Любители на кучета - 150

• 21 639
  • 720
  •   1
Отговори
# 120
Присъединявам се към вас с надеждата, че ще намеря подкрепа и правилните съвети от “старите кучета”!
Поздрави и здраве за всички!
Вашето прекрасно плюшено мече, много прилича на моето момченце, което предстои да си вземем в следващите седмици<3 Да ви е много здравичко, щастливо и обичано!
Ще има само две ваксини на 2 месеца и ще трябва да изчакаме с извеждането поне месец и повече..
Да ви е много здравичко, щастливо и обичано!
Ще се радвам да обменяме информация и съвети!
[/quote] Благодаря! Дано са здравички! Прекрасни животинки са! Много игриви и умнички! Нямам опит с отглеждането им, но пък нямах и опит, когато родих сина си, та няма много разлика. 😂 Опознаваме се, привикваме двустранно и така. Голяма любов!
Сигурно сте много нетърпеливи за мъничето. Стискам палци да е спокойничък както нашето и да приеме промяната леко!

# 121
Благодаря! Дано са здравички! Прекрасни животинки са! Много игриви и умнички! Нямам опит с отглеждането им, но пък нямах и опит, когато родих сина си, та няма много разлика. 😂 Опознаваме се, привикваме двустранно и така. Голяма любов!
Сигурно сте много нетърпеливи за мъничето. Стискам палци да е спокойничък както нашето и да приеме промяната леко!
[/quote]
Нямам търпение, но и се притеснявам! Вижда ми се още много мъничък и на едно от клипчетата, които ми пратиха, то буквално трепереше, мъничето, че ми се къса сърцето, как ще го отделим...Sad Питах брийдърката, тя ме успокои, че всичко е наред и е нормално да терепери, когато е оставен сам..Той още няма два месеца навършени. Видимо е по-дребничък от сестричката си, но се надявам да наддаде.
Аз нямам дете, все още и се надявам да се справя...Чета и гледам страшно много клипчета за отглеждане на такива кученца и се надявам да му бъда добра "мама". И вече го обичам, дори без да съм го гушнала Yellow Heart
Ей, го мъника Heartbeat
Скрит текст:

# 122
Благодаря! Дано са здравички! Прекрасни животинки са! Много игриви и умнички! Нямам опит с отглеждането им, но пък нямах и опит, когато родих сина си, та няма много разлика. 😂 Опознаваме се, привикваме двустранно и така. Голяма любов!
Нямам търпение, но и се притеснявам! Вижда ми се още много мъничък и на едно от клипчетата, които ми пратиха, то буквално трепереше, мъничето, че ми се къса сърцето, как ще го отделим...Sad Питах брийдърката, тя ме успокои, че всичко е наред и е нормално да терепери, когато е оставен сам..Той още няма два месеца навършени. Видимо е по-дребничък от сестричката си, но се надявам да наддаде.
Аз нямам дете, все още и се надявам да се справя...Чета и гледам страшно много клипчета за отглеждане на такива кученца и се надявам да му бъда добра "мама". И вече го обичам, дори без да съм го гушнала Yellow Heart
Ей, го мъника Heartbeat
Скрит текст:
[/quote]
Лелеее, много е сладък! Наистина са като играчки, ама нашата хубавица е доста дива!
И аз голямо четене му ударих и пак нищо не знам. Учим се в движение. Само да имаме късмет да са здрави, а другото - ще бъде наред!
Много много хубаво мъниче е! 💐💐💐

# 123
  • Враца
Хахах, какви топчици! Вачко , всички пуделоподобни ги "скубе", ама те са мили и добри, и по-едри от него, и не му обръщат особено внимание.. Simple Smile

Ей ви, следобедна дрямка:

# 124
Хахах, какви топчици! Вачко , всички пуделоподобни ги "скубе", ама те са мили и добри, и по-едри от него, и не му обръщат особено внимание.. Simple Smile

Ух.. че ви е благичък Purple Heart Пу-пу!

# 125
  • Бургас
Добре дошла на малката бухтичка!

Аз разбрах защо Ева не е на себе си тези дни - от днес официално е мома. Тъй като съм една “прекрасна” кучешка майка, търчах за гащи по спешност. Подготовка по въпроса - 0.

Имам въпроси за разгонването. Пусто не помня при Кити как е било.
В началото течението е по - слабо или както си тръгне, така си остава?
За другото е ясно - без кучешки площадки. Тя си ходи само на повод и т.н. Тази седмица ще я заведем на село, да си припка на двора.
Бебока ми е мома. Cry

Диди, няма нужда да и променям програмата за груминг нали? Както сме си на ежедневно ресане и седмично къпане си продължаваме.

# 126
При моята самоедка първата седмица беше по-слабо, после се засилваше и към 20-тия ден приключваше. Макар че тя беше направила киста и последните 3 години не се беше разгонвала

# 127
  • Бургас
Здравейте, има ли някой в групата на който любимеца да страда от атопичен дерматит?

# 128
  • Варна
Не, това, че е в цикъл, по никакъв начин не пречи на грумъра да си свърши работата. Просто кучето е една идея по-чувствително в този период. Но вярвам, че Ева е добре разресана и така или иначе няма да я дърпат 7 часа с четката.

Малко ще се засили кървенето в следващите дни. Честита мома 😀

Добре дошли и на новите бебета 🧡

Кардю, толкова красиво и щастливо куче. Нараняват ни само когато си тръгват от нас. Няма как без тази част от живота. Не знам кога му е датата, но ще ни липсва. 🤍

# 129
  • Пловдив

Ух.. че ви е благичък Purple Heart Пу-пу!
Ба ,благичък - ослушва се дали някой няма да отвори хладилника докато спи Wink

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 23:11 от whitefang

# 130
  • тук-там
Кардю, старче мило Heart

# 131
Мъчим се. Вдигаме го, той прави няколко крачки, клатушкайки се, и пада. Чака да го повдигаме. Мъкаааа. Още малко остана.
Но детето много страда. Намерих ги гушнати. Постлала си на пода до него, прегърнъла  го, и плаче. Сърцето ме боли

# 132
  • под тепетата
Споделям болката ви! Само ако можех да я отнема...Но това означава живот без любовта, която ви е дал Кардю, без любовта, която вие сте му дали...
 Все си мисля, че ще ви пожали...

# 133
  • Бургас
Мъчим се. Вдигаме го, той прави няколко крачки, клатушкайки се, и пада. Чака да го повдигаме. Мъкаааа. Още малко остана.
Но детето много страда. Намерих ги гушнати. Постлала си на пода до него, прегърнъла  го, и плаче. Сърцето ме боли

Миличките:  Disappointed Relieved
Това ме спираше дълги години да взема животинче. Ако това кученце не беше дошло само сигурно нямаше да се осмеля.

Моето момиченце дойде в цикъл. Днес стават 14 дена. Още си тече, и не е малко. Но забелязвам сякаш пишкането намаля. Вече по-често памперсите са сухи. Навън е като обезумяла ако мине момче. А така и се играе, но масово попадаме на момченца. Четох, че около 21 дена е цикълът. Трябва да си припомня да знам колко още трябва да я пазя.

# 134
Кардю, прегръдки 😭😭

Общи условия

Активация на акаунт