Много сложни и обсебващи отношения след раздялата

• 3 121
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Като искаш този човек да те остави на спокойствие и да разбере, че няма връщане назад подаваш молба за развод. Всички доводи да го отлагаш са просто оправдания. Да, не е лесно, гадно е, изглежда страшно, но тръгне ли веднъж процедурата минава и ти олеква.
Ще се фиксира режим на свиждане с децата, издръжка и т.н.

# 46
  • София
На мен пък ми е мила и я разбирам, тъй като аз лично минах през такъв период, че и се връщах даже.
Но когато се изнесох окончателно, делото за развод вече беше в ход. Изнесох се август, подписахме споразумение октомври и декември мина делото. Сега звучи бързо, ама тогава ми се виждаха като векове.
Освен това, през това време, бившият ме преследваше, идваше в работата ми и прочие.

# 47
  • Поморие
Благодаря на всички отзовали се за подкрепата и съветите през този деликатен период от живота ми и този на децата ми .
🩷
Знам, че ще е трудно занапред, но вярвам, че ще се справим някак. Може да звучи клише, но не съм първата жена в такава ситуация, уви далеч няма и да съм последната, като гледам колко са се променили хората и ще се променят, не към по-добро, особено мъжкото болшинство. Щом другите се справят, мога и аз, имам огромна подкрепа и от близки, подготвила съм се обаче първите 4-5 години да са най-трудни психически и физически, докато поотраснат децата ми.
Темата може и да се заключи.

# 48
  • София
Е ти пък! 4-5. Съвсем скоро ще дадеш децата на ясла, ще тръгнеш на работа, ще срещнеш нови хора и животът ще стане хубав.

Общи условия

Активация на акаунт