поне 5-6 жени и всички ми показаха резултати си.
Който търси, намира.

# 687
Гърне, по снимки можеш да го набележиш, но за да го избереш да те оперира, трябва да отидеш на консултация, според мен. А може и да не ти допадне и да не е твоят човек.
Съвсем нормално е да не си развяват хората голите снимки, особено във ФБ, но все пак има.
Аз например, не искам да се показвам гола и не съм рекламно лице на доктора, че да се напъвам да убеждавам някой по голи цици.
Не, че не е умрял за точно твоето внимание, а просто има много, много пациенти и явно няма нужда от реклама.
Иначе в телефона и в компа има много снимки, той снима всички и с телефон и с апарат, и на консултацията показва каквото те интересува
Изглежда малко разсеян, но моите снимки отпреди 2г ги извади за точно 20 секунди, а и това че ми се обади 20 дни след операцията, ми показва, че е много адекватен и отговорен в работата си.
Първия път отидох при него уж само за да чуя, какво ще ми каже, иначе почти бях решила да се оперирам при друг и то след известно време... и излезнах твърдо убедена, че ще е той, едва изтърпях няколкото часа докато ми пише за дата за операция.
Бях планирала и трета консултация с трети доктор, но въобще не стигнах до нея.

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 00:08 от Чи лу

# 688
Ей го на моя старт хаха. Ще изтрия сисите малко по-късно, моля не ме цитирайте.
Малко са скарани.....

Последна редакция: сб, 16 авг 2025, 21:08 от koketka31

# 689
Да, големи са, друго няма да пиша, че пак ше дудна по лелски😆

Общи условия

Активация на акаунт